Ekstra motivasjon

Jeg klarer liksom ikke å gi uttrykk for hvor mye jeg setter pris på så fine kommentarer fra dere uten at det høres ut som en svulmende takketale, men jeg tror dere vet hva jeg føler. Så takk ♥

I dag hadde jeg tidenes styrkeøkt, så jeg må nesten få gi et lite takk til mann35 som ga meg ekstra fandenvoldsk energi.
Med en gang jeg får høre at jeg burde gjøre sånn, eller se ut slik – så får jeg en enorm trang til å gjøre det stikk motsatte. Og noen lurer på hvorfor jeg har valgt å gjøre alt innen trening, mat og konkurranse på min egen måte..

Dagens styrkeøkt;

Sidehev m/hantler (12 kg)
Bulgarske utfall m/hantler
Benpress (180 kg)
Omvendt pecs
Knebøy (kneet holdt fint! Lettere sett på 50 kg)
Strakmark (sliten etter bøy, 60 kg)
Benspark
Liggende lårcurl

Deilig å snu slike hendelser til økt styrke!

Deilig
.
Det ble gårsdagens middagsrester (det er ikke ofte) til middag, det smakte nesten bedre i dag.
Moussaka med karbonadedeig, hakkede tomater, poteter, cottage cheese og ost. Hadde i tillegg et stort hvitløksfedd over før det gikk i ovnen, viktig å holde seg frisk fremover.

Hvordan vet man at man bruker altfor mye tid foran pc’n?

32 kommentarer til “Ekstra motivasjon

 1. Sara

  Haha! Jeg også henter ekstra motivasjon og treningsboost fra folk som sprer negativitet, til en viss grense riktignok :mrgreen:
  Digger måten du er på! Du sprer så mye kunnskap, sunnhet, motivasjon og glede rundt deg her på bloggen!! 😀

 2. Christine

  Stå på K!

  Takk for masse inspirasjon og motivasjon.

  Prøvde meg på lefsene dine i dag. Syntes det smakte litt omelett-aktig. Gjør dine også det eller gjorde jeg noe feil? (Fikk ikke stivpisket eggene optimalt for hånd, er det viktig?)

 3. Mia

  Morsomt sammentreff, for DU motiverte meg på styrketreningen i dag! Uten å ha lest det forrige innlegget ditt var jeg på trening og skulle trene skuldre og armer. Går vanligvis ikke ned i styrkerommet om kveldene for da er det alltid fullt av muskelgutter der…
  Men i dag tenkte jeg på deg og alle innleggene du har skrevet om å ikke bry seg om fordommene til jenter og tung styrketrening! Så gikk ned, tok mine vekter og satte i gang med skulderhev (som eneste jente blandt sikkert 30 gutter).
  De som trener seriøst, ser jo ikke akkurat på meg og hva jeg gjør. Og de andre, som er der for å stirre og dømme andre opp og ned, de bryr ikke jeg meg om:)
  Girlpower 😛

 4. Karianne

  Godt å kunne få noe positivt ut av sånt, herlig med økter hvor man føler seg ordentlig sterk! 😀
  Den moussakaen din ser så nydelig ut 🙂
  Herlige Todd ♥
  Den lille pusungen vår skal helst traske over tastaturet til stadighet.
  Ha en god tirsdag! 🙂

 5. Annie

  Jeg syns du er fin akkurat som du er jeg, Kristine! 🙂
  Jeg hadde aldri skjemt meg over kroppen min om den hadde så mye styrke og smidighet som din har, det er hvertfall sikkert!
  Stå på og spre treningsglede og vær ett sunt og fint forbilde for alle jenter som ønsker å trene 😎

 6. Monica

  Hahahaha Tooodd, jeg satt her og vippet nesten av stolen. Priceless. Sier meg enig med Mia: DIN blogg er motiverende, kristine. Du bidrar med inspirasjon OG motivasjon, det skal du bare vite! Virkelig. Jeg dropper så og si ikke styrketreningen når jeg leser bloggen din, for å si det sånn. Victory is paid for in sweat, courage and preparation – kommer ikke utenom det! Du har nok mange «stille lesere», inkludert meg, men nå måtte jeg bare kommentere. Jeg er egentlig ikke så flink til å kommentere, men det skal jeg skjerpe meg på. Tilbakemeldinger er alltid gøy 🙂 Har jo tross alt lest bloggen din så lenge jeg kan huske!

  Jeg blir så glad av å lese bloggen din, og jeg håper så inderlig at bloggen gir deg mye fint tilbake. Det fortjener du, så absolutt! Stå på og fortsett i den retningen du holder på. Hadde jeg sett deg på forus elixia de gangene du er i Stavanger hadde jeg gitt deg en kjempeklem! Smoochh! Fordi du e super 😀

 7. Anette

  Hei, Først må jeg si du virker som en kjempe jente!
  Imponerende, håper jeg en dag kan få en kropp som deg.
  Jeg tenkte å starte med denne sunne bakingen, da kos er vikig for meg men det er også en flott kropp. Tenkte å skaffe Sukrin, men ser at det finnes Sukrin melis og bare sukrin. Hva ville du anbefale å kjøpe? Har ikke all verdens av penger, hvertfall ikke når jeg skal skaffe inn flere produkter også 🙄

 8. Reidun

  Liker dine to siste innlegg Kristine! Du er flott akkurat som du er! Og for en fantastisk, FEMININ kropp! Muskler er virkelig ikke bare for gutter! Stå på! Klem fra stor fan:)

 9. Lill Adriana

  Haha.. Todd!!! Jeg ler. Hvorfor si det, når du kan får det frem så tydelig ved å sitte på problemet. 😆

 10. Solveig @ poona

  Jeg er så lite glad i middag, men får alltid lyst på den retten der når du legger den ut. Tror jammen meg at jeg må teste den snart!

  Og Todd er kul! ;p

  Og du? DU er rå!

 11. Cecilie!

  Hei! Jeg kan kalle meg selv for en «bloggo-man» i stor grad, og leter hele tiden etter inspirerende blogger 😉 derfor ville jeg bare fortelle deg at du er deb beste jeg har kommet over, du er rå, ærlig og har en fantastisk katt!! Du er virkelig verdt å følge:) takk for all inspirasjon når det kommer til både mat, interiør, klær, kattesaker og ikke minst trening!!

 12. Beate

  Hei Kristine

  Først vil jeg bare si at jeg synes at du ser helt fantastisk ut, og skulle ønsker jeg så ut sånn som deg.

  Og så vil jeg si, noe som du sikkert vet at Mann35 representerer ikke flertallet. Jeg jobber på en helsekostbutikk, og jeg har ikke tall på hvor mange ganger, både jenter og gutter, sier til meg «Har du Sukrin, har du Mandelmel? Jeg så nemlig en oppskrift på Kristine Weber sin blogg.» Men andre ord, du inspirerer folk til å trene vekter og spise riktig, nettopp fordi du ser ut som du gjør.

  Da du lagde lavkarbobrød fra Funksjonell Mat hadde jeg ca 10 stk forskjellig kunder som skulle ha dette brødet fordi du hadde skrevet om det på din blogg. Og 10 stk som spør om det samme på en dag er ganske mye da vi er bare en liten butikk utenfor Bergen….

  Så stå på Kristine, for du har dine beundrere!

 13. Catharina Adele

  Åh akkurat sånn er jeg også! Når noen forteller meg hva jeg skal gjøre, føler jeg en stor trang til å gjøre akkurat det motsatte 😉 Stå på videre, du er flott ut!

 14. TKG

  Haha, herlig uttrykk på Todd! 🙂
  Minner meg om pusen min, hun kommer i full galopp og springer over tastaturet når hun føler at jeg ikke ser hun;P

 15. Kristine

  @Sara: Det aller meste kan snus til motivasjon 😀 Takk for det!

  @Christine: Ja, der har du nok svaret ditt. Jeg har mislykkes én gang med lefsene og det var da det kom litt eggeplomme i eggehvittene slik at det ikke ble luftig nok – da ble det litt for mye eggesmak.

  @Annbjørg:
  @Mia:
  Han er virkelig noe for seg selv :mrgreen:

  @Mia: Så utrolig bra! Gjør du det flere ganger så blir det til slutt et vanlig (og tøft) syn, og da føles det ikke som om alle stirrer deg ned i senk 🙂

  @Karianne: Absolutt, føltes godt 🙂
  Hehe, det tror jeg er katters vis – Todd gjør det fortsatt.
  Ha en fin dag du og!

  @Martine: Hihi 😀

  @Michelle: Tv’n er stort sett på, men pc er mer interessant – til enkeltes irritasjon 🙂

  @Cathrine: Takk!!

  @Annie: Tusen takk – jeg har (stort sett) sluttet å skjemme meg over kroppen min. Kan jo nesten ikke det når jeg aktivt går inn for å se ut om jeg gjør 😀

  @Monika: Jaa – takk 😀

  @Monica: 😆
  Så koselig, tusen takk!
  Jeg skal for øvrig til Stavanger i slutten av november, da blir det sikkert en økt på Elixia Forus.

  @Hanne: Vikingører ftw!
  Jeg tenkte jeg skulle begynne med ‘gamle’ vekter på rygg og skuldre igjen, slutt på pingleøktene 🙂

  @it’s training: Takk! Ja, godt med litt fandenvoldskhet (eget ord) 😛

  @Lisbethmedth: Det ble pc-fri resten av den kvelden 🙂

  @Anette: Hei, og takk!
  Jeg ville ha kjøpt sukrin – det kan du, om du ønsker, male om til sukrinmelis.

  @Reidun: Ah.. tusen takk 😳 Jeg har aldri følt meg så feminin som jeg gjør nå, i en sterk kropp.

  @Lill Adriana: You say it best – when you say nothing at all :mrgreen:

  @Solveig @ poona: Åh – jeg synes middag er noe av det beste som finnes 😀
  Tror du hadde likt dette altså.
  Aw, takk søte deg

  @Cecilie!: Takk!! ♥

  @lovelyliller.com: Noen ganger trenger man ikke å si så mye :mrgreen:

  @Anonym: Girlpowah 😈

  @Beate: Oi.. sier du det? Så rart å tenke på egentlig – at jeg med min lille blogg når så mange der ute. Veldig hyggelig er det i hvert fall – takk! 😀

  @Malin: :mrgreen: Det verste var at jeg gjorde det og, hadde ikke hjerte til annet.

  @Catharina Adele: Det er bra det, litt stahet 😉 Tusen takk!

  @TKG: De vet veldig godt hvordan de skal få oppmerksomhet ja 😀

 16. Cathrine

  Todd <3 han er bare helt nydelig den katten! Såg du hadde ringt om morgenen her om dagen vennen, men jeg sov etter nattevakt. What a shock 🙄 Men bare å slå på tråden igjen når du har sjansen <3 Kveldsvakt i morgen og natt i grønt på lørdag, I'm here 🙂 *stor klem*

Det er stengt for kommentarer.