Godbiter

Et lite utvalg av noen desserter de siste dagene;

Puffet sjokolade

Puffet havre med kakao, melkesjokoladeprotein, sukrinmelis og litt vann

Nøttegodt

Skyr med sukrin, kanel og nøtteblanding

Pannekake med syltetøy

Pannekake av egg, bakepro, mandelmel og litt vann


Ellers hentet jeg to pakker etter jobb i dag; et par nye høstsko (wee) og interiørstæsh. Dere husker kanskje at jeg skrev om bestillingen min her, og så kom det allerede i dag – nice!Toalettmappe over og gjestehåndkle under matcher som dere ser (liker så godt engler)


Rosa sukkertøy til sjokoladeboksen jeg har fra før – den kan jo ikke være tom

:roll:

.
I dag skal jeg ut og spise noe jeg kun har spist et par ganger før – sushi!God helg dere!

 

23 kommentarer til “Godbiter

 1. Annika

  Desserterna såg väldigt goda ut -mmm..du e så duktig med bra & god mat! Kul inspiration! Härliga helg är här igen love it! Mys med min lilla prinsessa & sambo 🙂 koos deg med sushi ikv!

 2. Linn Jeanette

  heisann! 😉 mmm, så godt ut 😉 kjøpte med nøtter i går, så tenkte jeg skulle prøve den desserten din som kvelds kos i dag 😉 kjøpte den ferdige panne kake miksen til protein fabrikken nå nettopp 😉 smakte godt, men de jeg lagde for litt siden smakte nesten helt likt ;)har du smakt den? 😉 kos deg masse! ha en flott helg 😉

 3. lovelyliller.com

  Du kan det med å friste! De havrepuffene i sjokolade fikk jeg lyst å prøve ut! Jeg har sakt det før og sier det igjen.. elsker stilen. nydelige engler <3 god helg til deg og todd!

 4. Christina

  Tusen takk for hjelpen med pakken jeg aldri fikk! 🙂 Ble veldig fornøyd med resultatet når jeg dro å hentet pakke i går 🙂
  Liker å se bilder av kattepusen din, har selv en liten jentepus på snart 4 år og en hund på 3 år som er 43 kg 😀
  Håper du får en super helg og sushi er jo kjempegodt! 😉

 5. Åshild

  Masse fint! Skal bestille oppskriftsbøkene dine når jeg kommer hjem fra Bali 🙂 Du lager såååå mye godt 🙂 Sushi er en av mine aller største favoritter når det kommer til mat. :))

 6. martev

  veldig fint interiørstæsh:) elsker stilen. min leilihet ser litt mer grovere ut men litt i samme sjanger:)
  så da spiser du også sushi?:) great, nå ble jeg missunli. Her jeg bor er det ingen bra sushiplace desverre. Har prøvd å lage selv, men det er desverre bare mer skuffende:p

 7. Kathy

  Hei=)

  Ville bare si at jeg bestilte pakka fra NordicNutrition:)..Fikk pakka 3 dager etter!!..Supert!..Er veldig fornøyd!.Men har nå smakt på Cran’n rasberry Cooler..Den smakte helt ok..Bedre en mye annet proteinpulver…Lurte på om du hadde noen tips til hvordan jeg kan bruke disse Whey cooler…Av en eller anna grunn synes jeg alt av proteinpulver smaker litt rart…Trenger tips!:)..Forrestenn..De kapslene som fulgte med..Creatin…Kan de brukes av folk som trener for å stramme opp og ikke bygge muskler eller bli større?..

  God helg!:)

 8. Michelle

  så fantastisk interiør stil du har!!!! Nydelig inspo 😛 Har du bare smakt sushi noen få ganger??? Warning, man blir hektet etter noen ganger!!! I min verste sushi periode spiste jeg det både til lunsj og middag! :mrgreen: hehehe… nå behersker jeg med til 1 til 2 ganger i uken!! Kos deg med sushi :mrgreen:

 9. carina

  så fine ting 😀

  ønsker deg en fantastisk helg 🙂 og kos deg med sushi-liker selv maki rullene (som er på bildet) best..spiser ikke så ofte,men hender en sjeeelden gang 🙂

 10. Kristine

  @Annika: Takk, kos deg masse med din lille prinsesse og sambo!

  @Karianne: De er så vakre, har englevingene mine hengende i stua 😀 Tusen takk, håper du får en fin helg! ♥

  @Linn Jeanette: Nei den har jeg ikke smakt, synes det er så enkelt å lage pannekaker selv 🙂 Tusen takk, god helg til deg og!

  @lovelyliller.com: Det smaker veldig som puffa sjokoladeboller, litt julefølelse 🙂
  God helg søta!

  @Christina: Det var godt å høre, bare hyggelig! Liten katt og stor hund er så koselig 🙂 Skal få lagt ut flere bilder av lille barnet mitt.
  God helg!

  @Åshild: Takk! Ja det må du gjøre 😀 Sushi er godt!!

  @martev: Jeg elsker sushi faktisk, fant jeg ut i går :mrgreen: Tror ikke jeg skal prøve meg på å lage det selv, heller få det inn som en vane å gå ut og spise oftere.. hehe.

  @Kathy: Det er bra! Whey Cooler synes jeg er best å drikke i og med at det er som saft, eventuelt lage saftis eller gélé.
  Kreatin kan brukes av alle uansett, det hjelper på både styrke og restitusjon – ingen fare for at man blir ‘stor’ av det 🙂
  God helg!

  @Annbjørg: Det er min favoritt 😀 Takk!

  @Cecilie: Det gikk veldig raskt, flott service! Tusen takk, i like måte!

  @Michelle: Kun to ganger ja, med varierende resultat.. så jeg var litt skeptisk, men det var så godt! 😀

  @carina: Takk for det! Det ble både sashimi, sushi, maki.. alt egentlig, og alt var godt! 😀

  @it’s training: Hehe.. takk, jeg og 😉

  @Monika: Det har fått sin hedersplass i gangen, sånn at det er det første folk ser når de kommer inn til meg. Her skal de skremmes vekk 😆

 11. Lene Kristine

  Hei fina! Lekkert interiør 😛 Sushi er digg ja – ble bare litt skeptisk til sushi-barene her i Oslo etter at jeg leste om dårlig hygiene på mange av de, og at flere måtte stenge 😯 Et lite tips bare, hvis du har ledige timer idag – dra på Matstreif på Rådhusplassen. Av erfaring i fjor så er det massemasse deilig å smake på der! 😆 Skal rusle dit ned senere i dag, etter en kick-ass styrkeøkt på Ila 🙂 Ha en fortsatt fin helg <3

 12. Lene Kristine

  Ser forresten at det er en stand der som heter Kristines Hjemmebakeri! Med lefser og annet nam 😛 Er vel ikke du som plutselig har funnet ut at alle skal få smake på delikatessene dine? 😆

 13. Kristine

  @KunnskapsrikTrening: Hehe, kos deg med mat!

  @Lene Kristine: Hei søteste! 😀
  Jeg leste det selv.. *grøss* – men vi var på Alex Sushi og det var helt fantastisk.
  Der skulle jeg gjerne ha vært! Dagen har gått med til så mye annet, og nå tror jeg ikke at jeg rekker det.. 😐
  Haha – det skulle ha vært meg!! Proteinbakst ut til folket!
  Ha en god helg videre ♥

 14. Kristine

  @Hanne: Crazy proteinlady, må prøve å få til noe slikt en gang 🙂
  Ja, jeg synes det! Det er ganske store biter, som er både søte og salte – så det spørs jo hva man liker men.

 15. Jessica

  Vilka fina foton! Å den var ju klockren, skylten! Jag kommer låna det lite av dig 😉 Hoppas det e ok!
  Kram

 16. Lene Kristine

  Tja…altså, jeg får innrømme at fornøyelsen med all maten blir litt avstumpet når man må dele det med tusenvis av andre, tildels villstyrlige mennesker 😮
  Folk blir merkelig nok forvandlet til gribber når det åpenbarer seg små bord med delikatesser 😈 Og normal folkeskikk og moral fordufter totalt og blir til noe man har lest om i et vakkert eventyr – jeg blir nesten redd! :mrgreen: So dæts dæt… Du gikk ikke glipp av så mye med andre ord! Man bør være der tiiidlig, eller klokt avstå fra den slags fristelser ;o) Kristines Hjemmebakeri besto forsåvidt av en koselig eldre dame med masse sukkerbomber av noen lefser! Lite protein der mistenker jeg – så Kristines proteinlefser hadde absolutt vært noe markedet ville hatt godt av! 😆

Det er stengt for kommentarer.