Litt av hvert

I går ble det treningsfri og middagsbesøk. Todd var skeptisk som vanlig, men det er første gangen jeg har sett at han har kommet og hilst på noen med en gang. Han pleier å gå inn på soverommet og gi f.. når noen kommer inn døra, men han kunne nok lukte en katteelsker lang vei.

Det kommer kanskje ikke som noe bombe at det ble moussaka til middag, og jordbær med skyr til dessert – men here goes;

Moussaka

Denne gangen hadde jeg cottage cheese istedet for hvit saus – det er nesten bedre synes jeg.

Jordbær med skyr og kanel
 

Se hva jeg fikk forresten – en utrolig god nøtteblanding (flere poser faktisk);

Store biter – nam!

.
I dag ble det en time på mølla etter jobb, rask gange med bratt stigning som vanlig. Er fortsatt støl i kroppen etter to relativt gode styrkeøkter på mandag og tirsdag, så vektene fikk ligge.

Har helt glemt å vise dere noe godt jeg har spiser innimellom når sjokoladesuget melder seg på en vanlig hverdag;

Sjokoladekrem

Lett philadelphiaost med kakaopulver, melkesjokoladeprotein og sukrinmelis. Mener å huske at jeg hadde noen dråper med vaniljeessens oppi og, men det er valgfritt.

Har spist den både med skje, og som sjokoladepålegg på lefser :smile:

24 kommentarer til “Litt av hvert

 1. Lill Adriana

  Digger Todd.. 😳 pus med mer personlighet skal man lete lenge etter. Tuuuusen takk for en superkoselig kveld. Må rett og slett skryte av matlagingen din så leserne skjønner at det ikke bare ser godt ut, men smaker veldig, veldig godt! 😀

  klemmer

 2. Kristine

  @Mira: Det synes jeg du skal – tror du kommer til å like det veeldig godt 😀 Ulempen med CC er at den avgir litt væske ved oppvarming, men det synes jeg ikke gjør så mye så lenge man lager kjøttsausen ganske fast.

  @Nina Renate: Så bra, det har blitt min favoritt og (som dere sikkert ser) 😀

  @lovelyliller.com: Kjempegodt! Synes det var mye bedre å blande med kremost enn kesam – som ofte blir for syrlig.
  Spiser nøtter as we speak :mrgreen:

  @Lill Adriana: Du skulle hørt han etter at du gikk, da var det ‘snakking’ på høyt nivå. Bare positive ting altså :mrgreen:
  Takk for mat-skryt og koselig selskap! Klem

 3. Karianne

  Litt av hvert er vel egentlig det beste, for mye av èn ting er ikke så bra sier de 😉
  Sjokoladekremen så forresten skikkelig digg ut 😀
  Klem ♥

 4. Jenny - a slightly mad photographer

  Den kremen så veldig yummi ut. Og moussakaen også 🙂 Jeg er ikke så fan av disse nymotens helsegreiene med sukrinmelis og alskens spesialiteter som man må drive detektivarbeid for å finne, pluss tømme lommeboken for (jeg er urettferdig nå, men jeg er slik, nettopp fordi jeg har hatt anoreksi, og forbinder slike ting med spiseforstyrrelse), men det jeg skulle frem til, er at det sikkert finnes en alternativ løsning for meg på sjokoladekremen likevel. Eventuelt bruke sukker eller søtningsmiddel fra vanlig dagligvarebutikk, og droppe melkesjokoladeproteiner. Pluss en dæsj vaniljesukker. Mente ikke å kritisere kostholdet ditt, for jeg titter innom bloggen din med glede; følte bare for å reflektere over saken.

 5. Kristine

  @Karianne: Ja de sier så – høres fornuftig ut 😀
  Den er veldig god! Klem

  @Kristin: Nja, det er bare nesten og altså 😆 Kan aldri matches, men greit som sunn kos.

  @Martine: Ja, vanlig mørk bakekakao 🙂

  @Jenny – a slightly mad photographer: Jeg synes sukrin/sukrinmelis (som er naturlig, og finnes både på helsekost og på nett) er bedre enn kunstig søtning man finner i butikken, men dette bestemmer man så klart selv. Ser ikke på det som kritikk, alle må få lov til å lage og spise akkurat det de ønsker 😉

 6. ingvild

  Åh, den der nøttegodten altså.. spiser nesten en pose om dagen :D.. men nå kan jeg jo ikke spise smash, så jeg har liksom falt veldig for denne! Måtte bare kvalitetssikre greiene litt ;)) Tommel opp blir vist konklusjonen..

 7. Kristine

  @ingvild: Jeg vet! Trodde først det var nøtteblanding, men det er jo de store, nydelige saltsøte bitene. Har spist en pose selv i dag jeg tenk :mrgreen:

 8. Mathilde

  Tusen takk for en helt fantastisk bra blogg. Både trenings og kostholdstips, men også at du er så jordnær og ærlig.

  Jeg har kjøpt mirakelnudler, men herreminskaper de var jo helt forferdelige. Totalt smakløse. Har du noen gode tilberedingstips slik de smaker bedre? Oppskrifter jeg kan bruke til mirakelnudlene?

 9. Nadia

  Kunne ikke du laga en sånn oversikt over alle de produktene du bruker til matlaging og baking? Og andre gode produkter? Kanskje skrive kort hva de brukes til etc. Kanskje du allerede har skrevet om det(?) Hehe..
  Mange bra tips her! Tusen takk 🙂

 10. Kristine

  @it’s training: Ja, klarer jeg ikke å yte maksimalt så lar jeg heller være 🙂
  Nå er det helg – kos deg!

  @Cecilie Lykke: Den er kjempegod! Koste meg en helt vanlig torsdag jeg, godt det og 😀

  @glenn:): Verdens beste, rareste katt 😀 Takk for det!

  @Mathilde: Takk for det! 😳
  Haha.. du er ikke den eneste som har sagt det. Jeg spiser de ikke så ofte, men har funnet ut at de er gode å ha i ovnen gratinert med masse ost 🙂

  @Nadia: Jeg skal prøve å få gjort det snart ja 🙂 Takk for det!

 11. Rebekka

  Ser du spiser mye bær, kjøper du ferske eller fryste? Å hvis du kjøper fryste hva gjør du med dem før du eventuelt spiser dem? Ellers må jeg også få lov å si at jeg ble kjempeglad og overasket over at middagsheftet ditt var i postkassen min allerede i dag, weee! Det kom på akkurat riktig dag, og herligheten så mye fristende, mye av det virket også veldig kjapt og enkelt å lage (stooort pluss!). Tror nok det heftet kommer til og bli mye brukt fremover! 😀

 12. Peer

  Hei Kristine, du kunne ikke tatt å filmet Todd når han snakker eller gjør noe rabalder eller rart ? Det hadde vært så koselig å sett han. Jeg smiler alltid godt når jeg leser om han 🙂

 13. Kristine

  @Peer: Han er kamerasky, så han blir alltid sittende og stirre på meg når jeg prøver å ta bilder eller filme 🙂

  @Christina: Jeg har ikke nøyaktige mål dessverre.. men prøv deg frem med ostekremen først (philadelphia og sukrinmelis), deretter litt kakaopulver og sjokoladeprotein til du får den sjokoladesmaken du ønsker 🙂

Det er stengt for kommentarer.