Spons og fleks

Fikk en real proteinpakke av sponsoren min i helgen;

Jeg bruker ikke noe særlig kosttilskudd annet enn proteinpulver, og det bruker jeg i baking og matlaging. Jeg synes allikevel at disse typene over er såpass gode på smak at det hender jeg lager meg et stort glass med sjokolademelk eller is-te.

Nordic Nutrition har en kampanje gående. Husker dere ‘Kristines proteinpakke’? Vel, denne er ganske lik. Pakken består av:

1 stk 908 gram Whey Gourmet Milk Chocolate
1 stk 908 gram Whey Gourmet Strawberry/Banana
1 stk 908 gram Whey Cooler Cran`Rasberry
1 stk 908 gram Whey Cooler Lemon Ice Tea
1 stk 908 gram Whey Cooler Peach Punch
1 stk 100 kapsler Purple-K Kre-Alkalyn kreatin

I tillegg får de første 40 som bestiller en hel kartong med Mutant proteinbarer med på kjøpet.

Verdien på pakken er vel godt over 2100 kr, men du får alt for 999 kr. Gratis frakt og!

(Trykk her for bestilling)

.
Dagens treningsøkt, følte at jeg surret litt rundt uten å vite helt hva jeg egentlig ville trene.
.
Knebøy i smith (fandens kne)
Strakmark
Cable pullover
Benspark

+ 60 min på mølla (jeg var dritlei etter 5 min, aner ikke hvordan jeg orket å fullføre)

.
Golfen er solgt forresten! :mrgreen:

38 kommentarer til “Spons og fleks

 1. LilleMy

  Flink du er som holder ut, selv om det er noe dritt iblant (mølla, altså)! Jeg holdt også ut en time der i dag. Det har ikke skjedd før 🙂

  Håper kneet ditt er mer samarbeidsvillig snart. Det er kjedelig når kroppen vil mindre enn hodet 😉

 2. Ina

  Ah, herlig 🙂 Da er pakken bestilt, og jeg gleder meg som en unge til å få pakke i posten :mrgreen:
  Vet du forresten noe om hvor lang forsendelsestid de bruker å ha?
  Du har en fantastisk blogg, som det er veldig gøy å følge med på, du skriver ærlig og det liker vi 🙂

 3. Kristine

  @Frida S.: Ja det er faktisk veldig surt.. Sawy! 🙂

  @LilleMy: Da sto vi kanskje samtidig og småbannet inni oss over hvorfor vi gadd å stå der så lenge :mrgreen:
  Jeg har heldigvis funnet mange øvelser jeg kan ta hvor kneet føles fint, men jeg fortsetter å prøve meg forsiktig frem på bøy.

  @Martine: Høres bra ut 😀

  @Ina: Jeg er litt usikker, en ukes tid kanskje? Kommer litt an på hvor mange bestillinger som kommer på én gang, men det skal ikke ta så veldig lang tid uansett.
  Alltid ærlig, det varer lengst 😀 Takk!

 4. lisa

  Hei!
  Bare lurer på om du har smakt double pro med banana-peanut smak? Isåfall, hva synes du om den? Har lenge hatt lyst til å bestille den, men har gått på så mange smeller tidligere hehe;)

 5. Helene // Slank Meg Flat

  Yuhuuuuu! Da er en nesten-Kristine pakke bestilt 😀 Jippii! Hvordan kan man vite om man er en av de 40 første, vet du det? 🙂

  Bestilt fra Tech Nutrition også – så nå får jeg mye godsaker i posten snart <3 <3 <3 <3

 6. Claudia

  Hva er forskjellen mellom Cran´Raspberry og Cran´Raspberry Cocktail? 🙂

  Jeg har også bestilt denne pakka, i tillegg en annen pakke fra TN.. Så det blir sååå bra 😀

 7. Ann Katrin

  Jess! Bestilt 🙂 Tok med en ISO- Gold sjokolade på 2,27 kg i tillegg da jeg ikke heeelt er sikker på om dette kommer til å vare ei stund (hvis de er så gode som du sier 😉

 8. Monika

  Da har jeg også bestilt! 😀
  Kan du ikke fortelle litt om de forskjellige produktene i et innlegg? Hva du bruker de til, og når? 😉

 9. Kathy

  Hei=)..Vurderer å kjøpe denne pakka..men lurte på hva annet man kan bruke dette pulveret til enn å drikke?..Er det for sent å være en av de 40 første?..

 10. Iherdig

  Ville fraråde «vanlige personer» som ikke har sponsorpakker å bestille på NN. Veldig mye surr og rot – vet om flere som har hatt vanskeligheter. Selv fikk jeg feil i forhold til hva jeg bestilte – første forsendelsen tok nesten 4 uker før jeg fikk, i tillegg var den feil. så skulle de ettersende det som var utelatt, og ingen ting kom. Da var de utsolgt for det som var bestilt, og skulle sende noe annet som jeg gikk med på. Ingen ting kom… Så ba jeg om å få igjen pengene og det var greit… ingen penger kom….og mange måneder etterpå har fortsatt ingen ting skjedd… tråkig med så useriøs behandling… 🙁

 11. Lillian

  Hei Kristine!

  Jeg lurte på om du kunne skrive litt om mel-typer og bakst og tilbehør, og hvordan de forskjellige alternativene oppfører seg i baksten / under varme? Jeg har lyst til å bake sunn brødbakst som er godt for maven gjerne uten gjær. Men jeg føler at jeg vet for lite om sorter og hva jeg skal ha oppi for å få baksten god. Ser du bruker bakepro og mandelmel… det er mange typer mandelmel fant jeg ut 🙁 Dama på helsekost anbefalte meg Fiberfin, men den kan jo ikke brukes alene.. Vanskelig dette, og det er jo en jungel på helsekosten 🙁

  Hilsen Lillian som er tafatt på bakst 🙁

 12. Kristine

  @itstraining- trening og kosthold: Det skjønner jeg, selv om man får veldig mye for pengene så er det ikke alltid man har råd til alt på en gang.

  @lovelyliller.com: Ja, jeg er heldig 😀 Jeg går og hører på musikk, og titter litt på tv innimellom.

  @D1: Den er til både menn og kvinner, unge som gamle 🙂

  @lisa: Den har jeg dessverre ikke smakt.. men jeg synes generelt at den serien er ganske søt på smak (jeg liker det).

  @anna: Min favoritt er Whey Gourmet med melkesjokoladesmak 🙂

  @Helene // Slank Meg Flat: Jeg er litt usikker dessverre, men jeg tror du var en av de første 40. Jeg så på lagertallet da jeg leste kommentaren din, og da sto den fortsatt på 113 (150 ble lagt ut opprinnelig). Får mye godt i hus snart du da, sikret en del måneder fremover :mrgreen:

  @Therese: Tusen takk for det! ♥

  @Claudia: Ikke noe – det skal stå Peach Punch på den ene, skal rette det opp jeg 🙂

  @Ann Katrin: Jeg synes det, spesielt Whey Gourmet 😀 Tror du kommer til å bli veldig fornøyd!

  @Monika: Det kan jeg gjøre, men det er stort sett Whey Gourmet i mousse/vafler/pannekaker/bakst (og en sjelden gang drikke/shake) og Whey Cooler er godt som kald tørstedrikke – med isbiter i 🙂

  @Michelle: Jeg vet! De er de beste :mrgreen:

  @Kathy: Jeg bruker Whey Gourmet til alt annet enn shakes egentlig – mousse/vafler/pannekaker m.m. Nå tror jeg det er for sent å være blant de 40 første ja..

  @Anonym: Proteinpulver er protein i pulverform – ikke noe verre enn det. Proteinpulver er som regel pulver av enten whey (melkeprotein), egg, soya eller ris.

  @Iherdig: Takk for tilbakemeldingen din, kunne ønske du ikke hadde opplevd det 😐
  (Jeg kan forsøke å sende ‘klagen’ din videre, om du sender meg en mail med navn+bestillingsnr til kristine(at)kriweb.no)

  @Lillian: Jeg kan prøve i hvert fall 🙂 Har stort sett kun erfaring med mandelmel (fettredusert) og bakepro i bakst. Fiberfin er kun fiber og skal brukes i små mengder, så man må bruke annen tørrvare som mandelmel, bakepro/proteinpulver, kokosmel e.l i tillegg ja.

 13. A

  Iherdig: Omtrent det samme skjedde med meg, har fått veldig dårlig service hittil hos NN! Veldig synd at det er sånn, for jeg ser jo at alle bloggerene «reklamerer» for denne siden (ikke at det er noe negativt, de har nok bra produkter og bloggerne får jo god service). De skulle visst sende en ny pakke siden jeg ikke fikk den forrige, så vi får se 🙂

 14. Kristine

  @A: Da har jeg fått en forklaring på dette, det var en glipp som skjedde i sommer hvor ca 20 stk ble ‘skadelidende’. Om du ikke får pakken du er lovet, så send meg gjerne en mail så skal jeg purre videre. Vil at dere skal få det dere har bestilt!

 15. Marit

  Hei!

  Synes det er litt lite informasjon om produktene på NN (eller så det er det jeg som ikke leser nok). Kan Whey Gourmet Milk Chocolate, Strawberry/Banana brukes i en vanlig shake? Sånn type etter trening blandet med vann/melk? Eller er de for bruk i mat? Og Whey Cooler, er disse også proteinshaker eller bare oppfriskende drikke?
  Unnskyld alle spørsmålene, men har akkurat begynt å se på proteinpulver 🙂

 16. Kristine

  @Marit: Hei!
  Proteinpulver ble i sin tid laget for å blande i vann/melk og drikkes – så det er hovedsaklig slik de brukes (alle typer kan derfor brukes som shakes), jeg dro den derimot et hakk lenger for noen år siden ved å begynne å bruke det som tørrvare i mat/bakst.
  Whey Cooler er hovedsaklig for drikke, og får saftkonsistens i motsetning til de tykkere melkedrikkene.
  Bare å spørre! 🙂

 17. Marit

  Oi, så raskt svar! 🙂
  Men begge disse (Cooler og Gourmet) er fullverdige proteinkilder? (Kan sammenlignes med proZyme fra TN?, eller?) 🙄
  Ooog gode på smak? Har bestilt noen porsjonspakker her og der, og synes mange er så vanskelige å like 😐

 18. Kristine

  @Marit: Litt usikker på hva du mener med fullverdige proteinkilder? Men ja, de er begge som vanlig proteinpulver. Jeg synes de er veldig gode på smak, men det spørs selvfølgelig hva slags smak du har. Whey er smaksrike og søte, Cooler er som saft og noe friskere/syrlig.

 19. Ina

  Ser at noen over her klager på NN, men jeg kan i hvert fall melde at jeg la in min første bestilling for under to dager siden – denne herlige tilbudspakken – og jeg har allerede fått pakken + proteinbarer og andre smaksprøver 🙂 Storfornøyd så langt, og gleder meg til å teste ut alt :mrgreen:

 20. EB

  Hei!

  Har etter noen tester fått beskjed om å holde meg unna hvete, rug, havre mm. Dette betyr i praksis de produktene som inneholder gluten, og dermed mange fine kosttilskudd. Har vært i kontakt med Weider m.fl og alle er ærlige å ber meg styre unna pulver og barer. Forstår det slik at du også styrer unna gluten, og dermed er mitt spørsmål, har du noen proteintilskudd å anbefalle? Dette betyr at det også skal være uten glutamin peptider eller peptide bonded glutamin. L-glutamin er ok. Takk for svar.

 21. Kristine

  @EB: Jeg er litt usikker på hvorfor du skal unngå proteinpulver – det er vel ikke gluten i det?
  Jeg bruker i hvert fall produktene til Nordic Nutrition og er fornøyd med det. Har du sjekket opp BCAA (aminosyrer) ?
  Ellers vil jeg vel anbefale proteinrik mat først og fremst, det er så mye godt man kan lage til middag som er stappfullt av proteiner 🙂

 22. Therese

  Jeg fikk pakken min i posten i går bare to dager etter bestilt, og jeg var så heldig at jeg var en av de 40 første så jeg fikk med en stor pakke proteinbarer :mrgreen: jippi

 23. A

  @Kristine: Jeg mottok pakken min i går! Ikke bare fikk jeg varene jeg bestilte, men fikk i tillegg en ekstra boks med whey cooler! Ble SÅÅÅÅ glad, haha.. også fikk jeg kjempedårlig samvittighet for at jeg hadde sittet her og klaget! Uff… Men de löste saken på en veldig bra måte, jeg ble i alle fall fornöyd! Så da vet du, og alle andre som vurderer å bestille derfra at de er ok! 🙂

 24. mann35

  Du er veldig pen, men skjønner ikke hvorfor du vil ha så markerte muskler.. På bildene der ser både ryggen din og magen din ut som ryggen/magen til en mann :-/ Det er fint å være veltrent men ikke fint med synlige muskler synes jeg iallefall…. Jenter skal se ut som jenter 😉

Det er stengt for kommentarer.