Vakre ting til hjemmet

Mange av dere vet at jeg er en sucker for det romantiske, spesielt til hjemmet. Jeg liker den landlige stilen, hvitt og mykt – men gjerne med noen shabby, robuste detaljer. Det kan bli litt vel sterilt og sukkersøtt – selv for meg.

Jeg har vist litt av interiøret i mitt lille krypinn tidligere her og nå har jeg fått snusen i en fantastisk fin blogg/nettside som selger tilsvarende ting. Og jeg har akkurat lagt inn en stor bestilling.

Bloggen heter http://lillemys.blogspot.com

Det var dagens shopping, nå er det klargjøring av gammel bil (noen som vil ha en billig golf?) og trening som står på agendaen :smile:

 

 

 

 

 

 

13 kommentarer til “Vakre ting til hjemmet

 1. Marianne

  Hehe, nå må jeg le litt av meg selv. Men uasnett, hva skal du ha for å låne bilen i 2 uker f.o.m. i dag? Det høres kanskje litt tullete ut, men jeg mener det faktisk! 🙂 Har grisetidlig undervisning på Ahus i Lørenskog denne perioden, og det tar en time med buss fra Oslo, null tid med bil 🙂

 2. Malin

  Tørr du virkelig å reklame for golfen din etter alt du har fortalt om den? 😆
  Sorry 😎

  Skikkelig fine ting – likt godt skiltet, hehe

 3. Hanne

  Åååå nei nei nei lommeboka skriker på grunn av det interiørbildet. Du må ikke gjøre sånt mot meg 😆

  Det er så herlig å få hjemmet sitt akkurat slik man ønsker, og ha et sted hvor man bare er seg selv. Jeg fikk et «interessant» innblikk i norsk drikkekultur i helgen 🙄 , og nå er jeg veldig glad for å kunne krølle meg sammen hjemme hos meg selv igjen hvor bare jeg (vi) bestemmer hvordan ting skal være… 🙂

  Lykke til med salg av bil!

 4. Kristine

  @Marianne: Haha, vet du hva – det skulle du gjerne ha fått lov til, men jeg må dessverre selge den asap fordi den ikke er forsikret lenger..

  @Malin: Den har sjarm og personlighet :mrgreen: Dessuten er det faktisk ikke mer som kan gå galt tror jeg 😀
  Skiltet var en av tingene jeg kjøpte 😉

  @Karianne: Ja, og ikke så veldig dyrt heller egentlig. Tusen takk, håper du har en fin søndag ♥

  @lovelyliller.com: Takk! 😀

  @Hanne: Tihi, men det er ikke så dyrt der!
  Hm, nå ble jeg nysgjerrig.. godt å komme hjem til seg selv igjen da, der er man sin egen sjef – hjemme er alltid best.
  Takk, I needz it!

 5. Hanne

  Det var ikke mer interessant enn at jeg nok en gang fikk bekreftet at jeg foretrekker «utenlandsk pubkultur» fremfor det som regnes som typisk norsk festing. Folk var drita særdeles tidlig på kvelden (som i at de var grønne i trynet og bare prata fyllerør), utøvde et sterkt drikkepress og flere var som vanlig ekstremt opptatt av mulige intriger og konflikter. «Er det noe gaaaalt? Kan vi gjøre noe for Hanne?» «Hva skal til for å få deg i gang?» «Du er kjip, det er tross alt et 30års-lag da!» (Ja takk, det er derfor jeg karret meg ut av senga og kom hit fremfor å sitte hjemme med paracet og skal vi danse.) ..og så videre og så videre..

  Alt fordi jeg satt fremfor å danse (jeg har vært syk en uke, give me a break!), og tydeligvis ikke drakk nok, selv om jeg konstant hadde noe i glasset (som for øvrig fylte seg opp helt på egenhånd).

  Argh, noen ganger hadde det vært godt med en anonym blogg for å lufte slikt, fremfor å skrive eviglange kommentarer her 😆

  Hilsen meg som drakk overraskende mye i går og har en skjønn dagen derpå i dag med hello-kitty sokker, joggebukse og bursdagskakerester, hjem kjære hjem! Skal vi danse-reprisen er tatt opp, så om jeg krangler litt får jeg kanskje sett det i kveld og :mrgreen:

 6. Mariell

  Enig med deg at det er fint å mikse det søte og romantiske med det litt slitte og røffe… Litt sånn som deg! 🙂 (og da mener jeg IKKE at du er slitt! he,he)

 7. Kristine

  @Hanne: Ah.. det hørtes (dessverre) veldig kjent ut. Jeg har mistet mange venner grunnet slike situasjoner, mangel på respekt for at jeg ikke er festjente som hyler nedpå – og en enorm fornærmelse over at jeg sier ifra. Det har faktisk ført til at vennskapet har blitt kuttet ut – ikke fra min side vel å merke.
  Åå det hørtes ut som en perfekt søndag! Ikke så langt unna min 😉 (men istedet for kakerester har det blitt et lass med godis)

  @Mariell: Ja, derfor er jeg så glad for at jeg fant det hjemmesnekra stuebordet mitt i sin tid 🙂
  Haha.. takk for det 😀

 8. Hanne

  Uff, ja.. Det er BRA at du sier fra, synes jeg! Selv gadd jeg ikke si fra i helgen, rett og slett fordi det er mennesker jeg ikke vil møte igjen. Dessuten, sier man at «det blir så mye mas, kan vi ikke bare sette oss og prate heller?» så er jo alle jentene på en med en gang; «er det noe gaaalt? Er alt bra med dere? Du ser så alvorlig ut, jo!».
  Død og pine.

  Ellers følte jeg at jeg «hylte nedpå» rimelig mye til å likevel være såpasse edru. Merkelige greier.

  Godt man også har venner som IKKE forventer slikt 😉

 9. Kristine

  @Michelle: Enig, når man først kommer over en fin nettside så får man dele 😀

  @Hanne: Eller.. jeg er ikke så tøff at jeg sier ifra sånn direkte, men man merker kanskje at jeg blir litt oppgitt. Dessuten har jeg jo en blogg jeg liker å ytre et par meninger på, det falt ikke i god jord hos alle 😉
  Jeg har opplevd at jeg kan drikke ‘store’ mengder alkohol og ikke merke det så godt dersom jeg er litt utilpass der jeg er, mens i godt selskap sitter latteren løst etter et par glass. Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg drikker noe særlig mer enn et par ganger i året da men.. hehe.
  Absolutt – de finnes og godt er det 😀

 10. Tilbaketråkk: Godbiter | Trening, bodyfitness og fordommer

Det er stengt for kommentarer.