Never drive faster than your guardian angel can fly

Hei dere!

Det er mye annet som skjer for tiden, så jeg har ikke så mye trening eller kosthold å dele med dere denne helgen – selv om det skal nevnes at jeg lagde en god moussaka igjen i går. Liker når andre liker maten min :smile:

Tenkte jeg skulle dele et par ting med dere før jeg  tar helgen;

Sjokoladebanan-is med nøtter

Fryst banan (i biter) sammen med kakaopulver og sukrinmelis – bruker en stavmikser og får en slags softis. Valnøtter, mandler, paranøtter og cashewnøtter over. 

Fineste pusen;

Min nye elskling;

Endelig, etter 10 ukers ventetid.. 

Nå må vi ut og kjøre litt igjen  ♥

Riktig god helg!

 

27 kommentarer til “Never drive faster than your guardian angel can fly

 1. therese

  Audi er fiine biler altså, snart vår egen Audi vi å 😉 Er du foressten singel pike igjen eller ?

  Ha en fin helg!

 2. Kristine

  @Mia: Likte det godt jeg og (prøve å følge det og kanskje..) 🙂 Tusen takk, håper du får en fin helg!

  @Michelle: Det er kjempegodt! Jaa, hehe..

  @LilleMy: Det er den :mrgreen: Tusen takk! Gled deg til du kan kjøre 🙂

  @Stine Marie: Tusen takk!

  @Mira: Takk 😀

  @Finliner: Haha.. om jeg ser deg i hood’n så skal du få bli med på en kjøretur 😀 God helg!

  @Glenn:): Du burde prøve, det er veldig godt. Takk for det! 🙂

  @therese: Jeg er veldig glad for at jeg valgte Audi denne gangen. Håper dere blir fornøyd med deres og!
  Jeg er singel ja 🙂
  God helg!

 3. Karianne

  Godt at skytsengelen din kan fly ganske fort! 😉
  Kos deg med det nye gliset ditt og ellers med alt som skjer om dagen 😀
  Riktig god helg til deg også ♥

 4. Annika

  Grattis till supersnygg bil ;)du valde rätt märke 😉 vet själv hur lycklig jag var førra året då vi gick vår splitternya Audi A5 😉 helt fantastiskt! Love our car! Ha en underbar helg!

 5. Lillian

  Hei! Kom over bloggen din og må si den er utrolig bra;) Veldig mange gode matoppskrifter og nyttig info! Vet du av noen gode øvelser for rumpe og lår som kan gjøres hjemme? 🙂

 6. Benedicte

  Hei! 🙂 Fantastisk blogg! Har du noen tips ang proteinpulver??.. Leter etter noen med god og «virkelig» smak.. Ikke følelsen at du drikker papp! Ellers Om du har noen tips til hvordan starte med trening igjen etter 2 år med sykdom! 🙂 Merker at motivasjonen har forsvunnet helt, og man vil jo ha «raske» resultater selvom det er ganske vanskelig 😛

 7. Lill Adriana

  Nice… Dere kler hverandre!!! Sågøy at dy endelig har fått den!
  Vet du? Nå begynner jeg å glede meg til å møte Todd 🙂

  Kos kos

 8. Kristine

  Gratulerer så masse med ny bil, Kristine 😀 Skjønner at det er mer fristende å cruise rundt i den i helgen isteden for å tenke på trenings- og matinnlegg! Kos deg videre i helgen 🙂

 9. Kristine

  @Lina: Will do – tusen takk!

  @nadina83: Tusen takk! Helgen har vært kjempebra, håper din har vært likedan 🙂

  @it’s training: Pusen er best 🙂 Takk for det!

  @lovelyliller.com: 😎

  @Madde: Audi A1, og takk!

  @Annika: Åh det er så deilig med helt ny bil som ingen har hatt før deg 😀 Jeg valgte absolutt riktig bil, glad jeg valgte A1 over Polo.

  @Lillian: Her er en fin oversikt over noen øvelser du kan ta hjemme; http://www.kk.no/357615/stram-opp-stussen

  @Benedicte: Jeg synes Whey Gourmet er kjempegod på smak; http://nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=list&b_kid=156394

  Eller så finnes det i ice-tea versjon om du ikke liker ‘melkesmaken’; http://nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=list&b_kid=770592

  Mitt eneste tips er rett og slett å komme deg på trening, men for all del – ta det rolig de 2-3 første gangene. Ikke gå for hardt ut, da vil både restitusjon og motivasjon få seg en knekk. Etter et par uker ville jeg ha gått videre med et mer spesifikt program/splitt (forutsatt at det er styrke du ønsker å trene da).

  @Lill Adriana: Tusen takk! Todd er litt smånervøs av natur, men han gleder seg veldig til å hilse på deg 😀

  @Kristine: Tusen takk! Og takk for forståelsen, hehe. Jeg har hatt en kjempebra helg 😀

 10. Benedicte

  Tusen takk 🙂 da skal jeg teste ut den! Jeg driver med kickboxning men merker også at jeg må starte med mer styrke, og ettersom det er blitt så lang tid siden så er jo muskulaturen gått i atrofi, kan ta litt tid dette! 😛 Prøvde å lage lefsene dine i stad, men mine stod nok inne litt for lenge så de knekker med en gang. Men smaken minner litt om oopsies! 🙂 Veldig godt! Og du har en av de nydeligste kattene jeg har sett, ansiktet hans er så våkent! 🙂

 11. Kristine

  @Benedicte: Håper den faller i smak 🙂
  Noen får til lefsene med én gang, mens andre ikke helt får det til.. kunne ønske jeg kunne hjelpe dere som ikke får de som de skal være 😆 Men øvelse gjør mester! Kan jo lage de som pannekaker og vil jeg tro, unnlate å stivpiske eggehvittene bare.
  Aw takk, han har et veldig våkent blikk ja ♥

 12. Benedicte

  Ja jeg får bare prøve igjen! 🙂 Er ikke helt kjent med ovnen min enda! Bestilte produkter fra NordicNutrition det du annbefalte men fikk beskjed om at de ikke sendte til Stockholm! 🙁 Det var synd! Har du noen andre annbefalinger? 😛 Får veldig lyst på katt igjen, hadde en Abyssiner før.. savner å ha en pus å kose med!

Det er stengt for kommentarer.