Ikke uten min ipod

I dag var jeg motivert for nok en styrkeøkt, full av lyst og energi fra helgens utskeielser. 

Så jeg kommer dit, går ut i det store styrkerommet og rett til knebøystativet med min kjære ipod på øret  – jeg skrur den på. Ingenting skjer..
Jeg trodde jeg hadde ladet den her om dagen, men den lader visst ikke når pc’n går i hvilemodus. F%¤#»..
Jeg klarte bare ikke å gjennomføre uten musikk, ble plutselig veldig bevisst på alle rundt meg og mistet helt lysten.

Dagens mosjon ble 60 min på mølla.

En liten takk til ungguttene som plystret på meg da jeg var ferdig og gjennomsvett, men jeg kunne teknisk sett (i hvert fall om vi bodde i England) vært moren deres.. 

Dagens middag ble veldig enkel;
Karrikylling med salsa

Kyllingfilet stekt med hot curry, chili, paprika, hvitløk og himalayasalt. Salsaen lagde jeg én dag i forveien – paprika, cherrytomater, purre, agurk, oregano, chili og limesaft. 

Spiser som regel kesam eller skyr både før og etter middag, og det er det flere som liker;

Jeg har blitt spurt om jeg kan vise hva jeg spiser i løpet av en dag, og selv om jeg ikke liker å liste opp slike ting – så tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg om det i morgen. Det er ikke akkurat noen store overraskelser, det går stort sett i det jeg viser og skriver her – bare i større mengder.

Ha en fortsatt fin mandag dere :grin:

25 kommentarer til “Ikke uten min ipod

 1. Minda

  Kjenner følelsen – det er krise hver gang iPod’en er utladet! Liker å være i min egen lille boble når jeg er på trening, både i styrkesalen og på tredemølla/elipsemaskinen. 😉

 2. Jane

  Så gammel er du da ikke… 😛

  Det er krise for meg også om musikken ikke funker….. 😥

  De gutta syns sikkert du var helt rå 😀

 3. Mira

  Jeg er på samme viset, klarer ikke fullføre uten musikken, eller nå for tiden lydbøkene. Det gjelder alt fra tur til styrketrening. Avhengig? Ja.
  Og koselig med litt oppmerksomhet på gymmet da 😉

 4. Hanne

  Plystret de faktisk? Jøye meg.. 😆
  Jeg er rett og slett blitt brutalt avvent fra iPod’en min, det nytter ikke med musikk på øret når man har treningspartner. Superrart i starten, men nå går det veldig bra. Det er riktignok veldig kjipt de dagene de ikke spiller bakgrunnsmusikk på senteret, men det er nå så… 🙄

 5. Kristine

  @Minda: Ja, det ble helt krise.. må i hvert fall ha det når jeg styrketrener 🙂

  @Jane: Haha, neida.. men de så så utrolig små ut – små barn liksom.

  @Mira: Lydbøker ja, det var smart – ser for meg at det er godt å ha på øret når man går på mølla. Joda, det er hyggelig det 🙂

  @Hanne: Det tenkte jeg og 😆 Det var da jeg skulle hatt ipodn!
  Jeg trener styrke alene, så der er jeg helt avhengig. Kardio går lettere, for jeg pleier å gå på mølla med mamma ved min side – så ingen musikk på øret da. Elixia på Kolbotn pleier å spille nachspielmusikk.. galskap.

 6. Kristin

  Uff, så dumt 🙁 Jeg tror vi bare må lære oss alle som én at vi ikke skal bry oss om alle rundt(men litt gøy med de guttene da^^). Håper dagen din har vært fin, og at morgendagen blir likedan!

 7. Andrea

  Uff, så kjipt! Selv har jeg faktisk avvent meg musikk under trening, da jeg aldri gidder å lade opp iPoden… Synes det er så deilig å bare høre lyden av min egen pust! Man kjenner liksom at kroppen fungerer. Hoho, sært. Selv var jeg supermotivert for en styrkeøkt i dag, etter en stor smågodtpose på kino i går. Men da jeg ankom senteret var det stappfullt.. Ikke étt apparat var ledig, det samme med benker og stativ.. Så jeg bare.. fuck this, og dro hjem. Kjenner nå at jeg brygger på forkjølelse, så mulig det var en klok avgjørelse 😉 Ha en fortsatt fin kveld!! 😀

 8. Jane

  Ja de unggutta ser ut som unger ja.. haha enig i det.. Ikke kan de trene heller, i alle fall ikke de på gymmet der jeg trener…

  Jeg har forresten også en katt som kommer smygende hver gang jeg spiser kesam o.l 😀

 9. Lotte

  Hei Kristine!
  Bare et aldri så lite tips dersom du ikke har prøvd dette ennå.. Bakermestern har kommet med to helt nye typer GROVkornede fettredusert kokos og mandelmel..Gir en helt annen smak og konsistens enn de gamle typene..Du kommer til å elske det! Dersom du ikke har prøvd allerede da 😉

 10. John

  Deb kyllingretten så utrolig god ut Kriweb!!
  Hot curry – er det et krydder man finner i krydderhylla?

 11. Michelle

  leste overskriften og fikk frysninger, for visste hva historien ville bli! Det har skjedd meg så alt for mange ganger! og det er like stor nedtur hver gang 😎 du skal gi deg en klapp på skulderen for at det ble en lang tur på mølla 😉

 12. Karianne

  Hang meg litt opp i ordet ‘mosjon’ her nå jeg. 😆 Spesielt ord egentlig, aldri tenkt på det før.. 😆
  Flink som gikk så lenge på mølla uten musikk! Bruker som regel ikke musikk når jeg trener styrke, men ganske ofte på mølla, 60 min der uten noe på øret må jeg si var bra! 😀

 13. Annika

  Nice med plystring da 😉 vet precis vad du menar med Ipod, har hänt mig nån gång och jag är nära att gråta 😉 haha. Sjukt men sant men musil e så viktige! Spec på gymmet då man är fokuserad til Max & sin egen bubbla 😉 snart kan jag gå på gym igen efter en lång graviditet. Inte varit där sedan i maj och jag e sååå motiverad! Tack før bra blogg med massa god mat & inspiration! Ha en fin dag!

 14. Malin

  Jeg havna ved siden av en som dreiv med noe alternativ uttøyning mens han hadde (altfor) høy musikk på ørene. Han hørte nok ikke alle de usmakelige lydene som kom ut av kroppen hans (både promp og rap) men det gjorde jeg 😉

  Jeg må ha kontroll på omgivelsene når jeg trener styrke, men må ha musikk i ørene ute i det fri 🙂

 15. Kristin

  Heisan Kristine! Veit du. Når eg skal ut og springe synes eg det er best uten musikk. Då vil eg gjerne høyre naturen og mine eigne steg. MEN. Nåreg må innta mølla klarar eg ikkje å løpe lenge utan god musikk. Det er den einaste motivasjonen eg har for å halde ut ei stund der…..Så du har min fulle forståelse.Klemmer

 16. Kristine

  @Kristin: Jeg vet – akkurat det jeg prøver å fortelle andre jenter, men så falt jeg i samme bry-seg-om-andre-fella selv 🙄 Takk – i like måte!

  @Hege: Haha, kunne de bare vært liitt eldre 😀

  @Kristin: Ja! 😯

  @Andrea: Hehe, sært men jeg liker det 😀 Håper du føler deg litt bedre i dag!

  @Jane: De ER unger.. De er så søte, for en utrolig luktesans de har. Todd kommer gjerne fra soverommet og inn i stua for å smake.

  @Lotte: Takk for tips! Jeg tror faktisk funksjonell mat har kommet med den grove typen av mandelmel – den er i hvert fall mye mørkere enn før (og fortsatt fettredusert).

  @it’s training: Jeg hadde nok klart det, men det hadde ikke blitt så bra eller lysbetont tror jeg 🙂

  @John: Ja, den finnes i vanlige matbutikker. Den heter Hot Curry og er en blanding av mye godt krydder.

  @Karoline: Godt vi er forskjellige :mrgreen: Er vel noe med hva man er vant til.

  @lovelyliller.com: Ja, veldig ofte i hvert fall 🙂

  @Michelle: Ja det er så utrolig nedtur 😐 Takk for det!

  @Karianne: Mosjon er et herlig gammelt ord synes jeg. Jeg er en mosjonist 😀
  Jo takk for det, noe måtte jeg gjøre når jeg først hadde dratt dit – ble stående og se reprise av kongelig bryllup 🙂

  @Annika: Musikk er utrolig viktig, og jeg kan ikke forstå hvordan jeg klarte å trene uten før (jeg hadde ikke ipod da jeg startet). Jeg er (nesten) helt avhengig av den, i hvert fall om jeg ønsker å trene skikkelig – i min lille styrkeboble 😀
  Takk, håper du har en fin dag og!

  @Malin: :mrgreen: Jeg har gått ved siden av en som tydeligvis synes det var slitsomt å løpe på mølla. Det hørtes ut som.. en porrcasting eller noe (det var intervaller, så han var heldigvis fort ferdig).
  Liker også å ha musikk ute, men kun når jeg sykler (eller en sjelden gang jogger) – blir liksom litt paranoid når jeg ikke hører om noen er bak meg når jeg går.

  @Kristin: Hehe, jo takk for det vennen 😀 Foretrekker musikk på mølla da, men er ikke like avhengig av det som på styrkedelen. Stor klem

 17. hænni

  Selv dro jeg hjem før å hente den en gang. Jeg er av eldre smak og bruker mp3 spiller. Det er 20 min kjøretur. Hvis det ikke er strøm vlir jeg dritsur… hehe. Føler at folk titter på meg uten… sann jeg gjør med de 😛

Det er stengt for kommentarer.