Go nuts!

Endelig helg! Noen ganger virker det som om tiden står stille.. Man burde vel egentlig ikke klage på det, kunne bare ønske helgene føltes likedan – de dagene går alltid så fort. Uansett, nå er det tid for fri og kos!

Jeg dro og hentet en etterlengtet pakke fra iherb i dag;
Nøtter!

Måtte lage meg et mellommåltid med én gang, skyr, kanel og nøtter.

Kjenner jeg meg selv rett blir det flere av de i løpet av kvelden..

Husmora er klar;

 

..på tide med litt rengjøring her hjemme!

Ha en fortsatt fin kveld!

20 kommentarer til “Go nuts!

 1. Cathrine

  om det er outfiten til husvask snuppa så står nok halve norges befolkning av menn i kø for å hjelpe deg med vindusvask etc 😀 Er nettopp våknet etter nattevakt, og skal prøve karve denne slaske kroppen på trening. Kaffi sa du? kaffi? kaffiiiiiiiii!!!! ha en fin dag, og kos deg med husmussyslene, jeg er med deg i ånden om litt, slik blir fredagen her også.. får besøk på øsndag så da må det være fint 😉 Ring gjerne senere for mas om du blir lei vaskekost og støvsuger :mrgreen:

 2. Nina

  WoW! Utrolig flott kropp du har! Inspirerende! Henter mye motivasjon i bloggen din, er innom hver eneste dag 😀

  Ha en flott helg!!

 3. Karianne

  Kos deg med husvask, det trengs her også nå , kom akkurat hjem fra Sverigetur. Far med 3 barn alene i heimen = rot! 😯
  Fin husmoroufit! 😀
  Kos deg i helgen, Kristine ♥

 4. Kristine

  @Cathrine: Øverst i 4.etg uten innsyn – her er alt lov :mrgreen:
  Så sprek du er – ha en god økt! Ringer deg i løpet av helgen snupp (før søndag, hehe). Klem

  @Nina: Tusen takk – riktig god helg til deg og!

  @Karianne: Ah 😉 Her er det stort sett kattehår som fyker rundt..
  Jo takk, blir så varm vettu 😀 God helg ♥

 5. LilleMy

  Ooh. Rene nøtter har jeg ikke kjøp på iherb før, men jeg fikk pakke derfra i dag med peanøttmel. Det må være det beste jeg vet 😀 Ha en supersexy fredagskveld i husmor-outfit’en din 😉

 6. Emilie

  Utrolig fin kropp du har 😀 Elsker bloggen. Er innom flere ganger daglig og får masse inspirasjon. Både til mat og trening og livet ellers! Du er virkelig et forbilde.

  Hva er forskjellen forresten fra disse nøttene til andre nøtter som selges i butikk utenom at de er salte? Kos deg med nøtter og ha en strålende helg! 😀

 7. Kristine

  @LilleMy: Jeg elsker alt som har med nøtter å gjøre 😀 God helg snupp!

  @glenn:): Da må du ha en blogg/eventuelt en gravatar(.com?) 🙂

  @Victoria: Takk for det :mrgreen:

  @Lill Adriana: Viktig å være litt utradisjonell :mrgreen:
  I like måte ♥

  @Emilie: Så koselig, takk!
  Jeg kjøpte de bare fordi det er billigere der jeg 😀 Jeg trener såpass mye, og får i meg lite salt ellers, så skulle egentlig hatt noen med salt faktisk (de er jo best) – får kjøpe det og etterhvert.

  @Mia: Følte meg ikke så snasen da jeg var svett og ferdig gitt 😀 Takk i like måte!

 8. Johanne

  Hei hei 🙂

  Har bare et raskt spørsmål om en oppskrift fra dessert heftet ditt. Krydderkaken ble veeeeldig lav, og tør.. Bruker du relativt små kakeformer? Når det står mandelmel, er det ferdigkjøpt mandelmel eller kvernede mandler? Virket som om formen min var for stor, og at det manglet noe fett/fuktighet i min kake..

  Ellers er jeg superfornøyd med heftet, spesielt skolebrødene 🙂 Supergode!!!

 9. Kristine

  @Johanne: Ja, jeg bruker ganske liten kakeform – så den ble nok lav og litt tørr grunnet større form. Jeg har brukt ferdigkjøpt mandelmel.
  Men m nok en gang minne om at dette er svært mager bakst grunnet diett/konkurranse, så det er bare å tilføre mer fett/fuktighet som man selv vil 🙂

  Godt å høre! 😀

 10. Maren

  Jeg elsker nøtter selv, og spiser det så og si daglig. Jeg har et variert og sunt kosthold. Trener variert og bra 4-6 ganger pr uke. Er det uheldig med for mye nøtter? Det er jo veldig mye kalorier i dem.

Det er stengt for kommentarer.