Tankevandring, Todd og fluff

Etter jobb ble det en kardioøkt, en times rask gange på mølla. Har så mange tanker som surrer så det er godt å gå de fra seg.
Jeg liker egentlig godt å være litt travel oppi toppen, og når jeg trener så funderer jeg ofte på ting  – og får svar. Akkurat de jeg vil ha  :grin:

Ingen styrke i dag, jeg skammes.

Dagens fluff

Stivpiskete eggehvitter med sjokoladeprotein og bringebær på toppen.

Dere husker kanskje at jeg kjøpte en ny seng til Todd før sommeren, og han brukte (som katter flest) flere uker før han gadd å legge seg oppi.
Vel, nå er den helt uaktuell igjen.

En bestemt liten fyr – tror han har det fra mammaen sin.

 

21 kommentarer til “Tankevandring, Todd og fluff

 1. kristine

  Hei Kristine!
  Er så gøy å følge med på bloggen din,HVER DAG:D
  Blir så inspirert av deg og alt du gjør og lager !!;)Du er super flink! Tenkte å spørre om det samme som Ina over her, tror du det er mulig å bruke vanlig sjoko protein i den fluff,, sååå godt det så ut 😉
  Prøver stadig å lage de lefsene dine men får de ikke til sånn fine som du får de :(…
  Tankene lufter seg veldig når man trener, for meg er trening terapi, godt med litt egen terapi noen ganger…
  Trente styrke i dag på nesten 2 uker, Phu… orker nesten ikke skrive 😛 Har fått dilla på BF og har lyst å prøve meg på et program og følge litt diett..men får aldri iverden til morgen cardio, har ei lita jente som må til barnehagen… er det et must tro? TAKK for at du er den du er,,!! Digger deg!

 2. Kristine

  @Ina: Jada, det gjør det. Du får smake deg til med evt søtning, melkesjokoladesmaken jeg bruker er nemlig søt nok i seg selv.

  @kristine: Du kan bruke akkurat det proteinpulveret du vil selv ja.
  Trening er terapi, så absolutt! Har løst mange ‘verdensproblemer’ med vekter og mølle jeg 😀
  Jeg har stilt i alle konkurransene mine uten morgenkardio (kardio på ettermiddagene istedet), så det er ikke et must nei.
  Tusen takk!!

 3. Mia

  Til de to kommentarene over: Jeg bruker et annet sjokoladeproteinpulver enn Kristine og min fluff blir også veldig god (bruker zero carb pulveret fra nordic nutrition). Har litt kakao i i tillegg for å få litt mer sjokoladesmak da:)
  Som vanlig nydelige bilder av både desserten og Todd<3

 4. Solveig

  Som vanlig ble jeg inspirert til å lage meg en sunn dessert etter å ha lest bloggen din. Idag ble det oppkuttet mango stekt i smør og agave sirup, og deretter dyppet i vanilje kesam. Utrolig godt!
  Har funnet ut at det er mulig å få gjort ganske mye mens man går på tredemølla.
  Jeg er evig takknemlig på at du legger ut gode oppskrifter og motiverende ord 🙂

 5. it's training

  Er helt lik deg når det gjelder å g av seg tankene. KVernen hjernen min mye, er det beste å ta seg en gåtur, eller en løpetur! aaaw, jeg savner katt når jeg hører om Todd…

 6. Christine

  De fluffene dine har forandret livet mitt! (viktig å overdrive LITT). Utrolig bra blogg du har, jeg er avhengig:)

 7. Kristine

  @Mia: Ja, også er det godt med andre smaker og! Takk ♥

  @Solveig: Oi, det hørtes digg ut! Tankevandring er veldig godt innimellom 🙂

  @it’s training: Jaa, kan du ikke ha en katt da?

  @Christine: Noen ganger er det greit å overdrive (eller banne) for å få frem et poeng :mrgreen: Takk!

  @Karoline: En luftig og lett søtsak etter trening 🙂

  @lovelyliller.com: Ja, også du som ikke tåler egg da 😐

 8. Mira

  Det hjelper å gå! Om jeg ikke føler meg noe særlig så tar jeg meg en times rask gange, og vips føler jeg meg mye bedre 🙂

 9. Liv-Tone

  Godt å få ut litt på trening!
  Selv tok jeg treninga ute i solen i dag! 😀 Deilig!

  Todd er så søt! Og typisk at de ikke vil bruke nye ting. Vi har kjøpt klatrestativ til vår, men det blir bare såvidt brukt til å kvesse klør på enda! 😛 Kommer vel etterhvert!

  Har lyst til å lage vaniljefugde, men finner ikke oppskrift på bloggen din! Kan du linke, eller skrive her hvis du har en litt sunnere utgave? 😀

  Kos deg videre med Todd i kveld!

 10. Sandra

  Hei Kristine!
  Har i løpet av de siste ukene blitt fast leser av siden din, utrolig motiverende og ikke minst mange gode råd til sunt kosthold og trening. Og Todd er jo bare verdens søteste da! 😀

  Jeg har noen spørsmål da, som jeg håper du kan svare på.. 😀
  Jeg har trent i snart en mnd, og har funnet ut at styrketrening er lidenskapen min, og har derfor lyst til å gire dette opp et hakk, bygge litt muskler, kansje litt bodyfitness innspirert, men har ingen planer om å stille i konkurranse elle noe, ønsker bare en godt trent kropp 😛 Håper du har noen tips til meg 😉

  Og dette med proteinpulver, har aldri vært borti det før (logisk siden jeg aldri har trent før heller) Hva er bra? Hva bør jeg «gå» etter liksom? Hva er bruksområder og sånn? Helt grønn på dette jeg, hehe. 🙂

 11. Caroline

  Det er jammen godt at vi er flere som «går fra seg» litt 😉 Med mye som foregår både innen og utenfor topplokket er det så herlig å få gått fra seg litt! At trening er postivt for psyken er det ingen tvil om, men jeg tror jammen at en dose Kristine om dagen gjør susen også 😉 Etter ett heftlig 1 1/2 år nå er det så godt å stikke innom her for å hente litt inspirasjon, gode tips og råd og ikke minst positivitet. Tusen takk Kristine 🙂

 12. Michelle

  uff, ikke snakk om tankefulle dager!!! hodet mitt er som en karusell full av tanker 😎 men det er faktisk veldig deilig å trene kardio de dagene tankene virkelig surrer. Jeg funderer og finner mine svar når jeg gjør kardio 😛
  haha, søte Todd!!! han hopper nok snart oppi sengen sin igjen, snakker av erfaring 😛

 13. Kristine

  @Mira: Det hjelper på å ‘systematisere’ generell tankegrubling, og positive tanker 😀

  @Liv-Tone:
  Todd har også et klatrestativ som han sitter på hvert skuddår liksom.
  Cecilie/Fristende Lavkarbo har en her; http://fristendelavkarbo.wordpress.com/2010/11/16/vaniljefudge/
  Har lenge tenkt på å lage noe tilsvarende selv, men har ikke fått gjort det enda.

  @Sandra: Takk, det var hyggelig å lese!
  Jeg kan komme med et eget innlegg ang. tips jeg 🙂
  Proteinpulver er bare ren protein i pulverform, jeg går kun etter god smak de få gangene jeg bruker det i maten 🙂 Jeg drikker ikke proteinshakes, men bruker det ofte i vafler/bakst. Sjekk gjerne ut http://www.nordicnutrition.no sitt utvalg – det er de jeg bruker.

  @it’s training: 🙁 Men en vakker dag vet du, et annet sted!

  @Caroline: Trening og aktivitet er fantastisk sånn sett – hadde bare flere visst hvor godt frigjøring av endorfiner m.m er 😀
  Aw så koselig! Dette leste jeg grytidlig i morges, og det gjorde virkelig dagen min – takk! 😀

  @Michelle: Ja.. slitsomt. Men jeg tenker veldig positivt og da, mye som foregår oppi der 😀
  Når det blir høst og kaldt så kryper han nok oppi igjen 😉

 14. Hanne

  Etter noen dager uten trening blir det lett kaos i toppen 😆
  Det er veldig fint å kunne koble av slik! Samme om en får «akkurat de svarene en vil ha» eller ei, så hjelper det ofte å bare få gått gjennom alt. Plutselig har man litt mer perspektiv på det meste, og kanskje dukker det opp gode løsninger og.
  Den største utfordringen er kanskje å slå seg til ro med at løsningene og prioriteringene er riktige? 🙄

  Todd er suuuperskjønn som alltid. Tror jeg hadde hatt store problemer med å ikke knuseklemme han (og antakelig skremme han bort for resten av livet) 😯 😆

 15. Sofie

  Hei! jeg trener styrke 3 ganger i uka og har pleid å løpe minst 2. har meldt meg på halvmaraton som er om ca 3 uker og har gledet meg lenge til det. har tidligere vært med på flere løp, men kun 1 mil. sliter med kneproblemer og det har alltid vært sånn at det kommer og går. nå har det vart ganske lenge og jeg tør ikke å løpe da jeg er redd for at det skal bli enda verre. sykler derfor mye og trener også på elipse. ryggen min reagerer også litt på løping..
  spørsmålet mitt til deg er derfor om det går an å trene opp kondisjonen sin like bra på sykkel og elipse som med løping? jeg tror det er lurt å avstå fra løping så mye som mulig før halvmaraton, men jeg har kjempelyst til å være med på det! så om jeg ikke har smerter den dagen jeg skal løpe kan jeg sikkert klare å fullføre det, og får heller tåle at jeg får litt vondt etterpå. kondisjonstrening handler vel mest om å få opp pulsen for å komme i form..?
  du er by the way et stort forbilde, som jeg har skrevet mange ganger før også 🙂

 16. Christina

  Hei!

  Har et spørsmål.. Jeg bestilte proteinpulver fra Nordic Nutrition i begynnelsen av Juli, har fremdeles ikke fått varene. 😥
  Har mailvekslet med de og de skulle den 15 august høre med tollpost hvor varene var blitt av. Jeg har purret på dette også, men får nå ikke noe svar fra dem.
  Har du hatt noen problemer med å få tilsendt varer fra dem noen gang?

  Ellers vil jeg si at jeg synes du har en fantastisk blogg som er utrolig inspirerende! 😛

 17. Kristine

  @Hanne: Kjenner meg veldig igjen i det du beskriver.. man ‘arkiverer’ tankene på en måte, det hender til og med at jeg får små aha-opplevelser. Perspektiv er viktig, og jeg tenker egentlig mye godt for tiden 😀 Kanskje det betyr at det er riktig?
  Todd er nok litt småredd, men han gjør absolutt ingen motstand når man moseklemmer han. Han blir helt slapp og forsvarsløs :mrgreen:

  @Sofie: Hei! Dette spurte jeg faktisk en kardiolog (hjertelege) om da jeg var der for noen uker siden – i og med at jeg ikke jobber/løper. Han var fast bestemt på at all aktivitet (sykling, ellipse, rask gange i oppoverbakke mm) kunne bidra til økt kondisjon på lik linje som løping så lenge man trente slik at man ‘utfordret’ pusten. Tror han sa noe om at 2/3 av en økt (30 min) burde være i slik tempo at man ikke klarer å føre en samtale.
  Lykke til forresten!

  @Christina: Så dumt 🙁 Sånn skal det ikke være.. jeg har opplevd at ting har tatt litt tid ja, men jeg vet også at det har vært ferieavvikling inntil nylig. Om du ikke får varene dine innen onsdag neste uke så si ifra til meg så skal jeg ta det videre 🙂

Det er stengt for kommentarer.