A twist of fate

Så livet ble ikke som du trodde.

Den visjonen du hadde.. den er ikke lenger.

Du satset på feil kort.. og du tapte.

Perfeksjon var en illusjon.. det ser du først nå.

Man kan aldri vite noe helt sikkert. Er det én ting jeg har lært så er det at man aldri skal si aldri – men man skal heller aldri si alltid.

Uansett hva som skjer i livet så er det noe å lære av det – på godt og vondt. Midt oppi det vonde så klarer man ofte ikke å se det, derfor er det så befriende når man endelig kommer seg forbi det. Den altoppslukende tåken vil lette. Bitene faller sakte men sikkert på plass, og du ser at det var en grunn for alt som skjedde.
La uforutsette hendelser utfordre deg, la svik styrke deg.

La det forme deg, ikke definere deg.

Jeg er den jeg er takket være mye glede, kjærlighet og håp – men også sykdom, nedturer og svik. Litt forsiktig og skeptisk, men ikke svekket. For hver hendelse har jeg blitt sterkere.
Jeg er meg. Jeg er alt jeg har opplevd – og jeg ville ikke ha vært foruten noe.

Når én dør lukkes, åpnes en ny – du må bare tørre å åpne den.

Det skal jeg

36 kommentarer til “A twist of fate

 1. Hanne

  Vakkert…både innholdet og bildet 🙂
  Heldigvis kan man til en viss grad velge hvordan man vil bruke lærdommen fra de vonde periodene. Jeg er også mye mer skeptisk enn jeg en gang var (kanskje litt kynisk til tider), men jeg prøver å bruke dette til min fordel, heller enn å la det ødelegge for meg.

  God tirsdag, Kristine 🙂

 2. Jessica

  Fint inlägg, bra skrivet!
  Jag tror på 3 saker: jag tror på mig, den fria vilja och kärleken! Alla mina motgångar är jag tacksam för, dom har format mig till den jag är idag.
  Fortsätta med dina grymma blogg, jag följer den varje dag 🙂
  Kram!

 3. Jessica

  BTW, kunde inte låta bli att lägg aupp Audry citatet på FB. Det var så klockrent! Hoppas det var ok 🙂

 4. Kristine

  @Andreas Yates: Takk for det 😳

  @Hanne: Det er nok jeg og. Jeg hadde høye murer fra før, og de har vel ikke akkurat blitt noe mindre.. men det er samtidig en god beskyttelse å ha, så lenge jeg velger (og tør) å åpne noen nye dører innimellom 🙂
  Ha en fin dag du og!

  @Slank Meg Flat: Takk for det, koselig

  @Jessica: Jeg tror også på det – eller i hvert fall på meg selv 🙂
  Tack for det! Selvfølgelig – jo flere som leser det sitatet dess bedre 😀

  @it’s training: Enig!

 5. Oda

  Halvveis i innlegget satt jeg selvfølgelig morgenkaffen i en gråtkvalt hals..
  Du skriver så vakkert Kristine, du er en av de sterkeste menneskene jeg kjenner.
  Og jeg er så utrolig stolt av deg, og glad i deg.

  Ha en fantastisk dag.
  Stor klem

 6. Solveig

  Kjære deg, jeg synes jeg kjenner en sårhet her i dette innlegget som treffer meg rett i hjertet. En klump som har sittet i meg en stund, løsner sammen med morgen teen.Det er mange i samme båt og sammen er vi sterke! Klem til Kristine …

 7. Lis

  Veldig bra skrevet!! Og kjenner meg godt igjen, er midt inne i en tåkesky akkurat nå, og ser frem til å komme meg ut og videre! 🙂

  Ha en super dag! 🙂

 8. Dana

  Du er så god med ord. Så sant det du skriver. Har nettop gått igjenom en separasjon. Jammen kan det se mørkt ut, men så…Plutselig er den der, den gode følelsen, latteren, kontakt listen i mobilen, nye venner på fejsen, sminke bagen, speilet…så er eg tilbake. Små bobbler av lykke og overbevisstheten av det rette besluttet…Og att eg ALDRIG ska la mitt hjerte dø igjen. Livet er bare heeelt herlig, som en gottepose i fanget som man ikke kjøpt selv! Hver dag byr det på noe søtt og dejligt som eg lar meg nyte av og smake på. Cheers!

 9. Michelle

  likte dette innlegget veldig godt! kloke ord fra en klok person!!! Det er så sant det du skriver… Man tar sine valg i livet, men man vet ALDRI hvor veien vil gå ut i fra de valgene man tar! og takk gud for det! hvor kjedelig ville det ikke vært om man visste hva som ville skje?! Man lærer av sine valg, man blir sterkere av nedover bakkene og happy av oppoverbakkene! men hele «bakken» er nødvendig, både den som går opp og den som går ned.. 😉

 10. Malin

  «Den summen du er blitt
  gjennom all din menneskelige erfaring
  og gjennom livets furer

  Den summen er det som gjør
  deg verdifull
  ikke drømmene om hva du
  kunne ha blitt eller burde være
  eller aldri ble

  men DEG

  som du er nå, slik er du verdifull»

  Jeg elsker dette diktet. Presang til deg <3

 11. Astrid

  For et vanvittig bra innlegg. Treffer nok de fleste! Virkelig godt skrevet! Du får sagt SÅ mye med veldig få ord, det liker jeg <3

 12. Marianne

  Man senser jo virkelig noe sårt over dette. Men samtidig så fine og kloke ord, som treffer meg rett i hjertet. Du virker som en så nydelig jente, Kristine! Ønsker deg alt godt <3

 13. Karianne

  Flott innlegg, Kristine ♥

  Man må hoppe på de togene som kommer, det kan virkelig føre til fantastiske ting!

  Turte dette i veldig liten grad tidligere i livet, men nå løper jeg inn hver eneste åpne dør jeg ser (vel, nesten.. 😉 ) og har ennå til gode å oppleve at noe av det har ført noe negativt med seg.

  Kun masse godt som har beriket livet mitt veldig. ♥

  Ønsker deg alt godt, god klem fra meg ♥

 14. Annbjørg

  Så fint skrevet, Kristine! 🙂
  Jeg pleier å si at alt her i livet er midlertidig og foreløpig…derfor er det så viktig å sette pris på og ta vare på de gode stundene! <3 Og når de tunge periodene kommer tenker jeg bare "også dette går over". Så enkelt, men allikevel så vanskelig.

 15. Kristine

  @Solveig: Et personlig innlegg, men jeg ville gjerne dele det med dere da jeg vet at det er følelser mange har opplevd. Takk ♥ Stor klem

  @Lis: Den tåkeskyen vil lette snart – tro meg! Ha en fin dag videre!

  @Dana: Så herlig skrevet – og så sant!

  @Michelle: Nei man vet heldigvis ikke alt som vil skje, jeg gleder meg i hvert fall til tiden fremover 🙂

  @Malin: Åh det var vakkert! Tusen takk ♥

  @Astrid: Noen ganger trenger man ikke så mange ord for å få beskrevet livets kuriositeter. Tusen takk! ♥

  @Silje Silje: Bra – og takk 🙂

  @Marianne: Kanskje litt for personlig, men allikevel godt å få dele – i hvert fall nå som brikkene faller på plass i livet 🙂
  Alt godt til deg og ♥

  @Karianne: Takk!
  Jeg skal bli flinkere til det selv.. jeg har hele livet foran meg, og det er mye godt (og ukjent) i vente!
  God klem tilbake ♥

  @Annbjørg: Det har du helt rett i – det gjelder å gjøre det absolutt beste av det man har der og da. Live in the moment ♥

 16. Camilla

  Gåsehud..dette er andre gang jeg opplever at du skriver et innlegg som treffer meg akkurat på den rette dagen og i det rette tvilsøyeblikket. Dine ord i dag betydde masse for meg. Klem

 17. Ida

  Utrolig bra skrevet:) Må si du har beina godt planta på overflaten:) Håper at den tunge tåken etterhvert vil bli byttet ut med en solrik himmel:)

 18. Helene

  du. er. så. bra.

  Tusen takk for et innlegg som appellerte så enormt til hjertet mitt.. Takk.

 19. Mia

  Vakkert innlegg<3 Håper alt ordner seg for deg, og at du åpner nye og bedre dører snart! Du er så søt, viljesterk og motiverende! Jeg vil du skal være glad og lykkelig, det fortjener DU:)

 20. Marit S

  Du er en flott jente, Kristine :mrgreen: Kjærlighet og lykke vil komme til deg som er så blid, flott og reflektert. Et vakkert menneske!

 21. Kristine

  @Mia: Tro meg, jeg skal åpne nye dører om ikke lenge ♥ Og det kommer til å bli så bra! Aw, tusen takk godjenta

  @Marit S: Å så fantastiske jenter dere er! Tusen takk ♥

 22. Nina

  Hei Kristine 🙂
  ..Litt på etterskudd her, men måtte bare si det at da du la ut dette innlegget, så var jeg midt opp i noe jeg tror vi begge har til felles dette året.. det å tro at «noe skulle vare evig» – men viste seg å slett ikke være det «riktige kortet» likevel.. man satset alt, hjerte og sjel.. og fikk virkelig smake sårbarheten og smerten ved tap.. og trangen til å bygge en mur.. og følelsen av at man aldri mer tør å satse..
  (jeg er vel fortsatt litt der ennå..)

  Men ting blir bedre.. med tiden til hjelp.. og det gleder meg å se at du virkelig har det bra igjen. Følger med i bloggen din jeg vet du 😉
  Kanskje vi sees et eller annet sted, en eller annen gang?

  Ønsker deg en nydelig 1.Advent (selv uten snø..), og gleder meg til neste heftet ditt er klart! 🙂
  Nå skal det bakes noe godt!

  Stor klem fra Nina <3

 23. Kristine

  @Nina: Hei Nina! Dette var så hyggelig skrevet, ble litt rørt jeg 😳

  Vi var nok begge i samme situasjon ja.. og selv om det er vanskelig i ettertid når muren er høy (jeg vet, for jeg trodde ikke på det når andre sa det til meg), så vil du slippe til det/den som er riktig. Det er bare noe som skjer, for man klarer rett og slett ikke å holde det som er ment til å være utenfor.
  Håper du også har en fin første søndag i advent, her har jeg og Todd satt opp lys i alle vinduskarmer 😀
  Det hadde vært veldig hyggelig å sees igjen!

  Stor klem

Det er stengt for kommentarer.