Snapshot

Motivasjonen var tilbake igjen i dag! Men nå er problemet at jeg har fått litt vondt i korsryggen igjen, det skal alltid være noe. Er det alderen?
Det ble noen styrkeøvelser allikevel – veldig lett, men det var uansett godt å bruke bena litt;
Knebøy
Benpress
Benspark
Lårcurl
+ En time rask gange.

Jeg har funnet ut hvordan jeg liker mirakelnudlene best, nemlig gratinert med masse ost;

Godt som et mellommåltid, eventuelt som tilbehør. Blir ikke et fullverdig måltid i seg selv (for meg i hvert fall).

Ellers er skyr, bær og nøtter alltid en vinner;

Jeg har mange koselige bilder av meg og Todd – på ekte gal kattedames vis.

.. ikke alle blir like heldige.

God mandag videre!

29 kommentarer til “Snapshot

 1. Hanne

  Hahahaha, for et bilde! Mangler bare at du putter hodet i gapet på monsterkatten 😯 :mrgreen:
  Godt motivasjonen er tilbake igjen! Kanskje det er alle dagene uten styrke, men med kardio som har gjort ryggen lei?

 2. Kristine

  @Hanne: :mrgreen:
  Ja, deilig! Det kan godt være, skulle ikke forundre meg om jeg har gjort meg selv en bjørnetjeneste.. men samtidig er det godt å gå, gjør ikke vondt der og da.

 3. Karianne

  Det må jeg si, en hel times gange etter en benøkt er ikke dårlig, flinka! 😀
  Gratinert ost på de nudlene var en super idè, det skal jeg jammen prøve, takk! 😀
  Synes nå det var et særdeles heldig bilde av dere det der 😆
  Fortsatt god mandag til deg også ♥

 4. Kristine

  @Karianne: Du, jeg trente så lett at jeg kunne ha lest avisen samtidig 😆 Men takker!
  Ja, det var faktisk veldig godt så det må du prøve.

  @Jane: Haha 😀

 5. Astrid

  Lagde biter av kyllingfilet med banan og karri + div andre grønnsaker idag… Nyyydelig må jeg bare si…. Skal lages flere ganger!!! 😀
  Hehe morsomt bilde ja 😉

 6. Kristine

  @Annbjørg: Fiine hoggtennene som er altfor store for den lille munnen! :mrgreen:

  @lovelyliller.com: Hehe..
  Ja, jeg har slitt med korsryggen tidligere – etter at jeg landet litt forkjært da jeg hoppet ned (helt edru) fra en liten stein for et år siden.

 7. Kristin

  Miracle noodles gir jo desverre ikke noe energi og dermed holder det ikke som mat. Personlig synes jeg det smaker alt for lite (les; ingenting!). Nuvel, greit med variasjon 🙂 Desserten din så bare nydelig ut, og du og Todd er vakre som alltid 😀

 8. glenn:)

  hei! det er kjedelig å ha vondt i korsryggen evt andre steder og:/
  jeg lurte på om du bruker Foam ruller?? er bra for ryggen og mm.:)
  jeg er hyppig bruker av den og en lacross ball.foam rulleren knekker jeg ryggen på plass selv og ballen mer inn i punkter for å løsne opp 😀

 9. Peer

  Hehehe.. Todd kunne spilt hai i filmen «Haisommer» med den munnen der :mrgreen: Han er fin han 🙂 Hva skjedde egentlig på det bildet – var det en gjesp eller ser dere faktisk på «Haisommer» kanskje ?

 10. Kristine

  @Lillian: 😆 Måtte le da jeg så det selv.

  @it’s training: Ja, men nå har jeg troen – neste gang blir det så bra! 😀 Jeg har ikke vært så plaget av hverken motivasjonssvikt eller skader tidligere så jeg skal ikke klage egentlig.

  @Kristin: Det er langt ifra et fullverdig måltid med bare nudlene, men jeg synes de er helt ok som tilbehør/vomfyll. Hihi, takk for det 😀

  @glenn:): Utrolig kjedelig! Jeg har prøvd foam ruller én gang før, men har ikke fått ut fingeren og kjøpt min egen enda.. har fått inntrykk av at det er store forskjeller i pris på de, alt ettersom man kjøper her hjemme eller fra utlandet på nett.

  @Peer: Han synger – ser du ikke det! Neida, det var nok en gjesp 🙂

  @Hannah: De har jeg kjøpt både fra e-bay og iherb.com. Koster vel rundt 15 kr for en pose 🙂

 11. Lillian

  Et lite katte-spørsmål;
  Jeg har en kastrert hannkatt på ca fire år, og han er veeeldig makelig anlagt. Han er konstnant sulten og maser fryktelig på mat hele tiden. Han får i all hovedsak mat to ganger om dagen, og han er ikke tynn. Om vinteren er han ekstremt passiv og jeg må nesten gi han mindre mat for å unngå at han blir tykk. Han maser så fælt noen ganger skulle tro han var sultedøden nær. Han er vant med å få mat om ettermiddagen når jeg kommer hjem fra jobb, men om jeg må ut et ærend rett eter mating; tror han øyeblikkelig at det er tid for mer mat i det jeg kommer inn døra for andre gang. Er det normalt? Vi snakker hver dag, fra morgen til kveld… litt slitsomt… Hvordan er Todd?

 12. glenn:)

  ja prisen er stooor fra å kjøpe innelands til utlands.:P
  jeg bestilte fra usa.kom i posten løpet av noen dager 😀
  kostet under 200lappen 🙂 i norge så snakker vi 600kr :S stoor profitt for de som selger det da 😉

 13. Kristine

  @Lillian: Hehe, det høres kjent ut. Todd blir alltid med meg inn på kjøkkenet, lykkelig fordi han tror han skal få noe. Mjauingen blir mer og mer intens om jeg ikke gir han noe. Jeg har løst det ved å dele opp maten hans i 4 istedet for 2 ganger, han er ikke som meg der – han liker å spise lite og ofte 😆
  Ellers bare avleder jeg han med børsten, han elsker å bli gredd.

  @glenn:): Da blir det bestilling fra utlandet, takk 🙂

  @Tone: Få i deg noe ost Tone! :mrgreen:

 14. Anett

  Kanon-bilde !! 😆

  Har kjøpt mirakelnudlene (Netrition) men ikke fått prøvd dem enda – leste en del anmeldelser av dem og det var enten elsk eller hat. (risnudler smaker jo heller ingenting, så at det ikke er smak på dem, det er jeg forberedt på) Men jeg fikk med meg at de lukter helt ufyselig når de kommer ut av pakken og må skylles maaaaaange ganger før de blir luktløse, og at de er ekle i munnen, litt som å spise levende meitemark (?!)
  Hvordan gjør du det når du gratinerer dem, hvilke krydder har du på for å få smak – og hvordan skyller du dem før bruk?

  Takknemlig for svar – og keep up the very good blog-work ! 🙂

 15. Kristine

  @Anett: Ja, altså det er ikke noe stor smaksopplevelse 😀 Jeg krydrer med alt mulig; hot curry, hvitløkspepper, paprika, oregano osv. Skyller i kaldt vann i et dørslag, hiver i en liten ildfast form med ost over, og inn i ovnen på 230 grader til osten har smeltet.

  @fr: Den oransje med appelsin og mango

Det er stengt for kommentarer.