So sweet

I går var jeg på åpningen av Norges største godisbutikk – oh the joy! Se for dere rad på rad av helt fersk, uberørt godteri.Litt fornøyd ja.

Og senere var det tacofest med alt som hører til

Det så sånn ca slik ut til slutt

Det er egentlig ikke så mye mer å dele fra denne kanten, men motivasjon går som dere vet i bølgedaler. Og når den svikter litt på den ene fronten, så har det smitteeffekt på flere ting – som f.eks bloggen. Jeg vil ikke slutte å skrive her, men kanskje det blir noen pauser nå og da. Jeg gjør som Baloo – tar livet som det faller seg.

Jeg lever ikke i den buksa altså.. bare nesten.

36 kommentarer til “So sweet

 1. Katrine

  Det så døds godt ut!
  Motivasjonen min og har gått i voldsomme bølgedaler i det siste. Var en uke på Kreta rett før ferien sluttet, resultatet var ingen trening.Når jeg kom hjem ble jeg syk en uke. Altså noe som resulterte i to uker uten trening. Idag kjente jeg at jeg var halveis frisk og tvang derfor meg selv ut på joggetur. Det var nydelig når jeg kom tilbake, hehe så satser på motivasjonen er tilbake nå 🙂 Ha en fin dag Kristine! Du er så flott 😀 !

 2. Kristin

  Hihi, jeg lever i min pysjamasbukse, så du er ikke alene! 😀 Høres ut som du har hatt en fin helg. Motivasjonen er desverre ikke alltid på topp, men det hjelper ofte når du først kommer deg på trening og er i gang 🙂 God søndag!

 3. Kristine

  @Grete: Det vet jeg dessverre ikke, men sikkert ikke her til lands 🙄

  @LilleMy: Jeg vet! Derfor deler jeg det med dere, så jeg ikke er den eneste som vet om dette 😆

  @Hege: Haha, kanskje like greit da ja. Glad jeg ikke bor der selv 🙂

  @Annbjørg: Ingen tvil om at jeg gjør det 😀

  @Katrine: Så flink du er som snudde det rundt, to uker er jo ikke lange tiden. Jeg trener, men er ikke særlig motivert for ‘fitnessdelen’ – men det kommer til uka 😉
  Tusen takk 😳

  @it’s training: Da er vi faktisk helt motsatt av hverandre! Bra det da, mer kake til deg – mer godis til meg :mrgreen:

  @Kristin: Godt å høre, jeg elsker den buksa 😀
  Kjenner på meg at neste uke blir mye bedre mht motivasjon! Takk i like måte!

  @Friskus: Joa! Man lever bare én gang 😀
  De er fra Victorias Secret!

  @lM: Nei, dessverre.. Jeg fikk nemlig godiset helt gratis 😎

 4. Solveig @ poona

  Tror det er sunt å være litt umotivert jeg (kremt, dårlig unnskyldning for å daffe fra min side..? eheh). Men altså, det bidrar jo til variasjon.
  Ta livet som det faller seg, du! Man skal jo tross alt nye det også 🙂

 5. Malin

  😯

  Det nærmest vi har her er vel Dropsen, og den unngår jeg så godt det går ann. Du går jo ikke tomhendt ut fra en sånn butikk 😎

 6. Michelle

  Du får bare ta den tiden du trenger 😉 så kommer nok motivasjonen tilbake når du minst venter det, som med alt annet! aaaahhh, den snopebutikken så ikke feil ut :mrgreen:
  Vel, håper du ikke tar en for lang pause, da vil jo vi savne deg! Hakuna matata 😉 hehe

 7. Marte

  Her kommer jeg hjem etter en helg på Vestlandet med uhemmet fråtsing. Jeg tenker «åh! nå blir det ikke smågodt på en stund». Så får jeg se DETTE blogginnlegget! Himmel og hav! For en gledens nyhet 😛 Kjenner jeg meg selv rett byr det seg nok SNART en anledning til å stikke innom dit :mrgreen:

 8. Jessica

  Tusen tack för alla dessa underbara bilder på allt smarrigt godis 😉 i love It 🙂
  Hoppas du får en bra vecka med massor av hård träning!
  //Jessica

 9. Hege

  Kjenner godt til det med motivasjonen. Har selv slitt ukene etter ferien, med å finne motivasjon. Og nå som den endelig var på vei, klarte jeg å pådra med en lyskestrekk da jeg skulle gå i spagaten (!?!) Så nå er motivasjonen tilstede, men er rimelig hemmet fysisk.. hehe! Du får bare ta det som det kommer, så dukker den garantert opp igjen. Synes du er flink med kardioøktene dine da! 🙂

 10. Kristine

  @Lina: Bor heldigvis litt unna 😉

  @Mette: Det må du gjøre da ja – godt å høre at det er flere som meg der ute 😀 Klem

  @Michelle: Jeg tar tiden til hjelp ja – blir sikkert ikke altfor lange pauser innimellom 🙂

  @anonym: Aw, takk for det

  @Marte: Haha! Om du trenger noen til å vise deg butikken så får du si ifra 🙄

  @Cecilie Lykke: Anbefales, nytt og ferskt – og mye nytt man ikke finner i de vanlige butikkhyllene 😉

  @Andrea: Det må du ja 😆

  @Jessica: Det var en svensk fyr som hadde åpnet denne, dere er bra på godis 🙂
  Tack det samme! Kram

  @Hege: Neimen huff 😐 Det hørtes j… vondt ut og, håper du blir bedre snart.
  Takk, må holde meg i aktivitet på en eller annen måte ellers går jeg på veggen 🙂

  @Fitnessnora: Det er velfortjent 😀

 11. glenn:)

  hehe jeg så bildene fra godis butikken og tenkte ikke noe mer på hvor det lå enn før jeg gikk forbi der i dag hjem fra trening og syns det så kjent ut 😛 jeimen så nærme det var der jeg bor 😛 ryker nok på en smell der gitt noen ganger 😉 hehe må kanskje gå langs bislett stadion så slipper jeg å se den hjem fra trening 😛 hehe

 12. Fitnesslilo

  Kjørte forbi dette stedet med trikken i går og satt og så ut vinduet. Så begynte karen som fyllte på godteri å mime til meg og vinket når trikken kjørte videre. Kul kar! ^^

Det er stengt for kommentarer.