Potetchips med parmesan

Jeg er veldig glad i poteter, og nå som jeg har funnet ut at det egentlig ikke er så mye jobb å tilberede (koking tar jo altfor lang tid), så blir det en del av det. Som regel i moussaka, men det er også godt som tilbehør til kjøtt e.l.


Skjær poteter i passe tynne skiver (jo tynnere dess sprøere) og krydre med parmesan, pepper, paprika og himalayasalt. Inn i ovnen på 200 grader i 15 min – kommer an på tykkelsen så ta gjerne en ekstra titt.


Jeg hadde i tillegg et lass med kylling på, men jeg tenkte at jeg skulle spare dere for det tredje dag på rad nå.

Smakfulle potetchips – og ekstra godt med parmesan!

I dag ble det helt treningsfri, godt å komme hjem uten å være svett og utmattet.
Det jeg prøver å flekse under her er pecs – jeg har generelt en mye sterkere venstreside pga dansing, så brystmuskelen er egentlig bare synlig på den ene siden. Litt skeiv må man være.

..må alltid hoppe i kosebuksa når jeg kommer hjem fra jobb. Og Todd sitter på bordet som vanlig.

Det lå for øvrig et hyggelig brev fra Dyrebeskyttelsen i postkassen min i dag. Jeg har som mange av dere vet to fjernadoptivkatter (Confusa og Emilie), og nå hadde sistnevnte endelig fått et eget hjem.

Så nå har jeg fått en ny – Tingeling!

Det koster kun 50 kr i måneden å ha en fjernadoptivpus – de trenger vår hjelp ♥

18 kommentarer til “Potetchips med parmesan

 1. Marit S

  Da har jeg fjernadoptert en katt :mrgreen: Jeg gleder meg som en liten unge til å se bilde og besøke pusekatten jeg får utdelt 😉 Takk for at du tipset oss om dette, Kristine. Jeg er utrolig glad i katter, men kan ikke ha dyr her jeg bor nå, så dette passer meg utmerket! goooklem 😉

 2. Lina

  Poteter er kjempe godt, spesilet i ovenen med masse krydder 🙂 jeg spiser nesten bare potet, føler ikke jeg blir like mett av ris. Men må jo variere litt av og til. Ha en fin kveld fine deg 🙂

 3. Andrea

  Hihii, så koselig at Emilie har fått et godt hjem! Jeg ga en adoptivpus i julegave til søsteren min i fjor, Ludvig Hoff, og han ble adoptert bort nå i sommer (og da fikk vi et hyggelig brev på kattespråk vi og 🙂 )
  Hadde aldri tenkt på en sånn gave hadde det ikke vært for at jeg leste tipset på din blogg, og hun ble veldig glad for gaven! Vi har allerede vært og hilst på pusene i kattehuset, en koselig søstergreie vi har fått takket være deg. 🙂
  Glad for at sånne som deg engasjerer seg!

 4. Astrid

  Oioi, parmesan på potetskivene! Genialt! Selv har jeg sånn sans for skiver av amandinepoteter med malodnsalt (fisefint skal det være 😛 ), krydret med urter av forskjellig slag, eks timian. Men neste gang blir det parmesan i tillegg! Gleder meg allerede! Har sett det forekommer at du koser deg med et glass rødvin, prøvd parmesan til den? Beste snacksen, og så skal det jo så lite til før man blir god og førnøyd 😉

 5. Kristin

  Så bra du fjernadopterer! Vi har lenge tenkt på å fungere som hjem for dyr, frem til de blir omplasert, men vi vil bare at Eevee (katten vår) skal bli litt eldre først ^^ Nå er hun snart ett år 😀 Potetchipsene så absolutt nydelige ut 😀

 6. healthygirl

  Ny vri på å tilberede poteten på, det liker vi 🙂 Liker veldig godt stekte potetbåter med mye krydder på men til lørdag blir det potetchips med masse krydder, kyllingfilèt og salat. Gleder meg allerede 😉

 7. Hanne

  Kjenner jeg blir stressa av «kattespråk» på norsk 😯
  Kjempefint at Emilie endelig ble adoptert bort, og så fint at du hjelper til!

  Sånne potetchips er knallgode..rart med den tida altså 😛

 8. Kristine

  @Andrea: Ja, veldig hyggelig!
  Å så koselig – snille dere er! Tenkte meg en tur dit selv en dag snart, må jo hilse på Tingeling 🙂

  @it’s training: Enig, ovnsbakt er best 😀

  @Astrid: Jeg startet med amandinepoteter selv, men fant ut at vanlige er like godt – spesielt i og med at jeg krydrer de en del 🙂
  Det er ikke ofte jeg drikker rødvin gitt, men skal ikke se bort ifra at det blir et par glass mer fremover!

  @Kristin: Ja, de aller fleste har jo mulighet til å ha en fjernadoptivpus!
  Koselig at dere planlegger å bli et midlertidig hjem før omplassering ♥

  @healthygirl: Hvorfor vente helt til lørdag :mrgreen: Kos deg masse!

  @Lill Adriana: Ja – ikke sant? ♥ Håper du vil være med meg dit en dag snart, eller finne på noe annet.

  @lovelyliller.com: Kun 50 kr i måneden – og det hjelper utrolig mye!

  @Liss Vegan lykke: Ja, det synes jeg og! Utrolig hyggelig at de tar seg tid til å sende brev og bilder og.

  @Hanne: For en som er litt over gjennomsnittet opptatt av rettskrivning så skjønner jeg hva du mener 😆
  Utrolig godt – måtte ha det i dag og!

  @Malin: Haha, genialt! Eller hooman som det pleier å stå :mrgreen:

 9. Lill Adriana

  Ja det vil jeg veldig gjerne 🙂 var så hyggelig sist! Kanskje jeg får hilse på Todd snart også 🙂 nattaklemmer til dere begge.

Det er stengt for kommentarer.