Kyllingsalat

Så enkelt ble det altså i dag!
Kylling er ikke favoritten min, men om jeg får renset den skikkelig og krydret med litt forskjellig så er det greit. Jeg må jo spise opp fra forrige harryhandel slik at jeg har en unnskyldning til å ta turen over grensa igjen snart (og kjøpe godis.. host).

Kyllingsalat

Et par kyllingfileter stekt med krydder – i dag ble det dill (!), paprika, hvitløk, hot curry og oregano. Dagens grønnsaker ble spinat, agurk, paprika, små plommetomater, og litt dressing over.


Litt for sterkt for Todd dessverre.. Og ja, klart han får sitte på bordet. Han får lov til alt!

Deretter nydelige smørlefser med kanel og sukrin
 

..og kvelden er enda ung!

Dagens trening ble 50 min rask gange på mølla. Motivasjon for styrke er fraværende for øyeblikket, men tipper den kommer sterkere tilbake til helgen :smile:

17 kommentarer til “Kyllingsalat

 1. Mia

  Du burde blitt kokk altså! Sånn som dette ser ikke min mandagsmat ut for å si det sånn (her er det ost, skinke og avokado, «nydelig» dandert på et knekkebrød). Hvilket smør bruker du på lefsene?:)

 2. Kristine

  @Mia: Det hadde vært noe 😀
  Vita Hjertego – men det klinger liksom ikke like bra med ‘margarinlefser’ 😆

 3. Inga

  woho, dill! 😀 Det prøvde jeg også i kyllingwok for noen dager siden, og jeg syns det ble bra. Smaken er jo veldig dominant, men forandring fryder. Særlig i wok er det godt med kylling, dill oog reker:)

 4. LilleMy

  Oi, dill har jeg ikke prøvd på kylling før, men hvorfor ikke? Jeg er eksepsjonelt eksperimentell i krydderveien, og med all mat egentlig. Nå står karamellkrydderSQUASHkake i ovnen. Tenker den blir deilig kveldsmat. Nom! 😛

 5. Michelle

  hehe vi tenker likt! blir kyllingsalat på meg også i dag. har fått dilla på reker og bleksprut, men kan jo ikke spise det hver dag 😎 motivasjonen for styrketrening kommer nok tilbake skal du se :mrgreen: trening går i baner, man kan ikke alltid ligge på topp med alt dessverre…

 6. Anett

  hei.

  Du sier du ikke liker kylling, men personlig synes jeg kyllingfileten(den frosne) fra Sverige smaker dritt. Den er sprøyta med vann og er slimete å ekkel. Du får jo økonomipakker i Norge som smaker tusen ganger bedre og er ikke gal på pris, tror rema 1000 tar ca 89 kr kg om jeg ikke husker feil.

  Men så er det noen som ikke er så glad i kylling:)

 7. Trine

  Hei.
  Lest på div forum at David kjører på en «faste-diett». Gjør du og det?
  Og om så, kan du skrive litt om det? Høres spennende ut 🙂

 8. Christine

  Så kjekt å følge bloggen din! 🙂 Har du motivasjonstips for de kondisjonsøktene dine? Jeg klarer å holde ut MAKS 20 min på mølla/elipse eller hva det måtte være. Og tro meg, det er ikke på grunn av utmattelse, er bare så utrooolig kjedelig. Hva gjør du, eller eventuellt har du på ørene for å holde ut? =)

 9. Kristin

  Har vært lite motivasjon til styrke hos meg og, men jeg fikk da 40 min karido i dag, det er jo bra det og 🙂 Kylling er min personlige favoritt, og dette så bare nydelig ut!

 10. Hanne

  Enig med Anett, fersk kyllingfilet er utrolig mye bedre. Selv trykket jeg i meg mye billig frossenkylling tidligere (og syntes det var helt greit), men det er virkelig ikke noe godt sammenlignet med fersk. Prisen er fin på økonomipakkene, og da kan du jo rense og fryse ned selv dersom du ikke får spist det opp. Kan garantere at det smaker bedre enn saltlake-kyllingen som har vært frosset i ubestemt tid :O

  Her ble det for øvrig kyllingsalat i går, men da med ferdigkjøpt grillkylling. Herlig med litt enkel mat i blant 😀

  Nå må kokosmelet komme i posten snart 😯

 11. Henriette

  Hva tenker du om å kjøre kardio, og da helst intervaller (geriljakardio o.l.) dagen før beintrening? Bør det legges til en annen dag? Og er fire styrkeøkter i uken nok til å bygge? Eller bør/må jeg ha noe kardio også?? 🙂

 12. Kristine

  @Inga: Overraskende godt ja. Jeg var litt skeptisk, for smaken er som du sier ganske dominerende, men en liten dæsh var nok til å sette en ekstra piff!

  @LilleMy: Du burde prøve det om du liker dill! Håper kaken ble bra 😀

  @Michelle: Jada, det går opp og ned med det meste her i livet. Jeg stresser ikke med det, det blir som det blir 😀

  @Anett: Stemmer, det tipset har jeg jo fått før og – skal sjekke det ut. Kylling er ok på smak synes jeg, det er bare så mye som må renses vekk (i mine kritiske øyne) 🙂

  @Trine: Nja.. jeg ser ikke på det som en diett. Jeg skipper frokosten fordi jeg ikke er sulten (og spiser mer på kvelden), har gjort det siden jeg var liten 🙂

  @Christine: Jeg synes også det er dritkjedelig innimellom (les: for det meste) skal jeg være helt ærlig :mrgreen: Det er heldigvis tv-skjermer jeg kan glo på! Og jeg er heldig som har en sprek mor som går med meg et par ganger i uka – selv om jeg ikke alltid orker å snakke så mye mens jeg holder på.

  @Kristin: Flink! All trening er jo bra 😀 Styrken kommer nok etterhvert den og!

  @Hanne: Duu.. det hjalp ikke akkurat på kyllingangsten min altså 😆 Skal sjekke ut de billige ferske neste gang.
  Jeg håper på kokosmelbakeinnlegg hos deg snart!

  @lovelyliller.com: Enig – tror dill kan passe til ganske mye om man lar den få slippe til 😀

  @Ann Cecilie: Man kan jo ikke annet enn å skjemme bort dissa dyre 😀 Så søte hunder du har!

  @Henriette: Om du har styrke og futt i bena dagen etter så er det ikke noe problem – det må du kjenne etter selv. Så lenge du får i deg godt med mat etter økta så burde det ikke være noe problem så vidt jeg kan se.
  Kardio bygger ikke muskler så det er ikke nødvendig sånn sett – men litt hjertetrening i tillegg er jo bra for helsa.

 13. Lisbeth

  Elsker måten du skjemmer bort katten på, det er litt som og se hunden min.. 😈
  Tar seg til rette. virkelig =)
  De er jo så skjønne når de tester ut grensene.

  Ellers..? treningen går fint? Når har du satt deg neste konkurranse? 😛

 14. Kristine

  @Martine: Takk 😀

  @Lisbeth: Må jo skjemme bort disse ‘barna’ 😎
  Treningen går greit, bare en liten motivasjonsbølge for tiden – men det går seg til. Jeg vet faktisk ikke når, eller om, det blir en konkurranse til.

Det er stengt for kommentarer.