Banan og karri

Lenge siden jeg har hatt dette nå, en uslåelig kombo som dere bare må prøve. Jeg vet det høres litt rart ut, men det er veldig godt.

Kylling med banan og karri

Kyllingfilet stekt med hot curry (som er en perfekt blanding av forskjellig krydder, fåes kjøpt i vanlig matbutikk), paprika og en banan bør være skikkelig overmoden og søt.
Deretter en stor håndfull spinat over til slutt som faller sammen av varmen og blir litt slapp og kremete. Og toppet med fersk basilikum fra egen plante
denne gangen har jeg ikke sett makan til blomstring. Den trives hos meg!

Ellers var jeg en tur på Ullevål i dag og fikk syklet litt (hjertepoliklinikk). Nå har de fått elektroder som ikke limes på lenger, men.. hold dere fast; de suges på!
Det var litt småekkelt kan jeg fortelle, og jeg fikk blant annet et par kledelige sugemerker på brystet.

Jeg snudde denne opplevelsen over til dagens motivasjon, og det ble 60 min rask gange m/stigning på mølla.

Ah – dette været er jo fantastisk! Håper dere får en fin mandag videre.

12 tanker om “Banan og karri

  1. avatarMichelle

    åååååeeeh, det er jo det beste :mrgreen: alt med banan er godt!!! Om du vil høre noe som høres litt mer spesielt ut så bruker jeg banan på pizza, ja jeg vet!!! har fått masse rare tilbakemeldinger på det, MEN alle som har prøvd min pizza med banan har kommet med positive tilbake meldinger 😛 hehehe

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Michelle: Det har jeg spist i Sverige! Det var der idéen kom fra 😀 Utrolig godt! Åh nå fikk jeg lyst på det, må ta en tur til nabolandet snart.

  3. avatarMichelle

    du tuller??? Jeg liker smaken din!!!! :mrgreen: Du kan lage den selv, hjemmelaget pizza er alltid best :mrgreen:

  4. avatarKarianne

    Hørtes litt ubehagelig med sugekopper festet til kroppen..

    Maten ser deilig ut som vanlig, må teste ut banan i middagsrett en dag tror jeg, høres spennende ut. 😀

    Flink du har vært med hele 60 min på mølla!

    Håper du har det fint om dagen, Kristine, ønsker deg kun det aller beste ♥

    Klem fra meg

  5. avatarlovelyliller.com

    Ble litt skeptisk når jeg leste overskrifta,men etter jeg så bildet å «smakte det for meg»,så tror jeg faktisk det kan bli en hit. har jo smakt banan på pizza! 😀

  6. avatarMaria

    Syns du er så flink ja:) Både på matfronten og treningssfronten. Et veldig godt forbilde for unge jenter som liker muskler og former (Y) Men lurer på en ting.. Hva gjør du når du kjører kardioøkter? Tar du i bruk morgenkardio, jogger du, eller bruker du mest rask gange med stigning på mølle? 🙂

    Klem Maria

  7. avatarPinglo

    Hehe, jeg husker en gang for lenge siden da jeg fikk hjertet mitt testet på ungdomsskolen, da gikk jeg på juleball med tubekjole og brystkassen full i lekre elektrodemerker 😀

    Håper turen til poliklinikken gikk fint 🙂

  8. avatarAi.

    Jeg laget kyllingnuggetene dine her om dagen (brukte kun mandelmel som panering, ikke parmesan) de var EKSTREMT gode!! 😯
    Sunt OG godt er jo alltid en vinner!
    Ps. har du laget pannekaker/lapper med kokosmel? Hver gang jeg har gjort det, blir smaken bra, men lappene smuldrer opp i det jeg snur de i panna. (blander kokosmel, egg, sukrin, vaniljepulver og melk)

  9. avatarKristine

    @Jane: Jeg liker å ha den over helt til slutt, ellers blir den fort litt for bløt/mos.

    @Lina: Takk – i like måte!

    @Michelle: Jeg vet, det skal jeg gjøre en dag 😀

    @Karianne: Ja, det var litt spesielt.
    Tusen takk kjære deg, håper alt er bra med deg og ♥

    @lovelyliller.com: Ja, men da kommer du garantert til å like dette 🙂

    @Maria: Tusen takk! Jeg trives best med rask gange på mølla – etter jobb.

    @Pinglo: Haha, huff.. ikke nok med at man føler seg litt keitete på ungdomsskolen fra før liksom. Takk – det gikk greit.

    @Ai.: Så bra at det falt i smak! Er enig i at det er kjempegodt.
    Ja, men jeg pleier alltid å ha i litt bakepro og. Egg er det som binder røra, så jeg ville ha prøvd et ekstra egg, evt litt mindre melk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *