Jeg trodde jeg fikk en god idé her om dagen, men det ble ikke helt som jeg hadde tenkt.
Jeg har lagt merke til at kokosmel blandet med vått blir veldig fyldig og grøtete i konsistensen, og jeg får lyst på semulegrynsgrøt hver gang jeg ser det. Nå er ikke semulegryn det jeg har mest av i skapene, så jeg prøvde meg på en kokosgrøt.
Det ser jo bra ut?
På med kanel og sukrin.
Det hadde vært et smørøye her og hadde jeg ikke gått tom for smør den dagen..
Men en smakebit kunne avsløre at den var bare helt ok. Veldig tam og smakløs.. dessverre.
Med litt syltetøy ble det mye bedre, men da er for så vidt litt av poenget med å spise det borte – om man må kamuflere smaken med mye annet tilbehør. Har aldri skjønt på meg på de som spiser ting de egentlig ikke liker så godt.
Men da har jeg i hvert fall prøvd det, og konkluderer med at jeg helst bruker kokosmel i baking.
Og nå fikk jeg skikkelig lyst på rømmegrøt..
Ellers tenkte jeg at jeg skulle plage dere med litt fleksing igjen, men jeg er ikke god på selvutløserfunksjonen – så det ble kun dette;
Mye klarere og finere med Todd som objekt;
Skal være mobil kokk igjen i dag, tar med meg matvarer og kokkekunsten til storesøster. Tenk å ha dét som jobb!
Seriøst flott rygg Kristine 😀 Resten av deg en flott også..
Må innrømme den grøten så god ut, men jeg er også sånn som aldri spiser det jeg ikke liker…. Syns ikke det er noen vits. Men nå er det lite jeg ikke liker da 😀
HA en flott helg 😀
@Jane: Takk 😳
Men jeg nøyer meg ikke med helt ok, ting må være kjempegodt!
Jeg er ganske altetende selv, og grøten gikk ned den
God helg!
hehehe, er ikka alltid eksperimentene på kjøkkenet blir som ønsket nei! men man lærer av sine feil og for å oppdage nye smaker, så må man tørre å eksperimentere
God helg Kristine! klem til deg og Todd 😛
Hei Kristine!
Vil først bare si at jeg elsker bloggen din, leser den hver morgen sammen med kaffen – makes my day! 🙂
Også har jeg ett lite «rømmegrøt-tips» !
Har funnet ut at dersom du blander havregrynsgrøt (bruker selv 30 g havregryn) med Cottage Cheese (gjerne den magre typen fra Sverige, jeg bruker en boks – 250 g), så smaker det nesten akkurat som rømme/fløyelsgrøt!
Med Sukrin og kanel på – NAM!
Min frokost hver eneste dag 🙂
Rømmegrøt..sukk..det har jeg laget maaaange liter av gitt 😀 Her har det gått med mye kesam i havregrøten, det synes jeg er digg 🙂 (med søtt på, selvfølgelig, masse søtt..)
Ryggen ser bredere ut etter det jeg kan huske fra tidligere, bra jobba!
så i alle fall meget god ut,litt som smørgrøt. hvordan ble konsistensen egentlig?
Så merkelig, jeg synes det var kjempegodt da jeg lagde kokosgrøt. Jeg brukte 20g smør som jeg smeltet i en kjele, deretter tok jeg oppi 40g kokosmel og 2dl vann og blandet godt, også blandet jeg det ut med 100g cottage cheese til slutt. Kanel og sukrin på toppen og litt inni. Jeg synes det var bare nydelig ^^ Men men, det er jo hver sin smak 😀
Jeg har også prøvd meg på grøt av kokosmel, men synes det ble alt for kornete i konsistensen. Så jeg måtte rett og slett kaste alt sammen… 😐 Må forresten skryte av lompene dine (de som kan anvendes til alt), de ble kjempegode! En ny favoritt. Jenta mi på 5 år var sur for at jeg hadde lagd for lite av dem… he,he 🙂
Lurer på hvordan det hadde blitt med mandelmel istedet, det må jeg prøve ut en dag 😀
Du ser fantastisk ut frøken 🙂 Ha en super helg!
Oh, the joys of kokosmel! Så kult at du har prøvd! Men det er jo helt sinnsykt magert i seg selv, så jeg kombinerer det med havregryn når jeg lager grøt. Eller mandelmel, da blir det lavkarbo. (og ENDA bedre!) Og kakao og proteinpulver! Cocosa for ENDA mer kokossmak…
Du må ikke gi opp ennå. 🙂
Todd er så skjønn…:D
@Michelle: Jeg elsker å prøve nye ting på kjøkkenet! Det har vært mye prøving og feiling i løpet av disse årene skal jeg si deg 😀 God helg, og klem tilbake
@Camilla: Så koselig, takk!
Joa, men rømmegrøt skal jo være helt glatt liksom 🙂 Hørtes uansett godt ut!
@Hanne: Rømmegrøt har jeg spist mange liter av 😆
Takk! Jeg er veldig fornøyd med at den har holdt seg slik etter kun sporadiske ryggøvelser nå og da i snart to år 😯
@lovelyliller.com: Konsistensen ble veldig bra faktisk, men smaken ble litt.. blæ.
@Kristin: Den hadde sikkert blitt bedre om jeg blandet noe annet i den ja.. jeg kokte bare opp kokosmel med vann og litt xanthan gum. Selve grøten ble bra, men kjedelig smak.
@Mariell: Haha, søte jenta. Så bra at de falt i smak! Jeg spiser de nesten daglig selv 😀
@Martine: Har tenkt på det og skjønner du.. let me know når du har testet det 🙂
@Lina: Takk!! God helg til deg og
@Chassi: Grøtdronningen jo! Jeg har ikke gitt opp riktig ennå, men skal innrømme at jeg ble dritskuffa. Jeg tenker at jeg skal prøve på nytt, og blande inn kesam – da blir det vel en syrlig smak à la rømmegrøt?
@silje’s fremgang: Aw, takk 🙂
Det så godt ut hvertfall! Jeg fikk veldig lyst på grøt når jeg så grøten din hvert fall:)
Jippie, et fleksebilde! 😀 Keep it coming, det er jo det som er motiverende:)
Sant så du sier, rømmegrøt hørtes digg ut nå! Med masse god spekemat til <3
Men kjempe fin rygg på deg da!
Ah, mormors rømmegrøt tenkte jeg på nå, mmmmm… Men grøten din SÅ ihvertfall god ut 😀 Gøy med fleksebilde! Motiverende. 😉
@Mia: Ja, den ser utrolig god ut! 😆 Men så var den bare helt grei..
@Inga: Takk for det 😀 Skal se om jeg tar en kamp til med selvutløsern
@it’s training: Oh ja – nam! Takk! 🙂
@Amalie Ve: Jeg og
Tror ikke jeg har spist rømmegrøt på over ett år, det er for lenge siden. Takk! 😀
Mmm, semulegrøt!
jeg lagde den nydeligste grøten i dag 😀 tok matyoghurt, mandelmel, vann, smør og jbkm. blandet også inn et helt egg. smakte nyyyyydelig 😀
Oi, hmm, jeg som trodde ryggbredden hadde vært et fokusområde i det siste sammen med beina..haha.. så feil kan man ta 😉
Da er det jo ekstra bra at den fortsatt er så fiiin 😀
@Cecilie Lykke: Jaa, lenge siden jeg har spist 🙂
@camilla: Bra du var heldigere med din grøt 😀
@Hanne: Det var et fokusområde en kort periode, men det har hovedsaklig blitt ben.. 😳
Takk!
Ja til flere fleksebilder 😀
@Fitnessnora: 😀