Sjokoladetopper og treningsmodus


Kakaopulver, sukrinmelis, vaniljeessens, cocosa, litt vann og en klype salt. Inn i fryseren en halvtimes tid.

Man tager det man haver når søtsuget setter inn.

I dag dro jeg på de slappeste treningsklærne jeg har, plugget på ipodn og gikk som vanlig inn i mitt eget lille treningsmodus – litt for mye kanskje. Jeg har fra tidlig av, da blikk og det faktum at jeg var den eneste jenta som styrketrente der jeg trener plagde meg, lært meg å ikke se noe særlig rundt meg. Så da sitter jeg der på nedtrekken, overlegen som få – men heldigvis er det noen som tar seg bryet med å hilse på meg.
I dag var det nemlig en sprek liten gjeng samlet der, Marit (som jeg har hilst på flere ganger før), Marte og Hilde. Jeg har faktisk aldri hatt en treningsøkt med andre jenter, så kanskje jeg sniker meg med neste gang. Selv om jeg ikke er så sterk.

I dag ble det et par venteøvelser (nedtrekk og sidehev) før kardio med mamma – 45 min rask gange m/stigning.

Over til noe helt annet, se hva harrytassen har kjøpt seg! Jeg hadde et hvitt iphonedeksel som begynte å bli litt møkkete..

..så nå ville jeg ha et nytt. Med masse bling.

Nå står middagen i ovnen – gleder meg! Har laget en rett inspirert av turen til Roma i sommer.

24 kommentarer til “Sjokoladetopper og treningsmodus

 1. Hilde

  Hyggelig å hilse på deg i dag. Skjønner hva du mener med treningsmodus, jeg er, som jeg sa, bøttefjern når jeg trener og hadde sikkert gått forbi morra mi 😉

  Og du er da sterk!!

 2. Michelle

  snakk ikke om søtsug!!! 😎 hadde ikke takket nei til de sjokoladetoppene for å si det sånn!!! :mrgreen:
  Så utrolig stilig ditt nye dekselet ditt var!!! trenger nytt jeg også når jeg tenker meg om.. men det får vente 😉

 3. Hanne

  Haha, den treningsmodusen er velkjent, den! Jeg ble sikkert sett på som hun sure eller noe sånt tidligere.. Nå har jeg jo treningspartner og da blir det litt mer «åpent», men likevel..
  Liker å forsvinne inn i ipod-verdenen jeg og.

  Kjenner jeg blir sulten bare av tanken på «Roma-inspirert middag».. 😎

 4. Astrid

  Hei! Det er alltid koselig å bli kjent med andre som har felles interesse 😀 Jeg er også så godt som den eneste jenta i styrkerommet, hvertfall den eneste som kjører på med frivekter, knebøy++… Relativt ny på en liten plass, så føler meg litt «stemplet» innpå det bittelille styrkerommet selv om jeg forsøker å ikke tenke på det. Jaja… andres tap at de ikke er tilstede innpå der, ikke mitt…. 😀

 5. Kristine

  @Hilde: Hyggelig å hilse på dere og! Flinke jenter som møtes og trener.
  Jeg holdt på å gå rett forbi søsteren min her om dagen, og hun er klin lik meg :mrgreen:

  @Michelle: Jeg har hatt det veeldig ofte i det siste 😀
  Kjøpt på e-bay – der er det billig!

  @Mariann: Takk – litt overdådig, men fint synes jeg 🙂

  @Jane: Den middagen skal definitivt deles med dere – nam!

  @Hanne: Jeg blir garantert sett på som hun sure, overlegne 😆
  Det var HELT nydelig (bare for å gni det inn).

  @Astrid: Jeg har trent i alle år på et sted hvor ikke mange på min alder trener – spesielt ikke jenter, og de som kommer innom trener ikke styrke. Det er absolutt hyggelig å treffe andre likesinnede 🙂

 6. Marit

  Neida, ikke overlegen, bare fokusert 🙂

  Gleder meg til du blir med, bare tull at du ikke er sterk! Og om du har lyst på en økt med meg før Elixia igjen blir invadert av bloggere, så send en mail 🙂

  Bling var nesten bare forbokstaven :mrgreen:

 7. Kristine

  @Marit: Ja! Fokusert høres bedre ut 🙂
  Ja, det skal jeg gjøre!
  Haha, jeg er som skjærene.. alt som glitrer vet du.

  @Marte: Pff – du som allerede har trent med kremen kommer til å bli skuffa over hvor kjedelig og svak jeg er :mrgreen:
  Koselig at du kom bort!

 8. Tone

  Godt gjort å ha treningsblogget så lenge, og ikke enda hatt en økt med bloggejenter ;D Vi andre har jo i perioder vært helt gale etter å se hverandre 😆

 9. Christina

  Mmm sjokoladetoppene så gode ut, skal prøves 🙂
  Hvor har du kjøpt det hvite dekslet? har rosa nå jeg, men lyst på hvitt!

 10. Tilbaketråkk: E for ekte « friggogfulla

 11. Pinglo

  Hadde det ikke vært for treningsbloggingen hadde jeg ikke vært styrkeløfter, jeg hadde ikke kjent noen av de andre jentene som driver på med styrke i internettverdenen. Nå trener jeg jo sammen med noen av dem 4-5 ganger i uken :mrgreen:

  Det er definitivt verdt å hive seg på en gang, selv om jeg kjente jeg var litt småstresset den gangen jeg skulle møte masse fremmede jenter fra det skumle internettet 😉 Heldigvis var alle sammen snille og greie, og på en måte hadde vi jo «kjent» hverandre fra før, så stemningen ble god med en gang 😀

 12. Kristin

  Du skal aldri skamme deg over å være den eneste som trener styrke, det er bare supert! Du er så flott og sterk, og hva andre mener er uvesentlig 🙂 Man skal selv føle seg vell ^^ Jeg lagde meg noe svært lignende sjokoladetoppene dine her om dagen, bare at det ble nesten som sjokoladeis 😀 Namnam ^^

  Lyst til å legge ut oppskriften på den middagen? Nå som skolen starter igjen og det er tilbake til å lage middag når jeg kommer hjem derifra, så er det supert med noen gode tips 😀

 13. Amalie Ve

  Ja jeg skulle akkurat til å spørre om det var fra ebay.. For jeg surfet over noen nå, og syns ett lignet veldig på ditt! Nå skal jeg ha meg ett nytt ett også, hele siden på det gamle er jo revet av.. Sjokoladetoppene så gode ut.. 😀

 14. Kristine

  @Christina: Det kjøpte jeg også på e-bay om jeg ikke husker helt feil 🙂

  @Pinglo: Jeg har opplevd så utrolig mye hyggelig via bloggingen selv, jeg har jo også fått et par nye venner på grunn av den (selv om det ikke har vært noen treningsdater). Men jeg skjønner at man opplever en slags tilhørighet, for å ikke snakke om motivasjon, av å treffe andre jenter på trening – så spørs om jeg ikke må trosse denne sosialangsten 🙂

  @Kristin: Neida, jeg skammer meg absolutt ikke lenger – det var kun det første året som var litt ukomfortabelt 🙂
  Middagen er i innlegget jeg postet etter dette!

  @Amalie Ve: Ja! Du finner mange fine på e-bay – også er de superbillige 😀

 15. Madelen

  Helllu!

  Hvor mye kakaopulver, sukrinmelis osv bruker du??? lagde sist, ble for sterkt, ikke mye godt. For mye kakao… blir enten for mye kakao eller for mye sukrinmelis 🙁

 16. silje

  Hei Kristin 🙂 ble inspiret av sjokoladetoppene dine,mmm, eksperimenterte litt videre på de,da jeg eeeelsker sjokoladen walters mandler 🙂 så jeg hakket opp litt salte mandler og hadde i blandingen, smurte ut på platfolie til en finfin sjokoladeplate og la den i fryseren. mmmm,anbefales :)digger bloggen din og oppskriftene 🙂

 17. Kristine

  @Hilde: Takk! 😀

  @Madelen: Du må smake deg frem! 😀 Jeg bruker en del sukrinmelis fordi jeg liker det søtt (men ikke fullt lik mengde som kakao).
  Helst noe som stivner når det blir kaldt, så smør eller yaconsirup. Ellers har jeg laget noen med kesam, og det er også godt (dog litt surere).

  @silje: Oi, det hørtes da veldig godt ut 😀 Tusen takk!

Det er stengt for kommentarer.