Pannekaker og pelskos


Visp sammen 4 egg (2 hele, 2 hvitter) med litt mandelmel, kokosmel og bakepro + en liten skvett vann.
Jeg lager helst en nøytral røre for da kan jeg ha både søtt og salt på – som her; syltetøy, stripete kaviar, og smør og sukrin på den som er brettet.

Jeg bruker aldri nøyaktige mål, men så lenge du ikke visper eggene for hardt eller tilsetter for mye vann slik at ‘bindingen’ blir borte – så kan du nesten ikke gjøre noe galt med pannekaker. For å få de enda litt saftigere kan du ha i en klatt med kesam – det er veldig godt.

Jeg hadde også utradisjonell pannekakefyll på et par av de; Ostekrem og kanel

Ostekrem: Lett philadelphia blandet med sukrinmelis og vaniljeessens.

Dagens paranoiaøkt;
(jeg hadde glemt sykkellås og måtte konstant sjekke at sykkelen fortsatt sto utenfor)
Knebøy
Benpress
Liggende lårcurl
+ 30 min kardio

Todd liker at været har blitt litt kaldere, katter liker som kjent å ligge mykt, og nå er det ikke for varmt til å gjøre nettopp det.Ah, bekymringsløst liv som nytes til det fulle.. vi har vel alle noe å lære der :smile:

 

 

 

25 kommentarer til “Pannekaker og pelskos

 1. Hanne

  Ooo, vampirekitteh! 😈
  Jeg skal straks i gang med middag, men nå fristet søren de pannekakene mye mer..haha.. Dessert, kanskje? 😀
  Må nok legge inn en bestilling hos iHerb snart!
  (kokosmel var svindyrt på helsekosten…)

 2. Kristine

  @Hanne: Han har altfor store tenner i forhold til munnen sin stakkar :mrgreen:
  Jeg stemmer for dessert!
  Vil anbefale deg å handle fra nettet ja, helsekost er altfor dyrt.

  @Karianne: Så utrolig godt – må jo brukes til andre ting enn bare glasur 😀
  Ja ♥ I like måte!

 3. Michelle

  Pannekaker :mrgreen: Deilig!!! Jeg må være den største pannekake elskeren noen sinne!!! Går aldri lei :mrgreen: kan jo lage tilsette så mange forskjellige smaker til det jo 😛 søte Todden

 4. Kristin

  Ååh, herlige Todd 😀 Hihi, paranoiaøkt, den lo jeg av ^^ Selv glemte jeg kodelås til skapet i dag, men jeg tenkte ganske enkelt at jeg fikk tro at folk var mer opptatt av å trene enn å stjele 🙄 Det gikk da i alle fall helt fint! :mrgreen:

 5. Kristine

  @Michelle: Jeg er også en stor pannekakefan – i hvert fall nå som jeg tør å utfordre de tradisjonelle og ha på litt annerledes fyll 😀 Så mye godt!

  @itstraining- trening og kosthold: Jeg vet ♥ Det er ikke uten grunn de sier at katters nærvær hjelper mot høyt blodtrykk.

  @malin: Jeg bruker dette: http://www.mamut.net/homepages/Norway/1/7/funksjonellmat/100059.jpg

  @Kristin: Jeg er veldig glad i den sykkelen, så jeg klarte ikke å slappe av og stole på at den ble stående. Godt det gikk bra da 😀

  @Cathrine: Haha, det gjør du vel 😈 Synd jeg ikke fikk møtt deg sist (meldingene dine kom først dagen etter forresten, merkelig..) – men neste gang!

  @lovelyliller.com: Et sett med vektene, så bort til vinduet for å sjekke sykkelen. Frem og tilbake 😆
  Å så kjipt 🙁

 6. Malin

  Fine Todd 🙂
  Jeg håper jeg blir en katt i mitt neste liv. Som får bo hos en fin familie selfølgelig :mrgreen:

  Det ble pannekaker/lapper til kvelds her. Nomnom

 7. Isabelle

  Trots att jag inte förstår allt du skriver på norska, kan jag inte göra annat än älska din blogg, dina kost-tips och alla bilder på katten <3 🙂

 8. Henriette

  Hei! 🙂

  Jeg lurer på en ting angående mat og mengde. Jeg forsøker å få i meg 1700 kalorier på styrketreningsdager. Noen dager er bare proppfull av møter, jobb, sosiale sammenkomster, uforutsette ting og sein trening noe som betyr lite tid til å spise og når kvelden kommer og jeg har trent (klokken er da ca. 21-22), skal jeg da «proppe» i meg all maten jeg «mangler»? Eller skal jeg bare spise litt og så heller la det være et underskudd den dagen. (Er vel på 13-1400 kalorier de fleste dagene så er bare snakk om et par 3-4 hundre kalorier.)Og hvordan er det å spise om kvelden kontra dagen? Tenker da spesielt på fettlagring og karbohydrater.

  Takk for svar!! 🙂

 9. Torbjørn Skjelde

  For en flott blog du har Kristine! Stor fan av den OG oppskriftsheftene dine, elsker å bake sunne kaker så da er det glimrende 😉 Tok meg friheten til å linke til siden din fra min, regner med det er helt OK 😉

 10. Kristine

  Test ut følgende ostekrem: cottagecheese med sukrinmelis og presset lime! Brukte den da jeg lagde gulrotkakemuffins, veldig veldig god!!

 11. Charlotte

  Dine pannekaker ser så luftige og myke ut, er de det? Jeg får det nemlig aldri til :p prøvd mye forskjellig, men aner ikke hva jeg gjør feil 😉

 12. Solveig @ poona

  Hei hopp! Ville bare informere om at heftene dine har kommet!
  En stk happy Solveig – tusen takk for herlige hefter og god service. Ingen fare med å anbefale deg, når du ordner opp når posten surrer 🙂

 13. Kristine

  @Malin: Jeg og, med en kattemor som ligner på oss :mrgreen:

  @Isabelle: Aw, tack tjejen!

  @Henriette: Det kommer helt an på hva målet ditt er – om du ønsker å vedlikeholde og evt bygge muskulatur så ville jeg har spist kveldsmat ja.
  Det spiller ingen rolle når du spiser, kroppen er så fantastisk at det jevner seg ut over tid 🙂

  @Slank Meg Flat: Takk – i like måte! Masse god mat du har laget, DEN burgeren 😀

  @Torbjørn Skjelde: Tusen takk! Skal ta en titt på bloggen din 🙂

  @Andrea: Jaa ♥

  @Kristine: Sier du det? Jeg er veeldig glad i philadelphiaost da 🙂

  @Charlotte: Prøv å stivpiske en ekstra eggehvitte som du vender inn i røra 😉

  @Hanne: Godt å høre, flink jente :mrgreen:

  @Solveig @ poona: Åh, det var bra! Hadde tenkt til å sende deg en mail for å sjekke om de hadde kommet 🙂

  @Lillian: Takk 🙂 Tror jeg kjøpte de på Skeidar (evt Bohus), husker ikke helt.

  @Karoline: De snuser seg frem til de mykeste stedene, alle plasser er jo til for dem 😀

 14. Stine

  Hei igjen Kristine:) Jeg lurer på om du har noen forslag til hva jeg kan bytte ut mandelmelet med i oppskrifter som blant annet denne? Har prøvd å erstatte mandelmel i oppskrifter med kokosmel, men føler at det blir litt tørt og litt vel «kokosaktig». Finnes det et annet, sunt alternativ (som ikke inneholder mandler/nøtter)? Tusen takk! Ha en fin kveld 😛

Det er stengt for kommentarer.