En liten burrito

Jeg vet at dere mest sannsynlig er lei av å lese om lefsene mine, men jeg må jo dele (nesten) alle de kreative måtene man kan bruke de til.

En liten burrito fylt med ost, tomat og krydder;

Her om dagen måtte jeg også teste ut om det bare er jeg (og Todd) som har litt sære smaksløker, eller om andre også synes de er gode. Jeg bakte derfor en stor lefse som jeg smurte med smør, og hadde sukrin og kanel over. Jeg lagde for øvrig en først som jeg spiste opp selv.


De falt veldig i smak hos både mann og hund, så da følte jeg meg ikke så alene lenger.

Ellers har dagens aktivitet vært husarbeid. Intensjonen for trening var god, men hjemmekosen vant. Jeg har fått fylt opp kjøkkenskapet med både nyere, finkornet mandelmel og sukrinmelis, så jeg har bakt litt igjen og det dufter jul (!) her nå – viser dere i morgen.

Ha en fin fredag videre!

11 kommentarer til “En liten burrito

  1. Michelle

    Alltid kjekt å få orden på hjemmet! spesielt før helg. Perfekt måte å starte helgen på! :mrgreen: Gooood helg

  2. Fru Karlsen

    Nettopp kommet over bloggen din, og liker ALT du poster !! MANGE av oppskriftene dine skal prøves ut 🙂 Hvordan treningsprogram kjører du for tiden?? God helg 🙂

  3. Karoline W

    Jeg ELSKER lefser, men de man kjøper i butikk/bakeri er ikke akkurat av den sunneste sorten, så jeg testet ut noe nytt som virkelig falt i smak!! Speltlomper med vita hjertego’, kanel og splenda.. Nydelig til kaffe 😉

Det er stengt for kommentarer.