Hverdag igjen

Hverdag = en dag som ikke skiller seg fra andre dager

Opp grytidlig og på jobb igjen i dag, men etterhvert som timene gikk, kaffekoppene ble drukket, og arbeidsoppgavene minket så var det ikke så aller verst.
Og bortsett fra en liten krabat (edderkopp) som hadde gjemt seg i førerspeilet, hoppet ned og ville sitte på fanget mitt på vei hjem fra jobb, så har det vært en fin dag hittil. Sola skinner til og med!

Dagens relativt lette treningsøkt – Ben og kardio
Strakmark – 40 kg 10×2, 60 kg 8×2
Knebøy – 40 kg 10×3 (lett og kontrollert da kneet plutselig skulle være litt vrang)
Benpress – 180 kg 6×5
Benspark – 50 kg 6×5

45 min rask gange m/stigning

Middagstips;
Kremet hverdagswok med svin og eple

Stek svinefilet med olje og krydder (denne var ferdigmarinert i tillegg). Tilsett valgfri grønnsaker og/eller frukt, jeg hadde i purre, paprika og eple. Tilsett en halv boks med kokosmelk og la det putre og tykne.

Ellers er det ikke stort annet å melde, dessert blir (som dere kanskje har gjettet) et par keso- og kesellablandinger.

Todd er veldig kosete om dagen, og hver gang jeg har tatt på han så må han vaske seg grundig etterpå. Jeg kan skjønne at han vil dandere hårene riktig igjen, men det er selv når jeg såvidt stryker borti han én gang.

Gotta love’em :grin:

21 kommentarer til “Hverdag igjen

 1. Karianne

  Både treningen og maten ser innholdsrike ut og Todd er jo noe for seg selv. 😀 Med så fargerikt innhold blir jo hver dag (hverdag) en fest! 😀

 2. Hanne

  Haha, det blikket hans. Han er noe for seg selv 😀
  Hverdager er ikke så verst, de heller. Heldigvis, siden det er de vi har flest av!

  Kjenner jeg trenger en harryhandel snart.. Svingte innom helsekosten etter trening i dag bare for å shoppe NOE, haha. Ble mandelmel, med deilig kakeoppskrift bakpå. Oooh..

 3. Marit S

  Hverdagen kommer alltid tilbake den 😯 Todd er så nydelig. Kan du ikke blogge et innlegg om hvordan og hvorfor du skaffet deg Todd? Er det tilfeldig at det ble akkurat han osv :mrgreen: Klem fra ei som elsker kattepuser 😉

 4. Kristine

  @Karianne: Det var en god start på uka ja. Hver-dag er en fest – good one 😀

  @Hanne: Det er jo faktisk hverdagene som er størsteparten av livet ja. Skal aldri klage på det igjen 😀
  Har hørt rykter om at mandelmelet er blitt veldig finmalt i forhold til før. Jeg får snart en pose i posten – gleder meg!
  Åh, regner med at du baker noe godt snart?

  @Marit S: Åh ♥ Vil du virkelig høre historien om Todd? Kan skrive et eget innlegg om han snart 😀

 5. Michelle

  hahaha, katter er noen sjarmerende og særpreget vesener 😛 De har sine ting for å si det sånn.. hehehe

 6. Line

  Hei Kristine!

  Kan jeg spørre hvor du kjøper BakePro? (Dalblads?) Og er det mulig å bruke «vanlig» proteinpulver i for ex vafler – eller er varmen for høy? Jeg setter stor pris på svar!

  Håper du har hatt en fin sommer! Har savnet bloggingen din mens jeg har vært på ferie uten nett :o) Deilig med hverdag!

 7. Hanne

  Mandelmelet så veldig finmalt ut, ja! Er derfor jeg tok med en pose til. Tidligere har jeg nemlig irritert meg voldsomt over harde korn, og derfor drevet og silt det en ekstra gang selv.. Kjentes som om jeg knakk en tann hver gang jeg spiste noe med mandelmelet i 😕

  Baking blir det litt skralt med for tida, siden jenta skal slankes, hahaha, men den kaka på baksiden av posen (ala sukkerbrød, men med mandelmel) må testes ut. Helst med vaniljekrem på!

  Ja til innlegg om Todd! (og det er lov å «klage» altså..)

 8. Mia

  Jeg lagde lefsene dine i dag! Men de ble mer som boller da, skikkelig luftige, som marengstopper:P Men de var veldig gode da, med brunost, smør og sukrin! mmmm;)

 9. Kristine

  @Charlotte: @Michelle:
  @Jane: De er virkelig noe for seg selv – er så glad for at dere også er glad i katter 😀

  @Line: Hei! Jeg kjøpte min på gymgrossisten i sin tid. Du kan sikkert bruke proteinpulver også – jeg ville bare ha en nøytral smak på lefsene.
  Så koselig å høre 😀

  @Hanne: Ja, jeg er enig.. mandelmelet måtte ofte ‘svelle’ litt for å fjerne de hardeste småbitene. Derfor byttet jeg mer over til bakepro og kokosmel – men nå skal jeg få prøvd ut det nye, finere mandelmelet.
  Godt å høre 😀

  @itstraining- trening og kosthold: Takk for det 😀

  @Mia: Da kan du ikke ha smurt et tynt lag utover bakepapiret :mrgreen: Godt det smakte uansett da!

 10. anna

  hei, vil du anbefale å trene dele opp styrketreningen, slik at man trener bein en dag og f.eks armer/bryst en annen? eller er det greit å ta samme program 3 ganger i uka med øvelser på hele kroppen? 🙂

 11. Kristian

  Det er jo litt morsomt egentlig for jeg har tenkt i lang
  tid å skaffe meg en hund. Men er jo fast leser her
  så noen ganger tenker jeg på at jeg kanskje
  skulle skffe meg en katt. Merkelig egentlig og har
  funnet ut at du har klart å hjernevaske meg.
  Du skriver så bra, og din beskrivelse/ forhold til
  Todd er nydelig. det påvirker 🙂 har lagt alt på is
  Hehe måtte du blogge i lang tid fremover 🙂

 12. Synnøve Virhøy

  Etter jeg satt og matet meg selv med et typisk «sleng i det du har og rør det sammen»-måltid i går kveld, bestemte jeg meg for å ta imot råd. Jeg begynner med denne woken! 🙂

 13. Kristine

  @anna: Det spørs hvor lenge du har trent på denne måten, og hvordan du føler at fremgangen er. Jeg trente et fullkroppsprogram det første året selv, men måtte etterhvert begynne med litt mer fokus og dele opp muskelgruppene for å få bedre fremgang.
  Jeg synes det er greit å dele opp i underkropp og overkropp, men det er min erfaring 🙂

  @Kristian: Haha, så koselig da! Selv om jeg er veldig glad i hunder og altså, men katter er noe eget synes jeg. Fantastiske dyr som er kosete og hengivne (i hvert fall min), samtidig som de er selvstendige og sære.
  Takk! 😀

  @Synnøve Virhøy: Oh – den er kjempegod så jeg er helt sikker på at du vil like det 😀 (Dette var for øvrig et sleng-i-det-jeg-har-måltid).

Det er stengt for kommentarer.