Pasta Bolognese

Dagens middag;

Karbonadedeig stekt med hvitløk, krydder, en boks hakkede tomater, løk og paprika. Servert med fullkornspasta, spinatsalat og parmesanost.

Og dagens dessert;

Jordbær servert med søt kesamblanding (mager kesam, funlight, vaniljeessens og sukrin). 

Og kvelden er enda ung, så det blir sikkert et par gode måltider til.


Jeg har kjøpt en gave til Todd – en helt ny do m/lokk. Han er veldig opptatt av doen sin, og da matmor ikke har ork til å vaske den han har fra før, så var det like greit å kjøpe en ny (billig på Europris).
Det ble for øvrig en ny (sølvstrikket) genser på meg, Lambertseter storsenter har mange fine butikker!

13 kommentarer til “Pasta Bolognese

 1. Karianne

  Åå, kan ikke du lage middag til meg en dag? 😀 Det ser alltid så himmelsk ut, mye bedre enn det jeg lager selv…
  Hmm..do med lokk hørtes lurt ut..kanskje vi trenger det når vi nå har 2 katter i hus.. 😀
  Ha en fortsatt herlig fredagskveld!♥

 2. Kristin

  Fine, fine pusen! Katter er bare skjønne. Mmm, middagen så bare nydelig ut! Selv har jeg nettopp bakt lavkarbobrød, i tillegg til noen nydelige skoleboller (som jeg nyter her og nå <3):D Fikk inspirasjon fra din skolebolleoppskrift, og lagde min egen vri på den ^^ Fantastisk godt, så takk for tipset! Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 3. Merete

  Hei!
  Jeg har blitt hekta på sukrin og lager masse godt hver dag som jeg koser meg med. Nen dager kan det bli en del inntak av sukrin. Har dette noen som helst skadelig effekt på helsa? Jeg er slank og sunn, og elsker å spise gode ting. Er jo så gald for at det går ann å spise dessert hver dag nå som sukrin har entret banen:)

  Takk for en fin blogg og gode tips. Har selv en hunde-sønn og kjenner meg godt igjen i forholdet ditt til katten:) hihi

 4. Caroline

  Synes du kommer med masse gode tips! 🙂 Så koselig å unne seg noe i blant. Jobber på lambertseter senteret, og trodde jeg så deg. Men turte ikke å spørre om det var deg, da jeg var usikker:P

  Koselig med kattunger 🙂 Katten min fikk kattunger for 2 mnd siden, så sitter hjemme med noen søte rakkere 🙂

  Forsett med nyttige tips og inspirasjon.

 5. Kristine

  @Karianne: Det tror jeg ikke noe på 😀 Men jeg elsker å lage mat, så det skulle jeg gjerne ha gjort.
  Jeg levde med kattesand i hele leiligheten de første månedene Todd hadde vanlig do (han er helt ekstrem på den gravinga), så jeg kjøpe en med lokk etter 8-9 måneder og det er det smarteste jeg har gjort.
  I like måte ♥

  @Malin: Akkurat det vi begge trengte :mrgreen: Doen er innviet og han virker fornøyd.
  God helg til deg og dine!

  @Martine: Takk! 😀 ♥

  @Kristin: Katter er best 😀 Så hyggelig, godt at det smakte! Bra at du lager din egen lille vri, da får man det som man helst vil selv – og husker det kanskje bedre til neste gang og 🙂

  @Merete: Hei! Nei, det er ikke noe galt i å spise sukrin hver dag (jeg gjør det som oftest selv), men jeg tror fortsatt at for mye av noe er aldri bra uansett hva. Så lenge du holder deg til måtelig mengde og ikke store lass så går det nok fint 🙂
  Så koselig da (jeg blir sånn med hunder og)

  @Caroline: Åh gjør du det – i en av klesbutikkene? De har mange fine butikker der altså, første gang jeg har vært der siden det ble nytt – skal absolutt tilbake.
  Å så heldig du er, kos deg med de små ♥

  @lovelyliller.com: Doen er innviet og godkjent 😀
  Kjempegodt – med smør og parmesan.. mm!

 6. Michelle

  Så deilig mat!!! mmm, blir sulten av å besøke bloggen din 😛 håper du får en fin helg! klemmer

 7. Giro

  Inspirerende blogg!! jeg lurer på et par ting: Hvor mange reps tar du på hver øvelse?
  Og hvor langvarig er omtrent en treningsøkt (styrketrening i studio)?

 8. Hanne

  Det er rart hvordan noe kjøpesentre er så mye bedre enn andre. Jeg kan gå rundt i Oslo uten å finne en eneste liten ting, men sist vi var på tur stoppet vi på et lite senter på notodden (uten tid til shopping selvsagt), og der fristet ALT 😯

  Ny do fremfor å vaske, I like 😆

 9. Kristine

  @Michelle: Tusen takk – i like måte!

  @Giro: Det varierer – alt fra 5 opp til 10-12. En styrkeøkt varer som regel 35-40 min. (Når det er sagt så er det hvor tungt du trener som er avgjørende for fremgang, ikke antall reps eller tid brukt.)

  @Mia: Takk! God helg til deg og 😀

  @Hanne: Enig! Jeg hadde ingen forventninger til dette storsenteret, men så dukket den ene lekre butikken opp etter den andre – mange fine interiørbutikker med klær.
  Det er nåtidens husmødre :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.