Douliou douliou Saint Tropez

I går tok vi båt over til St.Tropez, en tur som tok 1 time og 15 min. Da vi dro spilte de sangen til Loooveboat (da tenkte jeg på deg Camilla), flere som husker den hyggelige serien? Og da vi ankom runget det ut sekstitallets ‘douliou douliou Saint Tropez’ fra høytaleren.

20110730-201539.jpg

20110730-201642.jpg

Byen var veldig annerledes enn hva jeg hadde sett for meg, mye eldre og ikke minst med en lengre strekning langs vannet. Hyggelige smågater og flere butikker, men man skulle ha hatt leiebil for å se mer utenom havneområdet. Den største stranden var nemlig ikke i gåavstand fra havna, og med begrenset tid måtte vi holde oss i nærheten. Det ble allikevel soling og bading på en mindre strand, utrolig deilig vær.

20110730-201751.jpg

 

20110730-202001.jpg

Har hørt rykter om at sommeren endelig er kommet hjemme også?
I dag har vi hatt godt over 30 grader i Cannes, og vi har ligget på stranda på såkalte luksusstoler i hele dag. Det er planen i morgen også, vår siste dag her.. sukk.

6 kommentarer til “Douliou douliou Saint Tropez

 1. Marit

  Du har jaggu meg opplevd mye på Riviera-reisen din 🙂 kjæresten min og jeg var der ut fjor, i Juan-les-Pins. Vi fikk aldri solt oss i solsenger, for det var fullbooket tre uker fremover(nesten). Vi fikk oss ihvertfall et par sykkelturer til Cannes og Antibes, før vi stakk til alpene. Det anbefales også 🙂

  Kos dere, så hyggelig at du og D er på tur sammen 🙂

 2. Kristine

  Ja, har vi ikke vært flinke? Godt man er nysgjerrig, da får man sett en god del 🙂
  Vi har opplevd så mye på disse 10 dagene, kjennes ut som om vi har vært borte mye lenger.

  Dere er jo så spreke, vi hadde ikke orket sykkeltur i denne varmen..
  Takk for det, fortsatt god sommer til deg Marit!

Det er stengt for kommentarer.