Cannes

Vi brukte hele gårsdagen på reisen fra Roma til Den franske rivieraen. Det er ikke lange flyturen, men vi hadde store forsinkelser + en busstur fra flyplassen i Nice og videre til Cannes.

20110725-194723.jpg

I dag har vi nytt det fine været til det fulle, men tenkte jeg skulle vente litt med de lange reiseskildringene og bildene.
Jeg leser nettaviser flere ganger daglig og får med meg mye av det som skjer hjemme, selv om jeg ikke kan tenke meg hvordan det er for dere som lever med det så nært innpå akkurat nå.

Jeg hadde for øvrig mitt minutts stillhet kl 12 i dag, på stranda i Cannes..

20110725-195014.jpg

8 kommentarer til “Cannes

 1. Michelle

  Kos dere i Frankrike, selv om det sikkert ikke er like lett med tanken på alt som skjer hjemme! men dere får gjør det beste ut av det!!!

 2. Karianne

  Ha en fortsatt god ferie, håper dere nyter det fine været. 😀 Savner sola her hos oss..

  Det minuttet var virkelig spesielt her hjemme, hele Norge sto praktisk talt stille. Biler stoppet og sto parkert etter hverandre i veikanten til og med det ene minuttet – sterkt…

  Ta vare på hverandre og kos dere ♥
  Klem

 3. Fantasia / Finliner

  Bare legg ut bilder, det hjelper på humøret for oss her hjemme også. Høres og ser ut til at dere har det fint:) Forresten, hvordan lager du rammene på bildene dine?
  Fortsatt god ferie:)

 4. Friggogfulla

  Det er slitsom å leve så nært innpå. Jeg tror vi er mange som er mettet av nyhetssendinger nå og trenger annet å tenke på. Jeg tror ikke det blir bedre heller etter hvert som navnene på de omkomne offentliggjøres. Du vil nok merke den spesielle stemningen på kroppen når du kommer hjem. Tillat deg selv å være i feriemodus og nyt dagene!

 5. Maria

  Har satt deg på blogglisten på min nye blogg – som inspirasjon 🙂 Håper det er greit! Du er også i mitt første innlegg, har fulgt deg superlenge 🙂

 6. Kristine

  Takk for hyggelige kommentarer, håper dere har det bra midt oppi alt det vonde der hjemme.

  Jeg trener ikke alltid uten sko, kun på enkelte beinøvelser – får bredte stabilitet og kontakt i sokkelesten 🙂

Det er stengt for kommentarer.