Vatikanstaten

Vi tok turen inn til Vatikanstaten i går, og sto videre i en lang kø for å komme inn til St.Peterkirken. Det ble derfor lang kjole og genser over skuldrene i dag, denne viktige kleskoden vet dere.
Vi satte kursen opp mot kuppelen med én gang vi kom inn i kirken, og da man kunne velge mellom trapper eller heis er det jo ikke noe å lure på hva vi valgte. Trangt, klamt og bratt – men opp til toppen kom vi. For en fantastisk utsikt, både ut mot innsiden av kirken på første platå – for ikke å snakke om på den øverste med utsikt over byen.

Noen bilder fra Vatikanstaten og Peterkirken;

20110724-000205.jpg

20110724-000232.jpg

20110724-000255.jpg

20110724-000319.jpg

20110724-000112.jpg

20110724-000143.jpg

Nå er vi på flyplassen og skal forlate Roma, neste destinasjon er den franske rivieraen – nærmere bestemt Cannes.

Håper alt er bra med dere ♥

20110724-000400.jpg
(Turisten måtte jo ha sin egen mafiahatt)

13 kommentarer til “Vatikanstaten

 1. Minda

  God tur videre!!
  Nok en gang har du så fine kjoler. Vet jo godt at dette ikke er en rosa-blogg om outfits, men kan jeg få spørre hvor disse to kjolene er fra? Føler meg nesten som en copycat, for har faktisk bestilt den lilla kjolen fra Ellos nå :mrgreen:

 2. Kristine

  Minda: bare hyggelig at du spør! 🙂 Den lange er fra Nelly.com og den korte mener jeg er fra Gina T.

  Karoline: takk! Gleder meg til nytt land og nye steder nå 🙂

 3. Solveig @ poona

  Skikkelig artig å se bilder av deg som «vanlig» jente. Med det mener jeg selvfølgelig pyntet og sånt 😉
  Nydelig er du!
  Håper dere koser dere masse! Nyyyt det.

 4. Michelle

  de bygningene er så vakre at det tar busten av meg!!! Jeg vil så se det med egne øyne! Ser ut som dere får med dere masse fint! en fint par er der også 😛 kos dere i Frankrike!!! Det er NYDELIG der 😉

 5. Hanne

  Mafialooken kler deg 8)
  Lekre kjoler, godt at du får brukt sommerklærne på tur 🙂
  I morges stod jeg nemlig og ynket meg over de nye sandalene jeg kjøpte for en mnd siden, får visst ikke brukt slikt her hjemme i år 🙄

 6. mari

  Så nydelig Vatikanet må være..magisk flott ser det ut som.
  Jeg har et litt rart spørsmål jeg håper du kan svare på. Hvis jeg er flink både kostholds- og matmessig, merker jeg at fettet (spesielt på magen) blir mer løst, jeg kan liksom ta bedre tak i det, og det virker mye bløtere enn ellers. Er dette «positivt» eller «negativt»? Noen ganger tenker jeg at «nå løsner det!», men andre ganger blir jeg litt irritert, fordi det virker som det er MER av det, ettersom jeg kan klype i det mye enklere..vet ikke om du forstår, men håper. Jeg er forøvrig ei slank 20 år gammel jente, 168 over bakken, og veier mellom 52 og 54 kilo. Spiser veldig sunt, og trener for det meste kardio. Men ønsker likevel å bli mer definert/markert. Derfor spør jeg om dette med fettet..det er så rart.

 7. Kristine

  Tusen takk for alle hyggelig kommentarer, jeg har lest de alle på ferie – og hadde det ikke vært for en litt vanskelig bloggportal på ipad så hadde jeg svart dere alle 😀

  Mari; Når man går ned i fettprosent så vil fettet ‘løsne’ ja, så med tålmodighet vil man oppleve at man etterhvert blir strammere. Det føles litt rart og ekkelt i starten, men du gjør noe riktig 🙂

Det er stengt for kommentarer.