Kolossale ruiner

Colosseum, Forum Romanum og Palatino. Man blir så liten blant disse mesterverkene, og så utrolig fascinert av noe som i grunn kun står igjen som ruiner – tenk hvordan dette så ut under Romas storhetstid. Så mye man ikke har funnet, og som mest antagelig vil ligge under jorda for alltid. En fantastisk by med mange skjulte skatter.

Noen bilder fra gårsdagen;

20110723-233138.jpg

20110723-233413.jpg

20110723-233449.jpg

 

Vi er fortsatt preget av situasjonen hjemme, og føler oss veldig heldige som ikke er midt oppi det forferdelige akkurat nå. Hjertet mitt går ut til alle pårørende, og ikke minst til de som har mistet sine nære og kjære.

4 kommentarer til “Kolossale ruiner

  1. Exhale_

    Jag var nyss i Rom och satan i gatan vilken härlig stad det är. Otrolig mat och hur mysig som helst!

    Jag kan inte förstå det som har hänt i Norge och vill skicka mina tankar till alla fra Norge, speciellt de drabbade! 🙁

  2. Michelle

    Nydelige ruiner ja! jeg har så ubeskrivelig lyst å se det med mine egne øyne 😛 kos dere på ferie!

Det er stengt for kommentarer.