Mine tanker går hjem i dag

Det har vært en merkelig, og trist dag. Den startet så bra med strålende vær og bekymringsløs vandring blant Romas ruiner frem til vi fikk en melding om en bombe i Oslo. Det er vel ikke annet å si enn at det preget resten av dagen, og mesteparten av kvelden er blitt brukt på hotellrommet der alle utenlandske nyhetskanaler som CNN, BBC osv. sender kontinuerlig oppdateringer fra moderlandet.

Det føles litt feil å legge ut masse bilder fra dagen, så jeg tror jeg sparer det til i morgen.
Jeg kan i hvert fall fortelle at vi har det bra, og vi har besøkt Palatino, Forum Romanum og Colosseum. Vi har også trasket rundt i et gammelt, flott område som heter Trastevere.

20110722-230030.jpg

I morgen blir det en tur til Vatikanstaten, Peterkirken og Det Sixtinske Kapell.

Mine tanker går til dere der hjemme i dag, ta godt vare på hverandre ♥

5 kommentarer til “Mine tanker går hjem i dag

 1. Kristin

  Det er bare kjempetrist. Familien og jeg har og bare sittet og sett på nyheter hele dagen. Grusomt er det. Det gjør bare vondt i hjertet. Håper vi kan starte morgendagen med et lysere preg enn hvordan denne kvelden ender. Jeg håper du hygger deg uansett, og nyter ferien din!

 2. Michelle

  uff ja.. litt av en tragedie!!! Sitter selv på rommet mitt i Mexico og lesere alle nettaviser om situasjonen.. blir så rørt og rystet over tragedien. Men så stolt av å være norsk samtidig! Men ser tydelig hvilket samhold vi nordmenn har når det virkelig gjelder og vi virkelig trenger hverandre!

  Der må uansett kose dere i Italia og nyte ferien så godt det la seg gjøres 😉

 3. Hanne

  Så glad for at dere var nettopp på ferie, og ikke på jobb i Oslo-området i går, og jeg håper at alle deres venner og kjente har det bra! Nyhetene i dag er dessverre enda tyngre lesing enn i går, men jeg håper dere klarer å rive dere løs fra tv og aviser og nyte ferien likevel.

  Å ta godt vare på hverandre og nyte det man har her og nå blir ekstra viktig etter en slik hendelse ♥

Det er stengt for kommentarer.