Salt, søtt og syrlig

Gårsdagens deilige middag;

Salmalaks med limesalsa

20110718-235525.jpg
Grillet laksen noen sekunder på hver side, rått og godt i midten. Salsa lagde jeg av rødløk, cherrytomater, lime og krydder.

Med påfølgende dessert;

To gode venner

20110718-235617.jpg
Trenger vel ingen nærmere forklaring.. alt du trenger er en stor skje.

Og drikke til;

Rosa jentebrus

20110718-235701.jpg
Riktignok med sukker, men syrlig og frisk

Nå sitter jeg og motivasjonen og diskuterer om vi skal komme oss ut på en liten kardioøkt.

18 kommentarer til “Salt, søtt og syrlig

 1. Lillian

  Hei Kristine 🙂
  Jeg har spurt før; men må spørre igjen da jeg har glemt å skrive ned svaret.. ( dårlig husk ja )
  Hvilken selvbruning var det du anbefalte igjen?

  Du er helten min!

  Lillian

 2. Fantasia / Finliner

  Neimen, hvor befinner du deg? Alt ser kjempe godt ut. Har du prøvd stekt røkt laks med dill, stekt sommerkål ect? Det BURDE du prøve. Er virkelig noe av det beste jeg får servert/lager selv 🙂
  Ønsker deg en fin dag videre 😉

 3. Lillian

  Nytt spørsmål dukket akkurat opp her… Vil mandelmel oppføre seg på samme måte som hvetemel? Tenker da på luftighet / heving..
  Leste kjapt her om Tagatose – har du fått prøvd det? Jeg har lenge brukt Splenda, men vurderer nå å bytte det ut med sukrin. Har du noen erfaring med Splenda? Ser mange sier det er kjemisk fremstilt, men det tror jeg ikke stemmer… Vil gjerne høre ditt synspunkt 🙂

  Hilsen Lillian (igjen)

 4. Kristine

  @itstraining- trening og kosthold: Mhm, det er så godt 😀

  @Lillian: Heisann! Aw ♥
  Jeg bruker litt forskjellig, men i det siste har det vært St.Tropez til ansiktet og L’oreal shimmer bronze til kroppen. Har riktignok ikke orket på en stund, mye klin med den sistnevnte 🙂
  Mandelmel oppfører seg ikke likt som hvetemel nei, deigen (med gjær) vil ikke heve på samme måte.
  Jeg har smakt flere produkter med Tagatose ja, veldig godt!
  Splenda har jeg aldri prøvd, men anbefaler i hvert fall både sukrin og sukrinmelis på det varmeste.

  @Fantasia / Finliner: Jeg befinner meg her! Men nå er det ikke lenge til jeg skal ut og reiseee!
  Jeg elsker jo dill, så det hørtes veldig godt ut ja 🙂

 5. Mia

  Kommentarer til bildene: Nam Nam Nam! Håper du får en fin dag!
  PS: Kommentar til kryddekaken din i dessertheftet: Nam!

 6. Bobby Khan

  Nice nice 🙂

  Spørsmål kommer Nordic til å komme ut med den Kristina pakken igjen med QNT Zero Carb proteine? kunne tenke me prøve den, og coolie pluss coockies greien er ikke av intresse, men den pakka som du la ut for en GOD stund siden med (tror) 5 smaker av QNT Zero carb hadde hvert perfect 🙂

 7. Kristine

  @Mia: Det har vært en kjempefin dag, håper du har kost deg og 🙂
  Takk for det, krydderkaken er god!

  @Bobby Khan: De har en kampanje gående med flere Whey Gourmet-bokser – men jeg har ikke hørt noe om en ny ‘Kristine-pakke’..
  Jeg har spurt, så det er opp til dem – sier i fra når jeg vet mer 🙂

  @Michelle: Helt enig! Selv om jeg egentlig ikke klarer å sette en favoritt blant alle merkene der ute..

  @lovelyliller.com: Jentebrus er stas 😀

  @Cecilie: Hei Cecilie! Så hyggelig, jeg titter innom deg stadig vekk! 🙂

  @Charlotte: Den smelter på tungen, ah.. nydelig laks. Nei, ingen alkohol – bare brus liksom 🙂

  @Friskus: Det var det absolutt! Altfor lite, to jafs og så borte :mrgreen:

  @Marita: Så bra, takk for det 😀

 8. kristine

  :mrgreen:
  Hei Kristine

  Fant din flotte blogg her i går og satt i 4 timer !!! og googlet meg mellom mange av årene og overalt på bloggen din!
  Du har virkelig en fantastisk kropp som gir meg inspirasjon til å stille Fitness ( noe som jeg har blitt mast på lenge men vært usikker) Du gir så utrolig mye flotte inspirasjons innlegg! har fanget opp mange av mat innleggene dine, i dag ble det inn kjøp av bakepro 🙂
  JObber på trenings senter og flere av guttene mener jeg burde prøve meg som fitness – har en fettprosent på 13% er 1.63 høy og veier ca 56 kg.( Er 28 år )Ønsker å forme kroppen veldig og få synelige muskler som deg <3 Hvor mange sett tar du til hver trening – utmattelse ? Mye cardio? .. Hva anbefaller du meg ?;)

  Du er min stjerne i mine øyne! "train hard or go home! he he

 9. Lillian

  Hei igjen 🙂
  Bør jeg kombinere meltyper, fks evt ha i litt hvetemel evt annet mel for å få muligheten til å heve baksten litt? Så at jeg kunne kjøpe mandelmel med og uten fett; men i og med at jeg får litt lite sundt fett i kosten min kan det kanskje være en fordel å kjøpe den med?

  Lillian

 10. Kristine

  @kristine: 4 timer – jeg er imponert! :mrgreen: Og beæret over å kunne fange interessen din så lenge 🙂
  Pleier ikke å trene til utmattelse, blir som oftest 3 tunge og effektive sett – med varierende antall reps.
  Om konkurranse i bodyfitness er noe du har lyst til å prøve så kan du alltids ta kontakt med en klubb i nærheten av deg, du finner en oversikt på http://www.nkf-ifbb.no
  Tusen takk! ♥

  @Lillian: Om du ikke har noen intoleranser eller allergier så anbefaler jeg at du bruker grovt hvetemel, speltmel osv. – det må til om du bruker gjær. Ellers kan du avansere med gluten- og gjærfritt og bruke eggehvitter og/eller bakepulver som heving 🙂
  Ja, da kan det være en fordel å kjøpe den med det sunne fettet inntakt.

Det er stengt for kommentarer.