Banan-is

Om dere er en is-elsker som meg så må dere prøve denne! Kremete, deilig banansjokoladeis – sunn og god.


Skjær en banan i biter og fordel i en plastikkpose før man legger den i fryseren – på denne måten er det enklere å mose i blender eller med stavmikser etterpå. Når den er ferdigfryst så mos de frosne bananbitene med;
kakaopulver
melkesjokoladeprotein (eller vanlig sjokoladesmak)
sukrin
vaniljeessens
noen dråper vann

Ikke fortvil om du ikke får en helt glatt konsistens, fryste bananbiter er i seg selv utrolig godt!


Porsjonen blir såpass liten at man fint kan fryse ned flere bananer i slengen.

Ellers nyter både jeg og Todd ferien, selv om sistnevnte helst vil ha mammaen sin der døgnet rundt. I går vekket han meg midt på natten fordi han var kosesyk. Han sto over meg og malte, og luktet meg i ansiktet.. jeg kunne kjenne den lille, kalde nesa på kinnet mitt ♥

Nå – ut i sola igjen! :grin:

20 kommentarer til “Banan-is

 1. lille my

  Jeg har akkurat laget meg is jeg også, min egen variant da:) Men den står i fryseren, og den skal prøvesmakes til kvelden! Nominom, jeg er så glad i sjokolade og is.

  Appropo sjokoladeprotein; har du prøvd Reflex Micro Whey i sjokolade? Hvis ja, hva syntes du om den?

  Link: http://myrevolution.no/micro-whey-909g

 2. Michelle

  Banan is med sjokolade <3 supert for jenter som meg som elsker ALT med banan og sjokolade!!! Skal prøves ut :mrgreen: ha en fin dag i solen! send sol over hit, her bare regner det 🙁

 3. Marita

  Bananis er sååå godt! Jeg liker i grunnen ikke så godt vanlig is, men bananis er en vinner:)

  Jeg må si at jeg beundrer virkelig kroppen din! Stram og veltrent, men samtidig feminin!

 4. Jane

  Jeg liker ikke banan så jeg skulle ønske det var noe annet som kunne brukes. Men det så utrolig godt ut 😀

 5. Eva

  Litt off topic men likevel 🙂 Du har tidligere skrevet noe om knesmerter. Hvor hadde du vondt? Jeg har nemlig fått smerter over knærne, altså i musklene rett over kneet. Jeg lurer på om dette kan skyldes utfall eller bøy? Og om jeg bør slutte å trene disse øvelsene kanskje, Men hva skal jeg da trene istedet 😯 Hvis du vil dele erfaringer blir jeg superglad. Bloggen din er så fin! Klem

 6. Kristine

  Mira: det ble mye bedre enn jeg hadde forventet, fryst banan er dritgodt 😀

  Egil: Da kommer du til å elske dette! 😀

  Lille my: på lørdager blir det ekte is for min del, og det ble det 😉 håper din smakte! Nei, har ikke prøvd noe annet enn nordic nutrition sine produkter.

  Michelle: godt altså! Huff da, men nå er det overskyet her og..

  Marita: jeg liker all slags is jeg da :mrgreen: tusen takk!

  Jane: du kan alltids lage sorbet-is av annen frukt da 🙂 kanskje den blir kremete med en skvett fløte i.

  Eva: jeg har vondt i selve kneet, får ofte en ilende smerte når jeg setter meg ned på huk blant annet (knebøy). Om du får vondt i kneet av de øvelsene så er det nok lurt å finne andre ja; benpress, benspark, strakmark m.m.

  Lovelyliller: kjempesmart, og fryst banan smaker jo så mye bedre enn vanlig 🙂

 7. Tilbaketråkk: Vårlykke | Trening, bodyfitness og fordommer

 8. Anneli

  Sorry at jeg kommenterer på et gammelt innlegg, men når jeg så bildet av deg her, må jeg bare si wow! For en kropp! Den ser sinnsykt bra ut, og jeg håper virkelig jeg får til å opparbeide meg til en sånn kropp også 😀 prøver iallefall..
  Er forresten ny leser, og må si jeg er kjempeglad for at jeg oppdaget bloggen din 🙂 Du har så mange fristende oppskrifter, og jeg må ærlig innrømme at jeg har brukt en god del tid på å se gjennom innleggene. NAM! I helga blir det browniesbaking om pakken fra iherb har kommet 😀 Takk for at du deler alle disse fantastiske oppskriftene med oss 😀

 9. Chassi

  For et bra tips!! Jeg har fryste bananer allerede, og prottispulver har jeg jo i tusen varianter.. God helg, søte du! 😀

 10. Marte

  Nam nam- laget en liten mix selv nå, med Walden farms kalorifrie sjokoladedip, sjokoladeproteinpulver, stevia dråper, vann og fryst banan da 😉 Goooodis

Det er stengt for kommentarer.