Søndagsro

På søndager skal man hvile, er det ikke det de sier. Det har i hvert fall jeg gjort i dag, hele helgen faktisk. Det har blitt gåturer ute i sola, litt shopping, kos og cava.

Skal vi se..

..der ja!


Og så litt enkel søndagsmat etter helgens strabaser;
Tunfiskgryte med gratinert brokkoli


Gryte med tunfisk, gulrot, rødløk, en boks hakkede tomater, cherrytomater, mais, hvitløk og krydder

Fruktsalat x2

Fersken, eple, kiwi, pære

Nå skal jeg fortsette latskapen i sofaen, det er deilig med ferie!

19 kommentarer til “Søndagsro

 1. Karianne

  Så deilig! 😀
  Fine bilder av både mat og søte deg. ♥
  Måtte forresten le litt inni meg av bildekommentaren; ‘skal vi se’ – sier det hele tiden selv og nå har snuppa på 2 begynt å herme. 😆
  Kos deg masse videre med ferie, den er virkelig til for å nytes til det fulle! 😀
  Klem fra meg ♥

 2. Kristine

  Har du såkalte deload uker? Evt. hvordan gjør du det og hvor ofte?
  Endrer du øveser, eller har du de samme bare med lettere vekter?

  Og hva med kostholdet? Spiser du like mye som vanlig? Kutter karbs eller noe? Og hvordan gjør du det med kardio trening??

  Jeg prøver å bygge muskler,men samtidig unngå å legge på meg for mye fett/øke for mye i fettprosent..

  Takk for svar!! 🙂

 3. Hanne

  Godt du nyter ferien ordentlig alt før helgen er over 😀
  Det tok meg et par uker å «lande»..hehe..
  God ferie videre!!

 4. Kristine

  @Karianne: Ja, det er utrolig deilig! Tusen takk, i like måte – djeez for en form du holder i ferien da 😀
  Haha, så søtt!
  Klem ♥

  @Lina: Tusen takk for det, will do 😀

  @Anonym: Godt jeg kan motivere selv når jeg er slappfisk da :mrgreen: Takk!

  @Kristine: Nei, har ingen deloaduker.. Jeg pleier å kjøre annenhver tung/lettere styrkeøkt, lytter veldig til dagsformen. Også tar jeg meg fri akkurat når det passer meg, og som regel blir det i helgene.
  Spiser sunt og variert på hverdagene, mindre sunt i helgene. Noen dager mindre karbo, andre dager mye.
  Prøver å ha to kardioøkter i uka.
  Som du skjønner har jeg ikke noe fast, rigid opplegg 🙂

  @Mia: Tusen takk!

  @Hanne: Kroppen har tatt ferie, men hjernen stresser litt fortsatt :mrgreen:
  Takk for det! Kos deg du og 😀

 5. Charlotte

  Nydelige deg 😀 Kan du fortelle litt om fremgangsmåten til den tunfisk gryten din? Virker spennende, så den vil jeg prøve 🙂 er egentlig ikke så glad i tunfisk. Hvordan ble tunfisksmaken i den gryta?

 6. Fotograf Tanja Myrbråten

  For en herlig og motiverende blogg , og da tenker jeg ikke spesielt på trening men å nyte livet. Jeg synes også du har en super innstilling til mat og jo lenger bakover jeg har bladd, dess mer sulten har jeg blitt:) ja til å nyte alt med måte.

 7. Hanne

  Ettersom du la det ut når det ble slutt med kjæresten din, lurer jeg på, er du fortsatt singel?

  Klem H

 8. MOLLY

  Du er så flott Kristine! Ja, du er faktisk grunnen til at jeg i en alder av 26 år, har fått mitt første forbilde;)hehe..
  En kjempe inspirasjon med en sunn og avslappet holdning til trening og kosthold, samtidig som du har oppnådd, i mine øyne, den perfekte fysikken!

  Selv trener godt, ikke helt ulikt deg, dog uten de samme resultatene! Men det kommer seg;)
  Nå er det hvertfall armer som står i fokus, og jeg lurte på om du kunne dele noen tips til øvelser? Jeg vil også ha slike definerte armer! De kommer seg absolutt, men jeg tror kanskje jeg ikke har fortsått viktigheten med økt volum av skuldre, før nå.. Kan jeg være inne på noe?:)

 9. Kristine

  Lager du matpakker når du er ute og reiser? Tenker da spesielt på flyturer o.l.

  Jeg skal fly i tre timer, og det blir servert mat.. Har du forslag til sunne matpakker jeg kan ta med meg på flyet/flyplassen? Som er lovlig, og som de ikke tar fra meg!! Haha.. :p

 10. Kristine

  @veronica: Fruktsalat er så godt – det var derfor jeg måtte ha dobbelt opp 😀

  @Charlotte: Da skal jeg spare deg for å prøve dette, for jeg synes fiskesmaken kom enda tydeligere frem her 🙂 Men jeg liker tunfisk veldig godt da. Jeg stekte grønnsakene raskt i olje først, tilsatte tunfisk og masse godt krydder, deretter en boks hakkede tomater og lot det putre til det ble tykt.

  @Fotograf Tanja Myrbråten: Det var hyggelig å lese, takk! 😀 Så utrolig fine bilder du tar forresten!

  @Hanne: Jeg prøver å holde privatlivet for meg selv, men noen ganger blir det vanskelig å hemmeligholde ting – spesielt når det gjelder kjærlighet da den er en så stor del av livet. Når sivilstatus blir endret, så lover jeg å oppdatere dere 🙂

  @lovelyliller.com: Deilig da 😀

  @MOLLY: Oi, takk for det! 😀
  Jeg synes skuldre er spesielt viktig å trene ja, men også triceps – i mine øyne viktigere enn biceps (som ofte får kjørt seg nok på andre øvelser).

  @Kristine: Jeg lager aldri matpakker! Om det ikke blir servert mat på fly så klarer jeg meg uten, og om det blir servert noe så spiser jeg det 🙂

 11. Cathrine

  Cava du frøken? skal sei!!! 😉 Teller dager, minutter osv til jeg skal nyte cava i boblebad selv.. Får bli til høsten, i en annen del av landet, i godt selskap 😉 Håper du nyter dagene, jeg sloss fremdeles med oksygenopptaket mitt og myokardet sitt slagvolum-jobbsøking (andre deler av landet), planlegging av å søke på videreutdanning og praktisk gjennomføring *puh* Ferie?! JA det hadde vert godt!! Men som sagt.. får ta det til høsten.. og litt i august <3 *gleder seg villt* Nyt ferien din, cava og gode mennesker, så snakkes vi brått på 🙂 *stor klem*

 12. Kristine

  @Cathrine: Mhm! Jeg nyter til det fulle 😉
  Jeg gleder meg på dine vegne til august kjenner jeg, og høsten.. dette blir så braa!
  Vi snakkes snart vennen, gedigen klem!

Det er stengt for kommentarer.