Øyet vil ha mer enn magen kan ta

I dag ble det en kardioøkt etter jobb. Jeg er fortsatt støl i bena etter tirsdagens økt (!) – som for øvrig ble filmet, skal se mer på det i løpet av helgenmen det var godt å bli litt varm i kroppen. Jeg hadde dessuten masse med energi i dag da jeg var hos mormor og feiret dagen hennes i går, brødskiver med brunost, jordbær, vaniljesaus og is ned på høykant  ♥ Noen ganger er det lørdag midt i uka og nemlig.

Et kjapt måltid etter dagens trening;

Cherrytomater, agurk, purre, mais, tunfisk, soltørkede tomater og dressing.

Sånn apropos forrige innlegg – om noen lurer på hvordan magen min ser ut en lørdag kveld vs søndag morgen;

Etter lørdagsgodis++


..og dagen derpå, væskefylt og fin

Som for så vidt er nærmere formen ellers også. Blodårer er et artig skue, men ikke noe jeg vil eller må ha såpass fremtredende hele tiden.

Ellers er jeg veldig klar for ferie kjenner jeg! Synes ‘alle’ rundt meg har fri i morgen, men jeg skal ikke klage, etter endt arbeidsdag i morgen har jeg også ferie – og det skal bli så godt! Har faktisk en del reiseplaner også – som jeg kan komme tilbake til når det nærmer seg.
Nå skal jeg straks legge meg i den viten om at det er siste gang jeg står opp kl 5 på flere uker!

20 kommentarer til “Øyet vil ha mer enn magen kan ta

 1. Jessica

  Blir grön av avund på din mage 😉
  Hoppas du får en jättehärlig semester och att du får njuta av lata dagar i solen och värmen!
  //Jessica

 2. Maren

  Kjære, Kristine 🙂

  Vil det være mulig for en jente som meg å kunne få en like veltrent mage som deg en gang i livet? Trener seriøst om dagen og merker at magen blir mindre, men jeg har alltid hatt en liten mage, men har nå bestemt meg for at den SKAL vekk. Har også allerede begynt å merke at armene har begynt å bli mer definerte 🙂 Har trent og spist riktig siden mars i år 🙂

 3. Michelle

  du har jo nydelig mage uansett du!! 😛 deilig med ferie ja!! jeg er klar for starte jobb, må bare få papirene i orden, meksikasnk pass etc.. 😐 tar jo for alltid!!

 4. Karianne

  Kos deg masse med ferie etter endt dag i dag. 🙂 Håper det blir deilig sommervær der du skal oppholde deg! Fine magen 😀 Veldig fint det forrige innlegget forresten, ha en flott dag! 😀

 5. Malin

  Fascinerende blodårer 😯
  Jeg synes egentlig de er litt creepy, ser ut som ormer… TENK om de plutselig begynner å bevege seg 😆

  Håper du får strålende fint vær i ferien da, eller kanskje reiser en plass med skikkelig sommertemeratur? 😀

 6. Anonym

  Du har en helt fantastisk fin mage!!! 😯 (på begge bilder) Dypt misunnelig 😳
  Ønsker deg god ferie 😎 og takk for SUPER blogg!!

 7. Jessica

  Hej igen 🙂

  I ditt recept på Proteinloff, skall det vara bakepro. Vad är det? Är det samma som bakepulver?
  I ett annat recept har du anv hi-maize, vad är det?
  //Jessica

 8. Kristine

  @itstraining- trening og kosthold: Takk!

  @Betty: Takk for det 😀

  @Maren: Det tar nok litt lenger tid enn tre måneder å bygge muskler og bli strammere – i hvert fall om man skal ha ‘over gjennomsnittet’ som jente. Men selvfølgelig er det mulig, definert mage handler hovedsaklig om fett% – men det er viktig å tenke på at man ikke blir stram med mindre huden har noe å bli stram rundt 😉

  @Michelle: Håper du får alt av papirer i orden snart da, ikke noe særlig å gå og vente på slikt..

  @Karianne: Tusen takk! Jeg er i hvert fall sikret fint vær når jeg skal ut og reise 🙂 Håper du har det fint!

  @julie: Takk for det 😀

  @Malin: Jeg ble faktisk litt skremt da jeg oppdaget ‘nye’ blodårer øverst, midt på magen 😯 Men de var heldigvis borte dagen etter 😀
  Tusen takk – i like måte!

  @Hanne: Ja, de tar helt av 😆
  I like måte!

  @silje’s fremgang: Takk, i like måte!

  @Anonym: Tusen, tusen takk!

  @Jessica: Hei, og takk! Bakepro er proteinpulver man kan bake med: http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/protein/bake-pro
  Hi-maize/fibermel er bare fiber, du kan bare bruke mer av annet tørrvare istedet 🙂

  @lovelyliller.com: Takk 😀

 9. Anna

  Kjenner til den «dagen derpå»-formen man får etter en godiskveld! Går heldigvis fort bort igjen 🙂

  Ønsker deg en god helg med fredagstaco!

 10. Maria

  Synes blodårer er flott, jeg! Magen din ser jo like fin ut både før og etter mat! Min blir som en ballong tvert jeg putter noe i munnen. Får vel finne ut om det kan være en form for allergi.. Jeg som har vært så flink og sjelden utelatt trening av mage og resten av kjernemuskulaturen – så bare buler den ut etter dagens middag allikevel. ARRRG! 👿

  Ha en fortsatt fin uke! 🙂

 11. Kristine

  @Maria: Takk for det! Min blir også en ballong utover kvelden, om det er noe trøst – fordi jeg blir så ufattelig mett. Men det kan være lurt å sjekke at du ikke er allergisk mot noe ja, spesielt om du får magevondt.

  Takk i like måte!

Det er stengt for kommentarer.