Den kan brukes til alt

De loffeskivene jeg lagde her om dagen, de har jeg nemlig laget som noe tilsvarende tidligere – både polarbrød og minipizza (med små modifikasjoner). Jeg måtte derfor teste det ut igjen med den nye oppskriften, og ‘loffen’ er som poteten – den passer som alt; brødskive, pizzabunn, kakebunn, you name it. Denne gangen hadde jeg også i litt kokosmel.

Minipizza:

Rullekake/pannekake:


Og videre kan den brukes som lefse, lompe, wraps osv.

Små gleder i hverdagen!

P.S De av dere som ønsker middags- og/eller desserthefte før jeg tar ferie må nesten betale innen fredag.
Tusen takk for bestillingene! 

13 kommentarer til “Den kan brukes til alt

 1. Line

  Hei Kristine 🙂
  Jeg vil bare begynne med å si at du er mitt største forbilde, virkelig! Du er et sunt forbilde, som motiverer meg stort! 🙂

  Et litt annet spørsmål som jeg lurer på, er at jeg har hørt mange si at proteinet i proteinpulver blir ødelagt dersom det blir kokt, vet du noe om dette? Jeg tilsetter daglig proteinpulver i havregrøten min og diverse annet bakst! Er jo bortkastet penger dersom det bare blir ødelagt! Vet ikke om du kan svare meg, men håper det! 🙂

  Ha en ellers strålende kveld, du er nydelig! 🙂
  Hilsen en som aldri har kommentert før, hoho :-))

 2. Lina

  Herlig med tips til forskjellig mat Kristine! Det ser herlig ut 🙂

  Et spørsmål, har du designet bloggen din selv eller har du fått hjelp? Jeg skal starte en blogg og skrive om min vei til Atlethic fitness, men har ikke peiling på design 🙂

 3. Kristine

  Jeg er også kjempe opptatt av trening og kosthold.. Kanskje for optatt :/ Har også en kjæreste som jeg er kjempe lykkelig med og vi koser oss MASSE.. problemet mitt er bare at jeg har «forsømt» vennene mine nå i en lengre periode.. Ser de bare av og til på butikken/treningssenteret osv.. Jeg jobber, drar på trening, lager middag, litt kjærestekos og så sengen og så samme dagen etterpå..

  Hvordan kombinerer du trening, og riktig kosthold, kjæreste, med venner?! Jeg er kjempe lei meg for at jeg har mistet kontakten med så mange av venninnene mine.. Kanskje jeg har latt treningen og kostholdet gå for langt? Jeg kvir meg for å dra i sosiale settinger der det involverer mat.. :/

 4. Hanne

  Smashing thighs på bildet i forrige innlegg 😯 Vil ha!
  Herlige treningstips også, og den loffen så fryktelig god ut i dag..
  Skal du ut og reise i ferien? 😀

 5. Jessica

  Nu har jag beställt ett middags -och desserthäfte 🙂
  Betalar ikväll när jag kommer hem.
  //Jessica

 6. M

  Så kjempe godt ut:)

  Et spm; kan man bruke annen søtning, eks sukrin? da jeg har dette hjemme..

  Ellers elsker jeg bloggen!

 7. Lene

  Ser du er påmeldt BMR model search 2011! Så bra! Håper du vinner, jeg skal stemme på deg! 🙂 🙂

 8. Kristine

  @Martine: Bare hyggelig det 🙂

  @lovelyliller.com: Huff, jeg føler virkelig med deg. Spiser egg hver dag jeg!

  @Line: Hei, og tusen takk!
  Nei, det er en liten brøkdel av aminosyrekjedene som kan bli endret/ødelagt (som regel over 120 grader), men i all hovedsak vil du få nytte av proteinet brukt 🙂

  @Lina: Takk! Nei, jeg har en svært dyktig webdesigner som hjelper meg 🙂

  @Kristine: Det kan høres ut som det kanskje har gått litt for langt, spesielt fordi du kjenner det selv og ønsker mer tid med venner. Alt handler om prioriteringer, hvor viktig enkelte ting er for deg. Jeg har alltid levd etter prinsippet om at trening og kosthold skal tilpasses meg og mitt liv – ikke omvendt. Jeg gjør akkurat det jeg vil, og har ingen problemer med å ha treningsfri for å være sosial og/eller spise usunt i selskap o.l. Jeg har flere slike dager hver uke egentlig.

  @Cathrine: Det har jeg ikke sett :mrgreen:

  @Merethe: 😀

  @Hanne: Loffen var fortreffelig – med masse godt pålegg selvfølgelig 😀
  Jeg har nå planlagt ferie ja, og det blir både Galdhøpiggen, Roma og Den Franske Rivieraen! Oooh! 😎

  @M: Søtning? Jeg har ikke brukt det i loffeoppskriften. Bare å bruke sukrin om du vil ha den søt ja 🙂

  @HHMalta: Tusen takk 🙂

  @Lene: Åh – takk! 😀

Det er stengt for kommentarer.