Sjokoladepuffs

I dag måtte jeg virkelig slite for å komme meg på trening. Jeg tror jeg ombestemte meg opptil ti ganger på turen hjem fra jobb, fant all slags gode unnskyldninger til å droppe det. Motivasjon er en liten snik man ikke alltid kan stole på, så jeg måtte hente frem tyngre skyts – viljestyrken. Det er virkelig gullkortet mitt, den er blitt ganske sterk med årene.

Dagens økt – rygg og kardio
Kabelroing bredt grep
Nedtrekk
En-arms hantelroing
Omvendt pecs
45 min rask gange m/stigning på mølla

I går hadde jeg lyst på all slags søtt etter middag (what else is new), så det ble pannekaker og sjokoladepuffs.

Pannekaker

Av egg, kokosmel, bakepro, litt vann, kardemomme og sukrin. De ser ikke så fine ut, jeg vet. Jeg hadde en anelse for mye vann i, så de ble vanskelige å snu i stekepannen.

Med smør og sukrin, og syltetøy på.

Sjokoladepuffs

En stor bolle med puffs (kamut/havre/hvete) blandet med kakaopulver, melkesjokoladeproteinpulver, sukrin, stevia vanilje og litt vann.

Ellers har jeg vært så heldig å få prøvd flere Tagatose-produkter;

Veldig gode produkter, det må jeg si. Jeg har nå prøvd alt over her, og det smaker virkelig godt – kan absolutt anbefales.
Det jeg imidlertid synes er mindre bra er at kcalinnholdet på mange av produktene er ganske lik ekte vare, så det er ikke noe man kan nyte med god samvittighet sånn sett. Tagatose er nemlig et naturlig søtningsmiddel, akkurat som sukrin, men ikke kalorifritt – allikevel hele 60% mindre kalorier enn sukker.
Når det er sagt så er alt sukkerfritt, og Tagatose er ikke like hardt for magen som mange andre søtningsmidler (f.eks maltitol).

Nå skal jeg straks ut i sola! Ha en fin dag videre  :grin:

23 kommentarer til “Sjokoladepuffs

 1. Karianne

  Viljestyrken er god å ha, ikke tenke, bare gjøre 😉
  Er sikker på at proteinpannekakene smakte fortreffelig selv om de ikke ble helt perfekte utseendemessig. 😀
  Godt vi er flere som må ha noe søtt hver dag, klarer meg absolutt ikke uten! :mrgreen:
  Ha en flott kveld! 😀

 2. silje

  Mmm, alt så kjempegodt ut for meg som er en elendig kokk! Alt jeg lager ser ut som et bombenedslag, men smaker i det minste greit :p Hvilke «puffs» er det du bruker? Jeg spiser det som regel aldri fordi de jeg vet om inneholder mye sukker og annet unødig, men du vet kanskje om en annen variant? 🙂

 3. Lillian

  Hei hei Kristine 🙂

  Bruker du noen ganger splenda? Jeg bruker det da jeg synes det smaker bedre enn sukker faktisk. Men baksten blir ikke helt den samme…? Jeg har brukt stevia i bakst men da er det så vanskelig å få den luftig 🙁 Noen tips?

  Lillian

 4. Signe

  MmmMm, nå fikk jeg SKIKKELIG lyst på pannekaker – tror det må vurderes i kveld ja 😀

  Pusen din er virkelig en liten sjarmis 🙂
  Hvor gammel er han? 🙂

 5. Frida

  Beundrer viljestyrken din! Kjenner meg igjen i at motivasjonen ikke alltid kan stoles på..
  Elsker at du alltid tar med Todd i slutten av innleggene dine! :mrgreen: Endelig en som ser ut til å være like glad i katten sin som meg selv. Jeg begynte å føle meg litt smårar.. 🙄 hehe, men de er jo så søte, også så særegne og store personligheter de har! Det virker som om Todd er veldig glad i eieren sin også :mrgreen:

 6. Olga

  Søte Todd! Fantastisk katt! 😀 ble han skyr avhengig? 😉
  Nå har du, Kristine, faktisk motivert meg til å gå på trening imorra :mrgreen: elsker å lese bloggen din! Takk for den!

 7. Charlotte

  Så på Facebook i dag at du hadde oppført Todd Weber som din sønn! Må si at jeg fikk et smil om munnen 🙂 ikke alle som er så glad i katten sin som deg. Pannekakene så kjempe gode ut forresten 😉 og hva syns du om smaken på syltetøuey du har prøvd her, VS sukkerfritt syltetøy kjøpt på butikken?

 8. ;OD

  Hei..Ville takke deg for en utrolig bra blogg 🙂 Du skrev om stress her om dagen,har du noen gode tips om hvordan få kroppen tilbake i normal modus igjen..med all jobbing,trening,matstyr så føler jeg at kroppen har konstant høyt kortisol «nivå» 🙁 jeg som alltid har vært tynn,la plutselig på meg,selvfølgelig på magen der ingen vil ha det 🙁 samme hvor hardt man trener og hvor sundt man spiser skjer det ingenting..bortsett fra å dra på meg en magekatarr pga alt stresset da 😯 …hvordan skal man få kroppen til å svare på treninga igjen liksom??? 🙄 kan jo bli deppa av mindre..hehe 😕 gode råd mottas med takk..hehe 😆

 9. Merethe

  Vært på Elixia og trent ben i dag, tuuungt! :p Var på nippet til å ombestemme meg for en økt selv i dag pga det fine været, men det ble til slutt til at jeg gikk bort 😉
  Både pannekakene og sjokoladepuffsa så veldig gode ut! Hadde lyst på noe godt selv i dag, så det ble sjokoladeproteinmuffinsene dine :mrgreen: NAAAmm!! 😛

 10. Michelle

  pannekaker med syltetøy!!! nammmmmmi :mrgreen:
  er enkelte dager man må jobbe ekstra for motivasjonen. hadde en slik periode for 2 uker siden.. men det fine er at det kun er i perioder, så kommer plutselig motivasjonen tilbake på fult 😛 vanlig legger jeg mest vekt på styrketrening, men i dag fikk jeg veldig lyst å løpe, siden jeg nå endelig kan løpe på mølla uten å få beinhinnebetennelse!!! Så jeg mannet meg opp og løp 2 mil :mrgreen: er egentlig ganske stolt av det, siden jeg ALDRI har trent løping!!!

 11. Kristian

  Når motivasjonen butter imot er det nok å gå inn på bloggen her :mrgreen: Viljestyrken spares til senere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 12. Marit S

  Jeg har snikfulgt bloggen din fra syden i 14 dager nå :mrgreen: Tar ikke ferie fra deg altså 😉 Pannekaker med syltetøy slår aldri feil. Todd er så nydelig. Jeg har kost med masse puser i syden. De er så herlige dyr. Blir det ferie på deg? :mrgreen: Det synes jeg du fortjener! Klem 😛

 13. Pinglo

  Kjenner på den å ombestemme seg. Min løsning pleier å være «tenk hvor mye sterkere alle de andre jentene blir hvis de trener i dag og ikke du :mrgreen: » Konkurranseinstinktet kan være en grei gulrot, de dagene man har vondt i viljen!

 14. Kristine

  @Karianne: Smaken er det viktigste ja, og de ble saftige og gode.
  Det er jo deilig å være litt søtmoms og 😆

  @silje: Vanlige puffs inneholder ikke sukker (du tenker kanskje på ferdigblandinger som honni korn o.l?). Jeg bruker både hvete-, havre- og kamutpuffs (kjøpt på iherb).

  @Lillian: Har aldri prøvd splenda. Jeg bruker kun sukrin/sukrinmelis, og er kjempefornøyd med det 😀

  @Signe: Du får lage deg pannekaker synes jeg! Takk, han blir 5 år i august 🙂

  @Frida: Aw, takk – han viser ofte at han er glad i meg i hvert fall 😀 Vi er nok mange kattegale særinger der ute, og bra er det!

  @Olga: Han må smake litt skyr (nesten) hver gang jeg spiser det 🙂 Håper du fikk en knalløkt!

  @Kjerstis-skriftemål: Veldig godt var det 😀

  @Charlotte: :mrgreen:
  Jeg synes det smakte veldig godt, ikke noe rar ettersmak eller bismak.

  @;OD: Du må nesten sette seg ned og skrive ned alt du føler deg stresset over, og så prioritere. Tenk over hva som er viktig for deg, og i det lange løp. Det er i hjernen endringen må ta plass først, deretter føler man seg fysisk bedre etterhvert 🙂

  @Merethe: Så bra, flink du er 😀 De er kjempegode ja!

  @Michelle: 2 mil 😯 Du er gal jente, men gratuler med vel gjennomført! For min del kan motivasjonen komme og gå på bare noen timer 😀

  @itstraining- trening og kosthold: Det blir en vane å dra seg på trening innimellom 😀
  Bonusen får man jo i form av energi og endorfiner, og da er det plutselig verdt det.

  @Kristian: Takk for det 😀

  @Marit S: Koselig at du følger med selv på ferie :mrgreen: Stakkars små puser.. jeg har matet og kost med min del av dem opp igjennom årene.
  Joda, det blir ferie på meg og mot slutten av juli – Roma OG Den franske rivieraen 😎

  @Pinglo: Det er sant, men nå er (faktisk) ikke jeg så veldig konkurransemenneske utenom når jeg virkelig må være det :mrgreen:

 15. Therese

  Hei! For en fantastisk blogg du har, det jeg bare si! Inpsirerende og godt skrevet:)
  Men jeg lurer på en ting. om du kan svare meg. Hvorfor går du, og ikke jogger? Er det noe med vektnedgang, eller beholde musklene på en annen måte? Har ikke helt forstått meg på det der.
  Takk for underholdende blogg:)

 16. Kristine

  @Therese: Nei, det er rett og slett fordi jeg ikke liker å jogge 😉 Og jeg har en hjertefeil som gjør at pust/puls ikke spiller helt på lag med meg.
  Det er litt mer skånsomt for muskulaturen når man har lav fett% og ja.

 17. Linn Spets

  Har overspist maltitol-sjokolader et par ganger for mye, og har funnet ut at jeg faktisk foretrekker Freia-blodsukker foran den smerten der! Har aldri hatt så mye smerter i magen i mitt liv! Så tagatose virker jo genialt 😀

 18. Marie K

  Hvor mye av hver ingrediens brukte du i pannekakene? Og kan man erstatte bakepro med vanlig proteinpulver?

Det er stengt for kommentarer.