Kan vi ikke bare trykke på pause

Åh – jeg vil ikke at helgene skal gå så fort! Spesielt ikke når det er så fint vær, det har vært så godt med sol og sommerfølelse. Det har blitt mye mat og søtt, soling og bare kos. Hadde man bare hatt en pauseknapp på en dag som denne.

I dag fikk jeg imidlertid trent en lett økt på ben og rygg/skuldre;
Sidehev
En-arms hantelroing
Kabelroing
Dips
Strakmark
Sittende benpress
Benspark

Og Todd har kost seg med skyr

Jeg kommer sterkere tilbake med mat og diverse fra i morgen, håper dere har hatt noen fine fridager og er klar for en ny uke!

Forresten! Det var noen som etterspurte en ‘liker’-knapp på bloggen, sikkert ment som en spøk, men nå har jeg faktisk fått det :grin:

24 kommentarer til “Kan vi ikke bare trykke på pause

 1. Karianne

  Så nydelig kjole! 😀
  Men så er det jo sånn at alt kler den smukke. 😀
  Søte Todd, Skyr faller visst i smak hos mange!
  Kos deg de siste timene med helg. ♥

 2. Hanne

  Kjenner jeg fikk veldig lyst på en date med han der kjekke Todd Weber på facebook altså 😀
  Pauseknapp hadde vært noe, det ja, sukk 🙂

 3. Michelle

  så bra at du har kost deg 😛 her regner det!!! sutten av juni og juli er regntid her nede… arg! men skal ikke klage, har hatt sommer siden januar føles det ut som :mrgreen:

 4. Kristine

  @Karianne: Aw takk ♥ Ja, han elsker skyr og kesam. Som mor, så sønn :mrgreen:

  @Hanne: Han vil veldig gjerne ha venner på facebook tror jeg 😆 Huff ja.. bare en time eller to ekstra.

  @Michelle: Ja, da kan det jo faktisk være godt med litt regn. Hvor lenge skal du være der egentlig?

  @Mariann: Jeg mener det var ellos, de har en del fint innimellom!
  Søte Todd ja 😀

 5. Jessica

  I hear ya, jag skulle oxå vilja kunna stanna tiden ibland. Men jag försöker ta vara på varje dag så mycket som möjligt.
  Vilken fin klänning du har på fotot! Vart har du köpt den? Säkert i en lokal butik i Norge…;)

  Jag är så imponerad av dina magmuskler. Jag har oxå dansat balett, jag gick på Svenska Balettskolan i 7 år. Men det var för hundra år sedan…:) Så dom magmusklerna jag hade då är borta för länge sedan och jag får slita som en galning för att få ordning på min mage nu för tiden.
  Men tack för bra tips som du la upp för ett tag sedan!

  Fortsätt att inspirera med din blogg och dina foton 😀
  //Jessica

 6. Thea

  Hei 🙂
  Elsker bloggen din og leser den hver eneste dag. Jeg lurte bare på om du kanskje kunne legge ut illustrasjoner av de øvelsene du bruker mest? Når du skriver navnet så vet jeg sjeldent hvordan øvelsen ser ut. Du er jo så inspirerende! Stå på 🙂

 7. Michelle

  er ikke fastsatt tid. 5 år som jeg har planlagt! men lengre planlegger jeg ikke… det får tiden vise! men stortrives, har endelig funnet meg selv i storbyen, etter en tyngre periode! tar tid å tilvenne seg en slik stor kontrast, Bergen og Mexico City… har ikke akkurat så mye fellestrekk!! hehe 😛

 8. Malin

  Jeg er helt enig ang. pauseknapp. Nydelig sommervær hele helga, også kommer mandagen med det vanlige triste regnet 🙁

  Jeg likte kjolen din 😀

 9. stine helen

  Hei!
  Jeg er ei jente på ca. 166cm og 54kg, og som i det siste har fått hørt at jeg bør trene mer styrke, spise mer og senke kondisjonstreningen for å «stramme» opp og bli kvitt det siste fettet.
  Men dette har jeg vanskelig og forstå. Kunne du utypet hvorfor dette skal være nyttig?
  Jeg kommer aldri til å slutte å løpe, det er noe jeg liker og noe jeg trenger for å kunne oppnå gode karakterer i gym osv.

  Det jeg lurer mest på, er om løping setter meg tilbake i å nå målet mitt om en lavere fettprosent og strammere kropp. Jeg ønsker derfor også en lav muskelvekst, men er her usikker på fremgangsmåte. Er tung styrketrening veien å gå? Hvordan innvirker kondisjonstrening her? Til og med du trener jo kardio, hvorfor gjør du dette?

  Så hoved spørsmålet er vel hvordan jeg, som allerede er ganske smal, burde gå frem for å kunne bli smalere og strammere? 🙂

 10. Kristine

  @lovelyliller.com: Takk 😀

  @Jessica: Nei, på Ellos! Kanskje de har den på den svenske nettsiden også.
  Magemusklene dine er nok der fortsatt, det er fett% som er variabel. Men når det er sagt så behøver man ikke synlige mageruter for å være i god form 😀
  Takk tjejen!

  @Helene Drage: Du, jeg vet ikke – det har ‘webdesigneren’ min fikset. Takk! 😀

  @itstraining- trening og kosthold: Godt at det er flere enn meg som har hatt det bra ♥

  @Thea: Du finner de fleste øvelsene her: http://www.iform.no/pub/kat.php?id=7
  😀

  @andreas: Skjedde sikkert ikke noe annet enn at hun ble lei av å blogge

  @Kristianne: 😀

  @Michelle: Nei, det er ikke akkurat sammenlignbart 😀 Men veldig spennende da, synes du er tøff jeg.

  @Malin: Ja, trist vær..
  Du verden så tøff bobilen deres har blitt nå! 😎

  @stine helen: Det som gjør en kropp stram er muskler, så enkelt er det. Veldig enkelt sagt så kan huden stramme seg rundt to ting; fett eller muskler, og når man går ned i vekt uten at man trener styrke så sier det seg selv at man blir mindre – ja, men ikke spesielt stram i fisken.
  Jeg trener hovedsaklig kardio for helsesmessige årsaker 🙂

  @Maria T: Takk! 😀

  @silje’s fremgang: 😀

 11. Jessica

  Ja, du har helt rätt! Det är den förbaskade fett% som jag kämpar med 🙂 Jag har för mycket flabb som «döljer» mina magmuskler.
  Har du något bra tips på förbränning? Är det pw som är det bästa eller intervaller? Jag vill inte «sätta krokben» för mig själv för att bygga muskler.

  Det är verkligen en utmaning för mig att hålla igång förbränningen OCH samtidigt bygga muskler. Jag inser att vi har olika förutsättningar. Det som fungerar jättebra för en person kanske fungerar mindre bra för en annan och det finns inga genvägar. Men jag är inte ute efter genvägar, utan jag träna hårt och kontinuerligt. Jag vet även att det tar tid att bygga muskler, lång tid och man måste pressa sig själv och prestera varje gång.

  Jag är så imponerad av dig och din super snygga kropp!!!
  //Jessica

Det er stengt for kommentarer.