Rosa radio

Det er sooool!

Jeg har kjøpt meg et par tekniske duppeditter

Det er kanskje ikke så vanskelig å se den ene av de – den knallrosa radioen. Fant den på Nille!
Tror jeg kommer til å ha mye glede av den både hjemme og på stranda, den kan nemlig kobles til ipod og ipad2. Og speaking of sistnevnte, det er den andre nye duppeditten som ligger ved siden av – hvit selvfølgelig.


I går kveld koste jeg meg med hjemmelaget sjokolade og frukt

Smelter kakaosmør med litt cocosa, og tilsetter kakaopulver, sukrinmelis og yaconpulver


Fersken, kiwi, nektarin og vannmelon
Om dere skulle være i tvil (slik jeg var og derfor måtte sjekke opp), så er fersken den lodne frukten og nektarin den glatte – synes den er best).


Nå er det bare å hoppe inn i sommerkjolen og komme seg ut i det fine været, håper dere får en strålende helg videre!


Miljøskadet pus

27 kommentarer til “Rosa radio

 1. Therese

  Ser vi er flere som koste seg med hjemmelaget sjokolade i går :mrgreen: Har ærlig talt ikke spist kjøpesjokolade siden jeg begynte å lage selv, og sjokoladesuget har også sunket betraktelig (første gang jeg lagde og spiste sjokolade på over en mnd i går 😯 )

  Radioen var knallsøt! Og jeg må igjen skryte av hvor utrolig flink du er til å innrede og gjøre det fint hos deg, skulle virkelig ønske jeg hadde litt mer øyet (samt prioriteringstid og økonomi 🙄 ) til sånt 🙂

  Ha det fint i sol og sommerkjolen, så skal jeg håpe det er noe sol igjen til meg når jeg er ferdig på jobb og kan vrenge av meg «unformen» 😀

 2. Ingvild

  haha, for et herlig bilde av Todd, ser for meg at han ligger der å funderer på alt han har litt lyst å bestille;) en ab-tronic kanskje?? eller kanskje det er sånn share-cover du får på døra om noen dager.. Ha en fin dag!

 3. Kristine

  @Mariann: Ja, faktisk – til å koste 70 kr 😀

  @Therese: Oi, flink! Jeg er ikke like flink.. jeg synes ikke noe kan måle seg med smågodt 🙄 Men en deilig erstatning innimellom. Tusen takk!
  Jeg skal holde av litt sol til deg senere 😎

  @Ingvild: Det var en svingsak som var veldig spennende :mrgreen: Takk i like måte!

 4. Siri Kathleen

  Jeg tror jeg kjøpte nesten samme på Europris engang. Men det var ikke sånn at du kunne koble til noe annet da. Men den funka også helt fint. Ærsj, mangler virkelig motivasjonen til å pakke i dag, så sitter og leser hos deg i stedet. Mye koseligere det. Hehe… Ha en flott dag!

 5. Annika

  Mmmm de chokladpralinerna såg väldigt goda ut =)
  Och färsk frukt är underbart! Jag äter nästan en hel vannmelon varje dag nu.. Kan lova att det är min enda craving som gravid. Men oj såå himla gott =)

  Ha en trevlig helg!

 6. Hanne

  Hahaha, det siste bildet var priceless 😀
  Du vet å belønne deg selv for tiden, liker det!
  Radioen gled jo rett inn hos deg 🙂

  Ble du fornøyd med sjokoladen forresten? Jeg har prøvd meg mange ganger, men synes aldri det blir helt riktig.. Kanskje man må investere i emulgator (soyalecitin)?

 7. Malin

  Tihi, jeg må le – Todd Weber på Facebook? 😆
  Du ER virkelig crazy catlady for real du. Og eg liga det 😎

 8. Karianne

  Ble lilla/syrin-farget strandradio på meg 😀
  Kjøper konsekvent nektarin jeg også. Har du sett det har kommet flate ferskner forresten? Minner litt om en smultring utseendemessig, hva de finner på altså.. 😆
  Kos deg videre i helgen! ♥

 9. Anonym

  Hei!

  Jeg har et spørsmål som ikke har noen sammenheng med innlegget ditt.. hehe

  Jeg løfter en del vekter (manualer) som jeg har liggende hjemme. Har to sett hvor hvert er 15 kg. Nå skal jeg være bortreist i to måneder og er redd for å miste muskelmasse.

  Lurer derfor om dere har noen gode ideer for hvordan jeg kan kjøre styrketrening for biceps, skuldre, rygg uten vekter. Vil jo først og fremst øke i muskelmasse, men ideer til kun vedlikehold mottas også med glede!

 10. Mia

  Denne kommentaren passer kanskje ikke helt til innlegget menmen: Vil bare si hvor stor inspirasjon du er for meg:) Du har virkelig åpnet øynene mine for styrketrening! Skrev litt om deg i et innlegg på bloggen min i dag, keep up the good work;)

  Når det er sagt elsket jeg den rosa radioen din! Og søte Todd som ser på tv, herlig:)

 11. Hege

  Radioen var kjempefin! Tror jeg må komme meg på Nille! 🙂 Hadde de flere farger også? Nille har jo faktisk vunnet en interiørpris, og man kan finne mye fint der til en billig penge.
  Hvis Todd bare hadde kunnet snakke? Hehe… Tror han har rimelig peiling på mat og kropp!

 12. Hege

  Åå,nam!
  Haha så søt Todd er 🙂 Søteste pusen jeg vet om! Er så gøy når du skriver om han 🙂
  Hva kjøper du fra iherb? Synes det er vanskelig å finne frem der. Vil ha sukkerfrie, kalorifrie ting 🙂

 13. Karoline

  Hei!

  Jeg skal på en uke ferie med kjæresten i sommer, og da blir det jo mye spising ute på resturanter o.l. Det jeg lurer på da er om du har noe tips til hvordan du kan bestille mest mulig diett vennlig, eller BRA mat ute? Noe man bør unngå? Da tenker jeg både på mat (hamburgere og slikt selvsagt..) men også på tilbereding og tilbehør (sauser m.m.)..

  Er det «greit» å skeie ut i ferien, eller vil en uke fri fra dietten ødelegge mye på fremgangen?

  Alle tips mottas med stor takk! 🙂 Du ser fantastisk ut og er et stort forbilde for meg og andre unge fitness spirer! 🙂

 14. hanne

  Hei, jeg har et litt stort spørsmål som jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med. Jeg har lest mye om trening og kosthold i flere år hvor mine stlrste kilder er din blogg og fitnessbloggen.
  Problemet mitt er at jeg rett og slett ikke klarer å finne det kostholdet som passer meg. Jeg er tynn; jente på 18år, ca 54kg og 167cm. Men jeg har selvfølgelig det siste jeg har lyst til å kvitte meg med på magen og lår. Jeg er veldig flatbrystet, så du kan egentlig tenke deg at det fettet som skulle ha vært plassert på brystet, ligger på innsiden av lårene;p

  Når det kommer til trening elsker jeg å jogge, rett og slett fordi dette gir meg god samvittighet. Jeg tenker ikke på kalorier jeg har forbrent, men mer på etter frobrenningen og det en god kondisjon gjør for forbrenningen din generelt.
  Jeg trener også styrke, både tung og enkel, men får ikke så mye ut av dette som jeg skulle ønske.
  Mine forbilder er godt trente idrettsutøvere og ellers godt trente jenter som noen victoria sectret modeller og stjerner som cameron diaz eller sarah jessica parker om du vil, for å ta eksempler du kansje kjenner til.

  Mitt spørmål til deg er da, Hvordan burde min fremgangsmåte være for å kunne oppnå en tilnærmet kropp som mine forbilder. Har du eksempler på trening/kosthold?

  Jeg har prøvd alt innen kosthold; lavkarbo, lchf, lavkalori. Men jeg klarer rett og slett ikke holde meg vekke fra en av tingene.
  Jeg klarer heller ikke spise lavkarbo en dag og lavkalori en dag slik som jeg vet du gjør. dette fordi om jeg spiser egg og bacon til frokost (lavkarb) får jeg plutselig lyst på ei grov skive med brunost og melk til kvelds.
  Det jeg lurer på er da om jeg kan oppnå disse resultatene uten å gå på en slik diett. Min diett består i hovedsak av sunne råvarer som frukt, grønnsaker, grove kornprodukter, egg og havregryn, men jeg er redd sammensetningen blir feil. brus/sjokolade forbeholdes til lørdagskveld.

  har du noen tips å komme med så hadde jeg vært evig takknemlig, sikkert mange andre som står med spørsmål som dette også.

 15. Renate

  Hei! Det er ikke så lenge siden jeg begynte å lese bloggen din, men nå er jeg stadig innom og ser 🙂 Jeg liker alt du skriver om kosthold og trening, og blir veldig inspirert. Jeg bare lurte på om jobben din er relatert til trening? Har gått et år på folkehøgskole nå, idrettslinja og er selv veldig glad i å trene. Men jeg lurer på hva man kan bli hvis man studerer idrett på høgskole?
  Håper på svar 🙂

 16. Kristine

  @lovelyliller.com: Takk! Ja, fine fargen 🙂

  @Siri Kathleen: Ja, det var det som var så bra med denne. Hehe, håper du fikk pakket til slutt! 😀

  @Annika: De var veldig gode! Cravings på vannmelon er jo ikke det verste man kan ha 😀

  @Hanne: Den passet perfekt ja 😀
  Ja, jeg synes den ble god – men det kan jo ikke sammenlignes med ekte sjokolade..

  @Kjerstis-skriftemål: De er nok litt overalt i billigbutikker ja, det fine med denne var at man kan koble til ipad blant annet 🙂

  @Malin: I sure am! 😆

  @Karianne: Den var også fin! Sto mellom hvit, rosa og lilla selv 🙂
  Nei, det har jeg faktisk ikke sett.. hm, liker de runde jeg 😀
  Håper du har hatt en fin helg!

  @silje’s fremgang: Takk 🙂

  @Anonym: Da ville jeg ha anbefalt deg å ta med en treningsstrikk – tar nesten ingen plass i bagasjen, og man kan utføre veldig mange gode øvelser på overkroppen med den. Ellers er det bare å fylle opp vannflasker og bruke som manualer 🙂 Vedlikehold tror jeg skal gå helt fint, kanskje vanskelig å bygge noe særlig uten å ha tung nok motstand.

  @Mia: Å, det må jeg se. Tusen takk, veldig hyggelig! 😀

  @Hege: Jeg finner stadig mange fine ting på Nille! Både praktiske, og interiøsmessige gjenstander. De hadde hvit, rosa, lilla, grønn og blå i hvert fall 🙂

  @Hege: Jeg kjøper hovedsaklig ingredienser til baking, som yacon sirup, diverse stevia-essenser, kakaosmør, cocosa osv. I det siste har jeg kjøpt masse ting til badet/hygieneartikler. De har veldig mye spennende der! Vet ikke om de har så altfor mye sukkerfrie, ‘kalorifrie’ ting der 🙂

  @Karoline: De har som regel diverse retter med svin, kylling og fisk – med bakt potet og/eller salat som tilbehør. Med mindre jeg har vært på konkurransediett når jeg har vært på ferie, så er det ikke noe jeg tenker så veldig mye over skal jeg være helt ærlig. Så fremt man ikke overspiser og fråtser hver dag, så tror jeg ikke man blir satt så veldig mye tilbake på dietten. Sommer og ferie er til for å slappe av og nytes 🙂
  Takk for det!

  @hanne: Om du gjerne vil øke hvileforbrenningen så er styrketrening den beste treningsmåten for det. Det er også den eneste måten man kan endre kroppssammensetningen på, så min anbefaling er at du legger litt mer tid i det – kanskje synlige resultater her vil gi deg mer motivasjon.
  Jeg ville ha tenkt mindre på næringssammensetning, og mer på vanlig, sunn og proteinrik mat. Det er ikke sammensetningen som er avgjørende for resultater, det er det faktum at man får i seg det man skal ha om dagen 🙂
  Helt til slutt kan jeg ikke svare for hvordan f.eks sarah jessica parker spiser eller trener for å se ut som hun gjør – men fellesnevneren for de du nevner er nok vanlig/lite muskelmasse og lav fett%.

  @Renate: Hei, takk for det! Nei, jeg jobber innen økonomi 🙂

 17. Anonym

  Hei!
  For noen kjempefine bilder, og morsomt å se at den rosa radioen kjøpt på -nille faller i smak. Passer kjempebra sammen med resten av interiøret deres 😀
  Ha en fin sommer!

 18. siv kat

  …hvordan i all verden kobler du den radioen opp til iphone? var bare ett vanlig strømuttak bak på den jeg tittet på hos nille?

 19. Kristine

  @siv kat: Man kjøper en liten kabel, putter ene enden inn i aux-hullet i radioen og den andre enden i ipod/ipad 😉

  Tja, dette er jo ‘sunt’ om man ser med lavkarboøyne. Jeg ville heller ha bakt proteinmuffins med sjokolade eller noe 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *