No more drama

Ok, nå er jeg litt mer beroliget. Todd har det veldig fint, og har ikke vist noen tegn til at det er noe som plager han (bortsett fra da mammaen hans prøvde å tørke vekk størknet blod).

Litt crazy-snakk. Han har en helt spesiell evne til å holde øyekontakt med meg.. og når jeg snakker/roper til han så titter han på meg med én gang, og vi kan sitte og se på hverandre i lang, lang tid – hvilke katter gjør sånt? Jeg elsker at han er så spesiell.

Jeg tok en rask titt i nesa, i den grad man kan se noe som helst i de bittesmå åpningene, og munnen hans – og jeg kunne ikke se noe som ikke skal være der. Om det skjer igjen så setter jeg fartsrekord til dyrlegen. Hater når mennesker og dyr rundt meg blir syke.

Tenkte jeg skulle vise noen mellommåltider jeg spiser innimellom;

Osteskiver med smøreost

Ost på ost, nam!

Hjemmelaget honnikorn

Jeg liker veldig godt honning, naturens antibiotikum.

Og dessuten:
– enzymer i honning hjelper fordøyelsen av mat
– honning lindrer luftveisinfeksjoner
– honning roer nervene, og virker søvndyssende
– honning er betennelsesdempende

Dagens rygg;


Søte lille Todd

Ha en fortsatt fin fredag!

18 kommentarer til “No more drama

 1. Hanne

  Hadde jeg ikke visst at Todd stadig vekk ser deg flekse i minimal bekledning hadde jeg nok trodd at blikket i sofaen sa «Hva eeeer det du gjør?!» 😆
  Glad det går bra med han!

 2. Karianne

  Pusejenta vår gjør også sånn, hun hopper rundt så fort jeg roper navnet hennes og kan sitte å se meg inn i øynene lenge..
  Ost er godt!
  Hehe, ryggbilder var min tanke i dag også, ble bare et, får ikke til noe bra lys når jeg skal ta bilder av ryggen altså, blir bare tull… 😀
  Ha en fin kveld! ♥

 3. Christina

  Nå er du tynn Kristine. Skal du stille i noe? Ellers syns jeg muligens du drar «sommerformen» litt langt…

 4. Kristine

  @Hanne: Ja, wtf!? liksom 😆 Men han er nok mer sånn «here she goes again».

  @Karianne: Det er så koselig når de er så ‘menneskelige’ på et vis.
  Det er ikke lett med selvutløser og riktig lys nei.. om det blir totalt bom så redigerer jeg de heller litt lysere.
  I like måte ♥

  @Christina: Tror det er første gang noen har kalt meg tynn 😆
  Jeg er en del kilo unna konkurranseform, så det er ingen planlagte i nærmeste fremtid nei. Trives godt med både form og kropp 🙂

 5. Malin

  Åh, det var nå bra at det ikke var noe galt.
  Hehe, det er nå rart også – hadde du selv blødd neseblod så hadde ikke det vært jordens undergang, men med en gang det er katten 😆 Jeg er helt lik selv 🙄

  Håper du får en fin helg. Du og sinnaryggen :mrgreen:

 6. Heidi

  Todd er herlig 🙂

  Jeg slo til og bestilte middagsheftet ditt for et par dager siden, gleder meg stort til det kommer!

 7. Hege

  Mmm.. Honning er godt! Jeg hadde en gang en pasient som var 105 år, som var overbevist om at det var honning hver dag som hadde gjort han så gammel! Kan jo brukes på huden også som ansiktsmaske! 😀 Trener du mye bryst? Jeg har skikkelig angst mot å trene bryst, samtidig som jeg ikke vil trene «ubalansert» en utrolig flott rygg du har!! 😀

 8. Madelen

  Drar sommerformen litt for langt du liksom. fnise* Noen som er en smule sjalu, he he. Du ser flott ut. Sommerformen har du ikke dradd for langt. 🙂 Ha en fin kveld.

 9. Andrea

  Hei Kristine! Er fast leser av bloggen din, og må si du er ett fantastisk forbilde. Synes det er så herlig at det å ha bra helse og ett sunt kosthold er blitt nesten en trend, og at trente kropper er mer i fokus enn modelltynn. Jeg prøver å holde ett sunt kosthold og trener styrke 2-3 ganger i uken (er i startfasen), men det jeg lurer på er når man sprekker i kostholdet, hvordan skal man hente seg inn igjen? Altså jeg merker at jeg har ett sukkerkikk flere ganger om dagen hvor alt jeg tenker er potetgull/sjokolade/kaker osv. Hvordan blir man kvitt dette? Er det mulig å spise dette i helger? Må vell nevne at jeg er avhengig av pepsi max 😛 hehe.. eller ha en fantastisk helg 😀

 10. Kristine

  @Malin: Ja, det er ikke så farlig med meg – men alle andre, de må se å holde seg friske 😀
  Sinnaryggen ja, stemmer det :mrgreen: Håper du får en fin helg!!

  @lovelyliller.com: I det hele tatt, meieriprodukter ♥ 😀

  @Heidi: 🙂
  Takk for det – du får det nok ila neste uke!

  @Hege: Jeg tror honning er veldig nyttig for kroppen, også er det jo så godt!
  Jeg trener ikke bryst nå, men gjorde det en del før og fikk ganske godt utviklet pecs. Er det noe spesiell grunn til at du har angst for det?

  @Madelen: 😉 Takk for det, ha en fin kveld du og!

  @Andrea: Om du har et sukkerkick flere ganger om dagen så tror jeg det skyldes at du enten er sulten og ikke spiser nok, eller at du spiser feil mat.
  Det er i butikken du gjør det viktigste valget, nemlig HVA du skal kjøpe og ha i hus. Om du ikke kjøper noe usunt, så er det vanskelig å spise det når suget kommer om kvelden 🙂 Klart du kan spise det i helgene, se på det som en belønning for at du har spist sunt og variert resten av uka. Det kommer til å smake så mye bedre!

 11. Hege

  Ja, grunnen er at jeg har silikonimplantat under brystmusklene. Jeg hadde lav fettprosent da jeg opererte meg og legen mente det var best for å en natulig fasong på de! Så derfor er jeg er redd for hvordan formen vil bli hvis jeg trener brystmusklene. Dette er en evindelig diskusjon hjemme hos oss.. hehe, og hittils har jeg nesten ikke trent bryst. Er sta jeg også!;)Men jeg tenker litt sånn at brystet blir automatisk trent når jeg trener resten av kroppen. (det er ca 8 år siden jeg opererte meg) Ha en kjempefin dag! 😀

 12. Christina

  Ok. Jeg er ikke sjalu, skriver kun det jeg skriver fordi jeg vet det kan være lett å bli litt blind på det selv, spesielt når det raser inn med kommentarer om hvor flott Kristine er nå. Jeg syns Kristine er enda flottere med hakket mer former, men det er bare meg. Det er faktisk helseskadelig å ha for lite fett for en kvinne, men dette er Kristine veldig klar over vet jeg. Men som sagt, det er veldig lett å bli blind på egen form når man er på vei nedover. Spesielt når stort sett alle kvinner gir deg mest komplimenter når du er på ditt tynneste (fett%), snakker av egen erfaring.

  Stå på Kristine, gjør det som gjør deg lykkelig! Syns du er flott både på innsiden og utsiden uansett fettprosent 🙂

 13. Kristine

  @Hege: Du må nesten bestemme det selv, du har rett i at bryst ofte er involvert på andre øvelser på bl.a triceps. Når det er sagt så ville jeg ikke har bekymret meg etter 8 år 🙂

  @Christina: Jeg vet veldig godt hvor lett det er å bli blind på slikt, og jeg er veldig obs på det (takker for bekymring). Jeg har holdt en stabil vekt i over et par måneder nå, og trives greit med det – helsen er veldig bra nå også.
  Når det er sagt så må jeg få poengtert at jeg tar bilder i det beste lyset (selvsagt), slik at muskler og markering kommer bedre frem.
  Og dessuten synes jeg at jeg har hyggelige lesere som gir komplimenter uavhengig av +- noen kilo – heldig sånn sett 😀
  Takk for det!

 14. Christina

  Godt å høre at du har det bra 🙂

  Og beklager at den første meldingen ble litt kort og lite forklarende, hadde rett og slett bare dårlig tid da jeg skrev den. Note to self: Ta deg tid til å forklare godt med en gang, ellers hagler det inn med krass feedback 😀

  Ha en fin dag i det deilige været!

 15. Siri Kathleen

  WOW!!!!! Crap, for en rygg du har da kvinne!!!!! Jada, om noen år, Siri….. Hehe… Jeg er optimist jeg 😉 Så bra at lillepus er bra igjen. Tenkte på han i går kveld før jeg la meg faktisk. Åh sånn pleier faktisk jeg og spise og. Lett-norvegia med tine krydder-smøreost er perfekt til kos 😉 Og du, jeg tok meg den frihet til å gi deg litt omtale og sette deg i sidemenyen på bloggen min jeg.

  http://siriandresen.com/2011/06/25/dette-er-den-f%C3%B8rste-dagen-i-resten-av-ditt-liv/

  Fortsatt en fin helg til deg! 😉

Det er stengt for kommentarer.