Veggielasagne

Nå har jeg spist i et par timer tror jeg, lille larven aldri mett.. Men nå begynner det å hjelpe, er fornøyd og litt sigen.

Dagens middag ble veggielasagne. Det er ikke alltid jeg orker å sette igang med dissekering av kjøtt, så da er det greit å velge noe annet – og for meg som elsker ost og grønnsaker så er dette perfekt.

Gulrøtter, rødløk og hvitløk stekt i olje med masse godt krydder (hot curry, chili, paprika, rosa salt, hvitløkspepper, oregano og gressløk), tilsetter en boks med hakkede tomater og lar det putre og bli en tykk saus. Heller det i en form, legger et lass med spinat over og så det beste – masse ost på toppen. Inn i ovnen på 210 grader i 15 min.

Og dessert ble en enkel moccafluff

Eggehvitter stivpiskes og så tilsetter jeg alt over her. (Det er sukrin i den mistenkelige posen).



Ettermiddagssola kaster sine skygger på en svett og sliten kropp

Og vakre Todd på bordet. Der kommer han opp på samme høyde som meg når jeg sitter i sofaen – med andre ord perfekt for øyekontakt og mas.

Ha en fin kveld videre!

P.S Nå har jeg printet opp flere desserthefter da det ble utsolgt – så nå er både sunne fristelser- og middagshefte tilgjengelig igjen

 

24 tanker om “Veggielasagne

  1. avatarAnni

    synes det var snakk om en ny øvelse for skuldrene for en uke siden eller to, på skråbenk? kan jeg spørre hva slags øvelse? 🙂

  2. avatarKarianne

    Fluffen så fryktelig god ut, middagen også for den saks skyld 😀
    Jammen tror jeg ikke den skålen du spiser fluffen av er akkurat maken til sånne jeg har. 😆

  3. avatarHanne

    Flotte damen 😀
    Kjenner jeg higer etter noen alene hjemme-kvelder med «sær fitnessmat» nå altså.. 😆
    Ser kjempegodt ut!

  4. avatarMichelle

    det så deilig ut! en enkel med god middag.. er sliten og litt syk i dag.. så måtte fort gi meg på trening i dag tidlig da jeg innså at jeg bare mistet energi istedet for å få energi. gikk hjem og kommer til å holde engen dagen ut. nødvendig med slike dager i blant. men det er også dager man har god til å kose seg med mat, men jeg aner ikke hva jeg vil lage.. få lese gjennom bloggen din, se om jeg finner noe som frister ekstra :mrgreen:

  5. avatarFineliner

    Det så kjempe godt ut:) Men posjonen så liten ut?
    Lagde eplekaken din(uten epler) og sjokoladekjeksene dine i sta. Begge deler ble vellykket;)

    Nattii 🙂

  6. avatarAnonym

    Åh, alt du lager ser så godt ut!
    Men jeg bare lurte på en ting.. Du skrev om mirakel nudler for en liten stund tilbake, som du bestiller fra ebay? Når jeg søker på mirakel nudlene på ebay kommer det jo opp over 50 treff! Så jeg lurte egnetlig på hvem av de du kjøper av? Du har jo fått varene levert og vet hvilke som er til å stole på? 🙂

  7. avatarRebecca

    For meg som ikke spiser kjøtt, men er stor fan av matlagingen din så var dette et supert middagstips :mrgreen: Bruker du fersk spinat?

  8. avatarMalin

    Så søte kattefigurer du hadde på det fatet 😀
    Er det derfor Todd får sitte på bordet, fordi «de andre kattene» får lov ? :mrgreen:

  9. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Anni: Ja, liggende på siden og kjøre en-arms sidehev med hantel 🙂

    @Karianne: Det var veldig godt!
    De skålene mener jeg å huske var et gratis-sett som fulgte med en ello-bestilling.. handler en del på nett serru :mrgreen:

    @Ida: Takk! 😀

    @La90: Takk for det 🙂

    @Hanne: Det er veldig greit å kunne lage og spise sære ting uten at noen skal bry seg 😆 Ikke det at jeg har hatt det problemet egentlig.. har alltid vært litt sær.

    @lovelyliller.com: Tusen takk!

    @Michelle: Huff da, god bedring – og håper du finner noe som frister! 🙂

    @Fineliner: Jeg spiser som regel mer enn på bildene jeg legger ut. Dette var en halv porsjon 😉
    Godt å høre at det falt i smak!

    @itstraining- trening og kosthold: Tvert imot veldig smart :mrgreen: – og godt.

    @Anonym: Nicleesales eller noe i den duren. Ellers er de fleste på e-bay seriøse aktører 🙂

    @Rebecca: Så bra! Ja, her brukte jeg fersk spinat 🙂

    @Kjerstis-skriftemål: Takk for det!

    @Malin: Takk! Ja, klart det. Får de lov, skal han også :mrgreen:

    @Jane: Mhm, jeg og

    @Madelen: Jeg spiser mye av det fordi jeg elsker ost 😀 Bruker litt forskjellig; vita hjertego, parmesan.. og mozzarella er godt! Nå har jeg en jeg kjøpte i Sverige.

  10. avatarMadelen

    og en to tre ting til, bestilte nettopp heftene dine. når får man de i posten? 🙂 oooog hvor kjøper du stevia peppermint og vaniljeessensen ? 🙂 Thanks…. 🙂

  11. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Madelen: Heftene blir som regel sendt ut 1-2 dager etter at betalingen er inne på konto 🙂
    Stevia peppermint er kjøpt på iherb.com, vaniljeessens er kjøpt i vanlig matbutikk.

  12. avatarRagnhild

    Hej Kristine, tusind tak for alle dine opskrifter og sjovt blog.

    Jeg besøger regelmæssigt men har ikke kommenteret indtil nu.

    Jeg har dit dessertheft og laver ofte eggehvite fluff… men det lykkes ikke altid 😥 . Ofte falder husblas-et til bunden. Ved du hvad jeg gør forkert?

    Og forresten. Hvad er det på billedet til Mocca fluff i krydderi glaset?

    Har bestilt og venter nu på middagsheftet og glæder mig virkelig 😉

  13. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Ragnhild: Jeg lager ofte eggehvittefluff uten gelatin (husblas), bare visp eggehvittene helt stive/hvite med litt søtning og eventuelt proteinpulver.
    Om du allikevel ønsker en fastere mousse-konsistens så ikke smelt gelatinen med så mye vann, blir det for mye væske så vil det falle igjennom eggehvittefluffen og ned til bunn.

    Det er vaniljepulver!

    Så hyggelig! 🙂 🙂

  14. avatarRagnhild

    Tusind, tusind tak for svaret.

    Har lige fået middagsheftet og det ser super flot ud…. glæder mig til at prøve alle de lækre opskrifter.

  15. avatarLisa

    Åh.Må prøve den fluffen din altså!! Så utrolig flott og flink du er 🙂 Tilsetter du bare ingrediensene på slump?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *