Salatbuffet

Noe av det beste jeg får servert av mat er valgmuligheter, som i koldtbord, buffet osv. Det betyr både mye mat og akkurat det man vil ha.
I går lagde jeg en slags salatbuffet hvorav jeg hadde en stor spinatsalat med diverse grønnsaker, tunfisk, dressing, soltørkede tomater, egg, fiberpasta og krydder. Man kan fint ha kylling eller annet kjøtt, flere dressinger, frukt og nøtter også – mulighetene er mange.

Se den nydelige buketten jeg fikk – rosa roser med rosa sommerfugl! Det kan ikke bli bedre.

I dag ble det en kardioøkt etter jobb, jeg får ikke muligheten til det i morgen så da bytter jeg litt om på dagene. 30 min rask gange med stigning OG 10 min halvjogging – det er ikke verst til å være meg.
Etter dette var jeg utrolig sulten, så det ble to forskjellige (og enkle) retter. Jeg fikk spørsmål om jeg hadde noen frokost/lunsj-tips, så her er et par;

Salat med egg + proteindrikke

Skyr med puffs og nøtteblanding

Jeg fikk også spørsmål om hvordan jeg har trent skrå magemuskler/obliques, og jeg har kjørt et par faste øvelser for dette i over 20 år på balletten – mest av alt denne;

Liggende på ryggen med det øverste benet bøyd over det andre, overkroppen helt vridd slik at ryggen er nedi gulvet – og så vanlige sit-ups.


13 kommentarer til “Salatbuffet

 1. lovelyliller.com

  jeg synes buffèt i seg selv er litt skummelt. Forsyner meg en million ganger og blir overstadig stappa. salat er jo ikke fullt så energirikt da. Det så i alle fall kjempegodt ut. Er jo deilig å plukke litt her og litt der! Ha en flott onsdag videre :* Hils pusen.

 2. Kristine

  @Benedicte: Ja, ikke sant? Nydelig!

  @Ai.: Nøttifrutti? Vet ikke helt hva den heter.. men den er med peanøtter, cashewnøtter, rosiner og tørket frukt.

 3. Michelle

  den første frokosten ser fantastisk ut. jeg er fan av egg. kan jo bruke det til alt, med så mange forskjellige varianter 😛

 4. stine

  der fikk du ut bilde av hvordan trene skrå magemusklene, flott!! :mrgreen: :mrgreen:
  Og når du spiser egg, jeg tenkte på kokte eggene. TAr du ut det gule? Eller spiser du alt?

  VEldig flott innlegg 😀

 5. Kristine

  @Michelle: Jeg er også fan av egg – og salat. Fullt av mange muligheter 🙂

  @silje’s fremgang: Den klyper godt i siden i hvert fall

  @stine: Det varierer litt, som oftest spiser jeg hele egget når det er snakk om et par stykker. Om jeg lager f.eks omelett med veldig mange egg hender det at jeg tar bort et par.

  @Jane: Får håpe det da 😈

 6. Linda Winberg

  Det så veldig godt ut, både salaten og desserten:=) Du har mye gode oppskrifter. Lagd en del av de:=) God øvelse for de skrå magemuskler.

  Ha en flott fredag:=)
  Linda Winberg

Det er stengt for kommentarer.