Jeg tenker, altså er jeg

Eventuelt; jeg tenker (for mye), altså er jeg (stressa)

Jeg prøver hele tiden å utfordre meg selv ved å ikke tenke så fornuftig, eller egentlig ikke tenke så mye i det hele tatt. Man tenker jo ikke med hjertet, det skal man visst bare følge. Det er det som skremmer meg, man mister plutselig kontrollen.

Det er de valgene jeg har tatt med hjertet som uten tvil har gitt meg mest glede. De fornuftige valgene bidrar som oftest med trygghet, samt individuell- og økonomisk selvstendighet – og selv om det er det jeg har ønsket for meg selv, så er det vel på tide å nyte det også.

Et av mine bedre valg har vært å tørre å satse på en lidenskap – selv om det har betydd å være, se ut, og gjøre noe utenom normen. Jeg turte for første gang å begynne med noe jeg selv ville, en slags drøm om å videreutvikle det utgangspunktet jeg hadde –  som har ligget latent lenge. Styrketrening vekket noe i meg, naturlig nok fysisk, men også psykisk. Man blir sterkere av å være sterk.

Å stå på en scene og konkurrere i bodyfitness var uten tvil et valg hvor fornuft ikke hadde noe som helst å si i saken, og det har jeg aldri angret på. Jeg hadde knapt trent i et halvår, men jeg bare visste at det var noe jeg ville og skulle. Det åpnet flere dører for meg, og jeg fikk kombinert to lidenskaper jeg har – nemlig å skrive, og trening/kosthold.


Jeg merker at jeg tar flere og flere valg fordi det er ting jeg vil, og ikke bør. Jeg tenker fortsatt mye på fremtiden, og blir småstressa av at jeg ikke vet hva som vil skje.. en visjon om trygghet, egen familie osv. Men samtidig så klarer jeg også å leve i nuet og nyte det jeg har hatt, det jeg har akkurat nå, og det jeg har gjenvunnet.

Tenk på det! Jeg føler faktisk at jeg endelig har balanse i de viktigste aspektene her i livet – jeg må bare ikke tenke så mye at det forsvinner!

The human heart feels things the eyes cannot see, and knows what the mind cannot understand.

21 kommentarer til “Jeg tenker, altså er jeg

 1. Anonym

  Du er herlig Kristine 🙂 ….skriver utrolig bra as 🙂 Dt er så lett å identifisere seg med dt du skriver 🙂 Stå på videre!

 2. Karianne

  Følg alltid hjertet så langt det er mulig, da vil du alltid ta det riktige valget.♥

  «Det er umulig», sa Tvilen
  «Det er farlig», sa Frykten
  «Det er unødvendig», sa Fornuften
  «Gjør det allikevel», hvisket Hjertet ♥

  Så herlig at du føler at du virkelig har funnet balansen i livet – Priceless!! ♥

  God klem fra hjertet mitt til ditt ♥

 3. Malin

  Man blir tryggere på seg selv etter som årene går og erfaringene man får 🙂
  Herlig at du er fornøyd og glad i livet ditt. Det er jeg også!

 4. Christine

  Heisann! Jeg har lest bloggen din en stund, men eg har faktisk ikke har kommentert enda. Haha, det høres kanskje rart ut, men det er så godt å se at du spiser! Det er liksom ikke bare ett egg klokka tolv og ett salatblad klokka seks igjen. Jeg får liksom motivasjon og lyst til å trene når jeg ser bloggen din. Så takk for det!
  Hehe, er jo ikke bare derfor jeg leser da. Du skriver bra også, og det virker som du ikke lever etter janteloven, eller ser ned på f.eks overvektige mennesker(?). Det liker vi.

 5. Aina Timbi

  Du er så fantastisk Kristine ! 😉
  Du har all grunn til å være meget stolt og fornøyd med deg seg og de valg du har tatt. For du inspirerer så utrolig mange. Du er mitt stor forbilde blant annet.
  Ikke bare treningsmessig, men du virker som en fantastisk jente.
  Jeg sitter ofte og leser bloggen din med kjæresten og sier gang på gang hvor flott du er til han og hvor fantastisk kropp du har bygget opp.
  ha en fin kveld videre 🙂
  Klem A

 6. Annbjørg

  Du skriver veldig veldig bra. Ingen skrivefeil, lettlest og veldig motiverende for oss blogglesere. Du har blitt et forbilde for mange, på en veldig positiv måte! 🙂

 7. Kristine

  @Anonym: Så bra at du kan identifisere deg med det jeg skriver – takk!

  @Karianne: Jaa, det nydelige ordtaket var det en søt jente som skrev til meg for litt siden og ♥ En god klem tilbake

  @Malin: Absolutt! Så bra, man kan ikke annet enn å være glad i det ene livet man har 🙂

  @Kjersti: 😀

  @Christine: Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag om jeg ikke hadde vært flink og spist maten min 😉
  Nei – for hvorfor i all verden skal man se ned på andre.

  @Aina Timbi: Kjæresten din må jo bli smålei 😆 Åh, men tusen takk kjære deg. Det er så rørende å lese så gode ord fra deg. Stor klem

  @lovelyliller.com: 😀

  @Annbjørg: Det er fortsatt fjernt for meg å lese at jeg er et forbilde, men det er utrolig hyggelig. Takk!

 8. Line

  Dette er den desidert beste bloggen jeg har lest, Kristine. En fantastisk BALANSE (der ser du!) av trening, dyr, matglede og inspirerende innlegg som dette. I love it. Du er et SUNT forbilde som viser at balanse er mulig – jeg applauderer deg! (Og det mener jeg virkelig – ikke mange som deg i den til tider ekstreme bloggverdenen).

  Nå maser jeg fryktelig – men hvis du har tid, veldig kort, hva menes egentlig med myo-reps? (Jeg er ikke lat, har søkt på nettet, men jeg ble litt forvirret). Takk for svar angående triceps :o)

 9. Kristine

  @Line: 😯 Tusen takk! ♥
  Jeg har kjørt myo-reps et par ganger, men har nok ikke fulgt boka til punkt og prikke (skal på død og liv gjøre ting som jeg selv vil).
  I korte trekk startet jeg med et utmattelsessett på 15-16 reps, deretter 5x5x5x4x4 reps (med 3-4 sek pause). Det er litt vanskelig å vite hvilke vekter man skal starte med, men man skal ikke være helt død etter det første utmattelsessettet – samtidig som de siste to settene på 3-4 reps skal være ganske tunge.
  Jeg holdt på i maks 4 uker, og for hver uke gikk jeg ned på antall reps i første settet (fra 15, ned til 12, deretter 10, og så 8 ) og økte vektene. Jeg holdt de siste reps relativt stabile, kanskje 5x4x3x2x1 mot slutten om det ble veldig tungt.
  Vet ikke om det var litt mer forståelig?

 10. Ida

  Du skriver så fantastisk bra! Gleder meg over hvert eneste innlegg du legger ut:)Det er nok mange som sitter inne med noen drømmer, men som ikke våger å gjøre noe med det, dessverre. Du skal ha for at du var en av de som turte:)

 11. Heidi

  Jeg bare elsker innleggene dine! Du er utrolig flink til å skrive, og du er så ærlig!
  Kan jeg spør deg hvor du har kjøpt Yacon-sirupen? Selger de den på butikk?
  Stå på videre,du er den tøffeste jeg vet om! 🙂

 12. Rebecca

  Hej Kristine!
  Jag undrar om du har något speciellt träningsupplägg som du följer, eller tränar du de muskelgrupper du känner för just den dagen?
  Tack för en inspirerande blogg! 😀

 13. Christine

  Hehe 😀 Nei, jeg vet.. Men dessverre er verden sånn i dag. Jeg har «litt» babyvekt igjen etter fødselen enda, så jeg føler meg ikke sånn kjempefin for å si det sånn. Et par venninner av meg i klassen er veeeldig fordomsfulle, og begge to er samtidig syltynne. Føler jeg må kle på meg tre ekstra plagg for å «gjemme» meg 😛 Men det er så dumt å høre på dem. I hvertfall for meg som er stikk motsatt. Man må jo behandle folk som man vil bli behandlet selv 🙂

 14. Fineliner

  Enda et godt innlegg:)
  Prøver selv å få et balansert liv med alt det innebærer. For å føle/få den balansen tror jeg det er viktig å tenke på seg selv, gjøre det man blir glad av, samma hva det måtte være, samt å ikke bry seg om hva omverden har å si om det. Det er tross alt mitt/ditt liv og kun vi vet hva som er best for oss(stort sett).

  Ønsker deg en flott dag 🙂

 15. Kristine

  Så hyggelig, tusen takk dere ♥

  @Heidi: Den kjøper jeg på iherb.com 🙂

  @Rebecca: Jeg trener litt etter hva jeg har lyst til den dagen, men prøver å ha annenhver dag/muskelgruppe. Underkropp en dag, og overkropp den neste.

 16. Michelle

  Do what you can,
  where you are,
  with what you have!!!

  Its about the journey, not the destination!!!

  so… until your spread your wings, youll have no idea how far you can fly

Det er stengt for kommentarer.