Min lørdag

Bare et kort innlegg for å si hei og flekse biceps

Som dere ser har jeg bukse på fordi jeg har vært ute og prøvekjørt bil igjen, men den skal nå av og sommerkjole på!

Det blir snart en treningsøkt, og litt senere blir det kanskje vm i dødsing på frognerbadet  :lol: (Ikke jeg altså). Deretter god mat, film og godis – en perfekt lørdag med andre ord.

Det gjelder å finne solstrålene her i livet

Og legge seg akkurat der de treffer som best.

Ha en strålende lørdag!

23 kommentarer til “Min lørdag

 1. Karoline

  Hei! jeg har spurt om dette ved andre innlegg, men ikke fått svar 🙁
  Du skrev at å slanke seg var enkel matematikk; en må bare forbrenne mer enn man tar inn i kroppen.
  Men spørsmålet mitt er, hvordan vet man hvor mye man forbrenner på en dag? Er det noen måleenheter, eller noe en kan regne ut ifra?
  Håper på svar 🙂

 2. Kristine

  @Karoline: Det er ikke like enkelt å vite, det er derfor jeg mener at detaljstyring på kcalinntak er unødvendig – man vil aldri vite helt sikkert hvordan regnestykket blir uansett.
  Det finnes diverse kalkulatorer på nett; http://www.iform.no/pub/art.php?id=444
  Ellers pleier man å si at en gjennomsnittskvinne skal ha 2000 kcal om dagen.

 3. Karoline

  @Kristine:

  okei, jeg skjønner 🙂 gjelder de 2000 kaloriene for en som er i aktivitet også? jeg trener omtrentlig to – fire timer hver dag

 4. Tina

  Åh.. den siste delen av innlegget ditt her, det med solstrålene og bildet av Todd, det traff meg rett i hjertet! Så vakkert, og så sant!! 🙂

 5. Line

  Hei Kristine!

  I love Todd!

  Jeg er litt i gang med styrketrening, men har ikke kjørt skikkelig tunge vekter før de siste ukene (irriterer meg over alle månedene jeg har kjørt på med altfor lette vekter + for mange reps, men men… er på rett vei nå – mye takket være bloggen din!).

  Kan jeg få lov til å be om et råd? Kan du anbefale noen gode triceps-øvelser? (Som på magisk vis gir meg dine fantastiske armer innen en Hellastur om fem uker?? Eller… fem år?)

  Tusen takk for kjempefin blogg – koser meg med oppskrifter, med Todd, treningstips og å lese om hverdagen din. Du virker som en utrolig god person. Nyt helgen!

  Hilsen Line

 6. Randi

  Hei Søte 🙂

  Du er så fantastisk vakker som alltid. Perfekt i øynene mine 🙂

  Jeg tenkte på – er du og mannen din gift? Eller er I forlovede ? Hva med sommerferie 🙂 ? Tenker du at reise utenlands denne sommer?

  Stort kram

 7. Hanne

  Fine bicepsen! Kan ikke vi bare bytte armer? Du får sikkert muskler på mine på no time med dine gener 🙄 😆

 8. Heidi

  Elsker bloggen din! har lest gjennom nesten alt nå idag og igår, og må si det er veldig inspirerende!
  Har et spm til deg som du kansje kan svare på: Hvis jeg vil ned i vekt, og ligger ca 600 kcal i underskudd hver dag, hvor mye kan jeg da spise på spisedagen (lørdag) uten å trene den dagen og fortsatt gå ned i vekt? Og hva kan jeg spise?

 9. D1

  Hei! Jeg lurer på en ting: skal snart ta brystforstørrelse. Har lyst til å begynne å konkurrere i fitness, vil dette telle positivt eller negativt tror du?

 10. Lene

  Et stykk sinnsykt pent trent menneske, det er det du er!
  Er veldig imponert over magemusklene, som vi ser på bilder av deg titt og ofte (liker!) – Jeg har noen godt synlige rette magemuskler, uten å ha trent veldig for å få de. Derimot kan jeg love deg at det er NADA sidemuskulatur på min mage – Har du noen killer øvelser til å få opparbeidet meg noen sterke, og i fremtiden, synlige, skrå magemuskler? ser veldig uproposjonal ut nå, godt muskulert i front, umuskulert i siden!

 11. Merethe

  Heihei Kristine 😉
  Takk for praten i går! Var så kult å treffe på deg på Elixia. Ble litt shaky av både øvelsen og av å se mitt store idol rett ved siden av meg, og sjenert som jeg er fra før prøvde jeg i hvertfall å si hei. hehe. Ikke så lett å vite hva man skal si der og da, men utrolig morro å se deg «live». Du er like hyggelig i virkeligheten som du virker her inne på bloggen. 😀 Håper vi sees der igjen, kanskje jeg kan få noen treningstips også, hehe. Du er helt rå Kristine 😀

  Håper du hadde en fantastisk helg etter treningsøkten =)

 12. Kristine

  @Fantasia: 😀

  @Karoline: 2-4 timer om dagen?? Da må du nok legge til det i beregningen ja – 2000 kcal er basert på daglig aktivitet.

  @Martine: Takk for det, håper du får en fin uke!

  @Linn Maria: Så fine puser du har!

  @thor: Det vet jeg ikke dessverre

  @Tina: Ja ♥ 😀

  @lovelyliller.com: 😎

  @Line: Fem uker er vel ørlite kjapt ja, men alt er bedre enn ingenting! 😀
  Jeg liker godt dips for triceps, har også kjørt en del hantel kickback og franskpress.

  @silje’s fremgang: Å tusen takk!

  @Randi: Oi, takk!
  Jeg er ikke gift nei. Jeg har dratt på utenlandsferie hver sommer i flere år nå, så det blir nok en tur denne sommeren og 😎
  Klem

  @Hanne: Selvfølgelig, vi kan sikkert få til en slags leasing :mrgreen:

  @Fitnessnora: :mrgreen:

  @Heidi: Det blir aldri en nøyaktig beregning i og med at man ikke kan vite sikkert hvor mye man både spiser og forbrenner på en dag – men om man skal ta grovt regnet så bør du spise under 5-5500 kcal den dagen for å være i underskudd. Du kan spise hva du vil 🙂

  @D1: Det kan gå begge veier egentlig – i bodyfitness handler det om proposjoner. Mest av alt er det muskelmasse og utseende som spiller en rolle, ikke størrelse på bh.

  @Anonym: Det var en som gjorde meg oppmerksom på det tidligere ja – artig

  @Lene: Oi, takk for det!
  Jeg er omvendt, har mye sidemuskler – og lite utviklet i front. Jeg har kjørt veldig mange skrå sit-ups, i hvert fall én gang i uka i 20 år på balletten.

  @Merethe: Hei! Der var du ja 😀 Så hyggelig at du kom bort og hilste på meg, veldig gøy å se ansiktet til en bloggleser. Jeg innbiller meg at det er en håndfull som leser, så jeg blir fortsatt litt satt ut av at noen kjenner meg igjen. Neste gang får vi ta noen runder med j-et-eller-annet-øvelsen du har lært deg :mrgreen:

  @Malin: Jeg drar og bestiller en bil i morgen tenker jeg 😎

 13. Merethe

  Her var jeg 😎 Er nok mer enn en håndfull som leser bloggen din Kristine, jeg har anbefalt den videre til flere av mine venninner, og sånn er det nok med de aller fleste, hehe. Du har jo tidenes beste blogg så man blir jo stuck etter én visitt 😉 Men skjønner at man blir litt satt ut, er rart at helt ukjente vet hvem man er! Kan nesten være litt creepy innimellom 😯 Du har jo blitt litt kjendis, i hvertfall i mine øyne. 😛

  Jeg tar gjerne noen runder med den j-et-eller-annet med deg. Det ville vært a dream come true! 😉 Jeg er en treningsnoob i forhold til deg, hehe.
  Kommer nok til å huske navnet på den øvelsen fra nå av, det var JM-press, JM-M-M! Var andre gangen jeg tok den, er ikke så lett å huske navnet på alt med det første. :mrgreen:

  «Livet skal ikke begripes, det skal gripes!» (Et lite gullkorn på en onsdagsmorgen, en venninne av meg sender ut dagens gullkorn på face hver dag) Ha en herlig onsdag og gratulerer med ny bil! 😀

 14. Kristine

  @Merethe: «Kjendis». Men veldig hyggelig, tusen takk. Da sees vi kanskje om ikke så lenge igjen 🙂
  Og takk for ordtaket – words to live by!

Det er stengt for kommentarer.