Proteingodt og sjokoladenyhet

En av dere spurte om jeg hadde noen gode tips til proteinpulver m.m som smaker godt, og det har jeg vet du!
Jeg er så heldig å bli sponset av Nordic Nutrition, og det betyr at jeg blant annet får kosttilskudd mot at jeg skriver om, og anbefaler det i bloggen. Dere skal vite at jeg er ingen god selger, så det jeg ikke liker ser ikke dagens lys her.

Mine favoritter nå for tiden;

1. Proteindrikke

Veldig godt nå om sommeren med en saftlignende proteindrikk – og ikke tykke shakes. Min favoritt er med Red Fruit smak.


2. Proteinbarer

Hverdagskos innimellom, disse kan absolutt anbefales. Proteinbarer er ikke lenger de tørre stokkene man måtte svelge ned med vann.
De er heller ikke så store, en bar inneholder 15g protein/190 kcal.
Cookies & Cream er favoritten, deretter Peanut Butter Chocolate (som kan sammenlignes med snickers).

3. Proteinpulver

Whey Gourmet som jeg synes er best på smak, og i dessert/kaker/vafler m.m.

Og en ny favoritt om dagen; DoublePro. Proteinet er fra isolert melkeprotein som fremstilles fra fersk skummetmelk, og smaker som pudding om man blander med litt vann. Denne kan også fluffes opp!

.
Over til en annen gledelig nyhet – ny sukkerfri sjokolade


Disse gikk ned på høykant for lenge siden, men jeg har måttet holde det hemmelig for dere inntil det ble lansert – men nå er det altså mulig å få kjøpt på Funksjonell Mat. Der kan du også lese mer om det naturlige søtningsmiddelet som er brukt, Tagatose.

Nå fikk jeg lyst på alt!
Må gå og lage meg litt mat.

15 tanker om “Proteingodt og sjokoladenyhet

  1. avatarKarianne

    Bare elsker de cookies & cream-barene med peanøtt på en god 2. plass. 😀

    Btw; Ser deg for meg i en splitter ny og hvit Polo, den nye er dritfin! :mrgreen:
    Kunne tenkt meg en sånn som bybil selv.. 😀

    Ha en flott helg!
    Klem

  2. avatarMarianne

    Hehe, dette blir kanskje en litt sær kommentar, men jeg må bare si at det er så deilig å lese en blogg uten skrivefeil, blanding av og/å osv.!
    Jeg legger merke til det med én gang folk skriver feil, siden jeg har rimelig lett for rettskriving selv. Gidder selvfølgelig ikke kommentere dette hos andre, men kom plutselig til å tenke på at dét gjør ikke du. Deilig å lese godt språk, så det skal du ha! 😀
    God helg!

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Kristianne: Nei, jeg ble vel egentlig sulten på alt søtt selv 😀

    @Karianne: Vi har lik (og god) smak 😀 Åh, jeg er så usikker på dette med bil.. Når jeg tror jeg har bestemt meg så blir jeg usikker igjen. Skal ut og titte litt igjen i morgen 😉
    God helg! Klem

    @Marianne: Dette høres sikkert like sært ut, men jeg blir veldig glad for slike kommentarer! Jeg er nemlig en gramatikknerd selv. Jeg har alltid vært opptatt av å skrive riktig, og legger merke til en skrivefeil på lang avstand. Øynene dras mot den med én gang 😆 Bryr meg ikke om andre skriver feil egentlig, men må skrive riktig selv.
    God helg! 😀

    @lovelyliller.com: Men er det pga laktoseintoleranse? I så fall vil du tåle dette 🙂

  4. avatarRebecca

    Dette så fristene ut! De sukkerfrie sjokoladene, er de noe bedre enn andre sukkerfrie sjokolade eller er det litt «same same»? Her jeg bor (Tsjekkia) er det mer enn nok av utvalg av sukkerfrie sjokolader, men jeg vet ikke hvor gunstige de er i utgangspunktet. Har du noen erfaringer å dele om dette?

  5. avatarJohn

    Hei Kriweb
    To spørsmål
    1) er det mye aspartamn i nordic nutrions protein pulver? Ofte er proteinpulverene veldig søte – men veldig kunstig søtet
    2) du sier at Tagatose er naturlig. Er det samme som
    Sukrin?

  6. avatarIngunn

    Tror du noen av proteinpulverne kan brukes av de som ikke tåler fruktoseintoleranse? Jeg må unngå sukker/fruktose, men ønsker å få litt ekstra proteintilskudd nå som jeg skal bygge litt muskler… 🙂

    Vet du forresten om BakePro er å anbefale eller bør velge noe annet?

  7. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Rebecca: Tja.. det er greit å slippe de blodsukkersvingningene som sukker gir, men samtidig så er det ikke akkurat sunt. Når jeg spiser sjokolade, så velger jeg som oftest the real thing 😉

    @John: De har flere proteinpulvere, bl.a Whey Gourmet, som ikke inneholder aspartam.
    Det er ikke helt det samme som sukrin nei, du kan lese om Tagatose her: http://tagatose.no/

    @Caroline: Nei, det har jeg ikke – men jeg skal teste ut flere av de andre produktene! Skriver om det her når jeg har prøvd de 🙂

    @Ingunn: Det er ikke sukker i proteinpulver, så det går nok fint. Bakepro (nøytral smak) er fint å bruke når man lager vafler o.l, men om man vil ha noe smak så bør man velge et proteinpulver 🙂

    @Grete: Ikke noe gluten nei – kun protein: http://nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=list&b_kid=558012

    @Kjersti: Bare hyggelig!

    @Michelle: Du får bestille deg noen gode barer neste gang du kommer hit 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *