Granateplegélé

Lagde gélé som vanlig, og strødde pulveret i bunn før jeg helte saften over. Prøvde å rulle de rundt i det da de var ferdige, men det smeltet bort.
Søtt, syrlig og godt ble det uansett;

Jeg hadde géléen en kort stund i fryseren også – liker den best helt iskaldt.

Middag ble karbonadedeig og fullkornspasta

Med proteinbar(er) til dessert

De sedvanlige magebildene..


..som jeg begynner å bli lei av selv

Nå skal jeg kose meg videre med verdens beste pus ♥

God helg fra oss!

10 tanker om “Granateplegélé

  1. avatartani

    har fulgt bloggen din lenge lenge…du er til stor inspirasjon med det du skriver og ikke minst viser av deg selv med bilder. og hadde jeg hatt en mage som deg skulle jeg ha vist den frem hele tiden. må ikke bli lei av noe som er vakkert:)

  2. avatarKarianne

    Ha ha 😆 Har tenkt på det selv også; ‘nå må jeg slutte å legge ut så mye magebilder’ 😉
    Men, liker å se på dine da! :mrgreen:

  3. avatarLML

    Hei Kristine

    Du ser så utrolig flott ut! 🙂

    Hva ligger fettprosenten din på off season?

    Linn 🙂

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    Tusen takk!

    Jeg er fortsatt litt lei av magebilder – det er bare så enkelt å ‘dokumentere’ dagsformen på den måten 😀

    Fettprosenten vet jeg ikke, den har jeg ikke målt på nærmere 3 måneder og da var den 17-18%. Den er nok ørlite grann lavere nå, tenkte jeg skulle måle igjen for moro skyld snart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *