I ♥ sugar and romance

Jeg startet dagen med en god styrkeøkt på ben og skuldre;
Strakmark
Benspark
Dips
Omvendt pecs
Liggende lårcurl
Liggende lårcurl på ball

Sittende benpress
Sidehev
+ 20 min på mølla

Det som var ekstra hyggelig var at vi var nesten fulltallig weberfamilie der i dag, mamma, pappa og lillesøster var der også.

Meg og Oda

Jeg har kjøpt noen småting til hjemmet (og meg selv) som jeg tenkte jeg kunne vise dere. Jeg er veldig svak for den romantiske stilen, og elsker blant annet gammelrosa. Det er denne kontrasten jeg liker så godt utseendemessig – det veldig feminine sammen med det veltrente, muskuløse.

Jeg kan kanskje virke litt tøff-i-trynet innimellom, men det er nok en forsvarsmekanisme for å ikke la folk jeg ikke kjenner så godt komme for nært innpå meg. Men nok om det.. innerst inne er jeg bare søt, sårbar og veldig glad i romantikk.


Armbånd fra Gina TricotSko fra asos.com


Lene Bjerre lys fra Sanselig Interiør


Smykkestativ fra Sanselig Interiør (endelig fant jeg et med små hull til øredobber)

Og som med alt nytt, må det meste luktes- og ligges på.

Lukte på skoene – check


..før denne besettelsen om å slå på garderobeskapet slo til igjen;


Og hey – et nytt, ubrukt teppe uten kattehår! Det må vi gjøre noe med;

Der ja.

I dag skal jeg kose meg med vin og godis! Jeg blir fortsatt spurt om å vise leg på polet, så alt er bare fryd og gammen.
I morgen skal vi feire lille tantebarnet mitt, så da blir det masse kaker – og godt er det fordi;


Kjøpte den i en godisbutikk i Las Vegas i fjor. Jeg stortrivdes der, men ingenting slår norsk/svensk godteri.

Ha en riktig god helg videre!

26 kommentarer til “I ♥ sugar and romance

 1. Astrid

  Fiiine søstrene:) Og sko! Hihi 🙂 Ben og skuldre er en suuper kombinasjon, love it, blir sååå konsentrert de øktene jeg kjører dem. Viiin, åh, blir så glad når du ikke er redd for å skrive at du kan kose deg med litt vin! Ble et glass på meg og, i går kveld:) Mmmm…

 2. Marit

  Jeg må bare fortelle at jeg tror du ville elsket bordpynten i bryllupet jeg er i. Ja ikke akkurat nå da, men jeg har smugkikket, og der er tråden gammelrosa og nyyyydelige roser. Skoene hadde passet rett inn 🙂

  Kanskje ikke superinteressant, men skitt au. Jeg prøver bare å få tiden til å gå 🙂

 3. Michelle

  er enig med deg!!! Elsker selv den stilen med litt «gammeldags», romantisk med lyserosa preg! Et lyst hjem er viktig 😉 Alle hr flere sider ved seg selv, er bare bra å kunne være litt tøff også. man kommer ikke så langt med å bare vise sin søt jeg som aldri sier sin mening eller snakker ut! som det så fint sies: he who does not have the courage to speak up for his rights cannot eran the respect of others! 😉 og det er jo faktisk sant!!! Vel, koooos deg med snop… spis for meg også, hadde min kvote i går :mrgreen:

 4. Karoline

  Er det “feil” å spise la oss si ca. 2-300 gram nypoteter hver dag? Eller flere ganger i uken? Og det samme med speltlomper? Hvilke karbohydratkilder vil du anbefale bortsett ifra grønnsaker da selvfølgelig.. Sliter med å få i meg nok karbohydrater kun ifra grønnsaker, så derfor jeg lurer.. Skal vel ha ca. 100-150 gram karbs hver dag alt etter om det er styrkedag eller fri.. 🙂

 5. Kristine

  @Astrid: Takk! 😀
  Synes også det er godt å kombinere ben og skuldre.
  Jeg drikker (så og si) aldri, men nå bestemte jeg meg for at jeg ville ha litt – så da gjør jeg det 🙂

  @Marit: Åh! Disse skoene skal jeg gå med uansett vær og anledning. Jeg skal også ha et slik bryllup, jeg ser det for meg – det bare gjenstår en liten ting.. en mann. Men pytt, det ordner seg.
  Du er alltid velkommen til å slå ihjel litt tid her hos meg, det vet du vel.

  @Michelle: Jeg prøver å begrense meg så det ikke bikker over til å bli for sukkersøtt 🙄 Men dette måtte jeg bare ha!
  Godt ordtak, og det er veldig sant. Oki, da skal jeg spise for deg og 😉

  @Karoline: Hei! Nå er jeg litt usikker på hva du mener… feil i forhold til hva?
  Om du liker nypoteter, så spiser du det. Jeg elsker potet selv og spiser det ofte. Speltlomper er også godt, hverken feil eller farlig 🙂
  Frukt, knekkebrød med rug, pasta med fullkorn m.m er også fint. Det eneste jeg anbefaler at man unngår i hverdagen er varer med kun fint hvetemel og sukker – ikke noe næring eller nytte.

 6. Anonym

  Får jeg lov til å foreslå at du tar å speilvender bildene dine før du legger dem ut, når du tar dem i speilet? : D

 7. Oda

  Du har så fantastisk fint hår! Er det ditt? Bruker du noen spesielle produkter? Drømmehår altså! Kos deg i kveld:-)

 8. Kristianne

  Jeg likte ALT her, jeg! Hahah. Men spesielt uttrykket ditt på det første sugar-bildet :mrgreen:
  Ang. skrapingen til Todd… Dette er visst markering på sitt beste 😛 Sånn gjør også min katt, særlig ved å gni seg inntil kanter, ben, møbler og annet snadder. I tillegg til nakken og på siden av kroppen, har de også duftkjertler under potene, så jeg kan bare anta at det er noe av det samme! 😉 Sære katter…

 9. Marianne

  Så utrolig sprek familie! Hørtes veldig hyggelig ut 🙂
  Hvordan var skoene i størrelse og passform? Er så skeptisk til nettshopping av klær, «umulig» å vite hvordan de blir i real life, føler jeg.
  God pinse! 🙂

 10. Hanne

  De skoene med åpen tå var helt fantastiske! Vel, begge var det, se på de rosene..åååh.. Jeg ønsker meg et hemmelig skoskap som kjæresten ikk ser 😆 Er størrelsene «normale» på skoene derfra?
  Ellers er jeg enige med resten, likte ALT du har kjøpt, du for en nydelig stil! Kjenner pengene brenner i lommen nå, og jeg misunner deg litt som har egen leilighet og kan gjøre akkurat som du vil. Alle vil ha det de ikke har 😛

  IHerb-innkjøpene så også veldig bra ut, så gøy med den müslien!
  Kreative innkjøp 8)

 11. Liv-Tone

  Lekre ting du har kjøpt!Skulle ønske jeg for det første hadde klart å gå på sånne sko, og at jeg hadde kledd det! 😆
  man skulle hatt fri tilgang på penger og en hel gate med bare interiør butikker, da hadde jeg trengt stor bil etterpå. Og et stort hus! hehe, blir gøy når huskjøp er krysset av på listen!

  Ha en fortsatt fin helg!
  Selv har jeg fri neste uke og skal nyte ferien en uke i Sverige med biltreff og masse flotte folk! 😉

 12. Charlotte

  Kjempe fine sko, spesielt den med åpen tå 😉 Lurer litt på en ting, er Todd en veldig stor katt eller er skoene dine små? Han ser så stor ut i forhold til skoene på det bildet, eller kanskje bare det ser litt slik ut pga vinkelen på bildet 🙂 Og forresten, hvordan er det med frakt og toll på asos.com?

 13. Kristine

  @Kristin: 😀

  @Anonym: Var det vanskelig å lese sugar baklengs? 😆

  @Oda: Takk! Ja, det er mitt 🙂 Jeg bruker ikke noe spesielt i det, og vasker det annenhver dag.

  @Kristianne: :mrgreen:
  Ja, han markerer og gnir både kropp og munn inntil møbler (og meg) – men denne skrapingen må være litt fordi han vil inn i skapet og. Han hopper inn med én gang jeg åpner døra 🙂

  @it’s training: Jaa 😀
  Økta var veldig god, og hyggelig!

  @Marianne: Ja, det er sant.. og det er forskjell på us og uk størrelse i tillegg. Skoene passet bra, men de med blomster kunne godt ha vært en halv størrelse større men.. size 7 skulle være 38, de er til nød passe.

  @Hanne: Fordelen med å bo alene er at man kan shop-til-u-drop og ingen bryr seg 😀
  Müslien falt i smak, kan anbefales! Fortsatt god pinse!

  @Martine: Takk!
  Ja, ikke sant? Men utrolig nok finnes det mennesker som ikke liker godis 😯 :mrgreen:

  @Liv-Tone: Fordelen med å ha danset ballett er at man klarer å gå i høyhælte sko ganske lett 😀
  Åh, det hørtes deilig ut – håper dere får bra vær! Biltreff har jeg vært en del på i min yngre dager 🙂

  @Jeanett Nekkøy: Takk! 😀

  @Anonym: Nok til at jeg blir mett, kvalm og fornøyd :mrgreen: Jeg vet ikke, men jeg er flink til å spise for å si det sånn.

  @lovelyliller.com: Me too, takk for det!

  @Charlotte: Skoene er ganske små, og Todd er ikke så stor. Han er knappe 5 kg lille gutten min 😀
  Jeg husker ikke frakten – men den er relativ dyr. Jeg slapp unna mva denne gangen (wee), men den pleier å bli stoppet i tollen. Det er ikke toll på sko forresten.

  @silje’s fremgang: 😀

 14. Julia

  Hei Kristine! 🙂 Som jeg forstår så trener du styrke med splittprogram. Hva synes du om fullkroppsprogram?

  Jeg trener fullkroppsprogram på 50 minutter 2-3 ganger i uken. Med 1-2 minutters pause mellom sett og øvelser (noe mer mellom øvelsene). Er dette en ok treningsmåte? Etter styrketreningen pleier jeg å gå på eclipsemaskin i 20-30 min for fettforbrenning. Har blitt fortalt at dette er en alt for lang styrkeøkt/treningsøkt, men hva mener du om dette?

  Hilsen en som har for lite kunnskaper om styrketrening. Stor fan av bloggen din! 🙂

 15. Silje

  Du er så fiiin og veltrent Kristine. Mitt forbilde du :))
  Ha en fortsatt fin pinse! <3 And I love sugar too 😀

  Mvh. Silje :))

 16. Oda

  Herregud Kristine, haha! Se på beinstillingen vår på det første bildet. Spesielt din, det ser ut som rumpen din går innover ;D

 17. Marie

  Hei! Jeg fikk anbefalt bloggen din, fordi jeg skulle lage sjokoladekake. Men etter å ha lest langt tilbake i tid, så ser jeg at det er flere ting her som jeg liker å lese om! Du virker som en utrolig positiv og snill jente:) Jeg kommer definitivt til å følge deg hver dag fra nå av:)

  Håper du får en fantastisk fin uke.

  Hilsen Marie:D

 18. Kristine

  @Julia: Om du ikke synes den er for lang, så er den ikke det. Jeg derimot hadde ikke orket å trene så lenge, jeg foretrekker styrkeøkter på 25-30 min og nesten ingen pauser mellom settene/øvelsene.
  Jeg vet ikke hvor lenge du har trent etter et fullkroppsprogram, men jeg vill ha vurdert å prøve en splitt etter en stund – både for fremgang og motivasjon.

  @Silje: Åh tusen takk! 😀
  Godt å høre at det er flere av oss!

  @Oda: Haha, jeg vet! Jeg holder flaska over låret så det ser ut som jeg har verdens flateste rumpe :mrgreen:

  @Stine Marie: Takk! 😀

  @Marie: Så hyggelig! Håper du også får en strålende uke! 😀

Det er stengt for kommentarer.