Nydelige nuggets

Jeg kan ikke huske sist jeg ble så positivt overrasket over min egen middag! Små gleder – I haz them! Jeg liker jo alt jeg lager, men dette var helt utrolig godt.
Disse må dere bare prøve, det tar ikke lang tid og er veldig enkelt.

Kyllingnuggets

Kyllingfilet skjæres opp i biter og dyppes først i: eggehvitte
Deretter en blanding av: mandelmel og parmesan

Stekes i olje/smør til de får en sprø stekeskorpe og er gjennomstekte.

Servér gjerne med forskjellige dipper, mine valg i dag ble:
1. Hvitløk- og urtedip (kesam, hvitløk, gressløk, dill, salt, pepper)
2. Søtsterk sennep (Johnnys fra Sverige)
3. Chiliketchup (ketchup + chilikrydder)


Åh – vil ha mer! Du finner forresten en lignende middagsrett i middagsheftet – side 8.

Ellers kan jeg komme med noen interiørtips til soverommet;

– om du har liten plass kan det lønne seg å kjøpe en seng hvor man kan oppbevare klær m.m i plastbokser under

– nattbordene har jeg funnet på et loppemarked – mal de hvite og de blir som nye

– mal gjerne én vegg slik at du får en kontrast mot alt det hvite (dersom du er som meg og liker alt hvitt)

– wallstickers kan virkelig pynte opp en vegg. Jeg har kjøpt mine på e-bay (jeg har også kattemotiv-stickers i gangen, selvfølgelig).

Man kan også ha garderobeskap med speil for illusjonen av et større rom, og som man kan flekse i.

Og som katter gjerne slår på for at døra skal åpnes.. og han får viljen sin hver gang.

Ha en fortsatt fin kveld!

29 kommentarer til “Nydelige nuggets

 1. Lisa

  Hei, ser at vi har ganske mange like interesser. Leser bloggen din og synes den gir mye inspirasjon til både trening og matlaging. 🙂

  Ser også at du er utdannet økonom! Jeg har veldig lyst til å utdanne meg som siviløkonom. Lurer på hvor du tok utdannelsen din og hva slags fag du hadde? Hva du synes om studentmiljøet osv? Håper ikke dette ble for masete, er bare så nyskjerrig. Vurderer å utdanne meg ved NHH i Bergen, men det er veldig konkurranse om plassene der.

 2. Elvi

  Pannert kylling – det er så godt 😀 ! Pleier riktig nok ikke å dele dem opp i strimler, så skal prøve den varianten 🙂

 3. Hanne

  Nammi 😀 Det er knallgodt med panert kylling 😀
  Jeans og hvit topp er forresten et av mine favorittantrekk, utrolig kult i all sin enkelhet!
  Bicepsgenene dine gjør meg nesten gretten, så de overser jeg 🙄 😆

 4. Jenny

  Jeg elsket de bildene der!! Og nettopp derfor burde jenter trene mer styrke 😎

  Kyllingnuggetsene så nydelige ut! Tror jeg skal prøve det samme med torsk! Også anbefaler jeg (hvis du liker wasabi da) å smake wasabi sauce som minner LITT om sennep. Jeg har blitt HELT hekta nå! Den er litt kremete på en måte, så jeg bruker den som «dip» til grønnsaker, hehe.

 5. Kristianne

  Herlig middagstips, denne må prøves. Jeg blir så utrolig fort lei av kyllingfilet i seg selv, det blir godt med litt variasjon 😀

 6. John

  Det så utrolig godt ut Kriweb. Bruker du revet parmesan som du kjøper fersk eller bruker du parmesan i pose?

 7. Maarius

  ..bare et rent hypotetisk, out of the blue, spørsmål; kunne/ville du date’et noen som hadde mindre biceps enn deg? :mrgreen:

 8. Kristine

  @Lisa: Jeg gikk 3 år på BI Oslo (før det flyttet til Nydalen), og en linje som het Reiselivsledelse. Jeg fikk en bachelor i økonomi, men valgte den retningen for å få ytterligere business engelsk- og fransk.
  Jeg var en flittig student og ikke så veldig sosial innen miljøet, så jeg kan ikke si så mye om det dessverre 😀

  @Mira: Ja, du må prøve det!

  @Metallian: 😀

  @Elvi: Synes det var godt med biter å dippe med – dessuten må jeg alltid dissekere kyllingen 🙄

  @hegerebecca: Kjempegodt var det!

  @Martine: Fra funksjonell mat/helsekost, men det er nok billigere på iherb.com

  @lovelyliller.com: Jeg har spist min del av nuggets på Macern, men disse er myye bedre.

  @Hanne: Ja, virkelig godt!
  Enig – blir ofte enkelt i klesveien, og med olabukse og hvit singlett kan man sprite opp med lekre sko eller veske 😉 Men nå vil jeg faktisk bruke kjole og shorts.. sukk. Godværet kan komme tilbake synes jeg.

  @Jenny: Panert fisk er også kjempegodt!
  Takk for wasabi-tips, hvor kjøper du det?

  @Kristianne: Jeg spiser nesten aldri kylling, men dette skal jeg spise mer av! 😀

  @John: Nei, jeg bruker bare denne brune boksen i bakgrunnen: http://www.kriweb.no/wp-content/uploads/2010/06/0012.jpg

  @Maarius: Jeg er mer opptatt av andre ting enn størrelsen på biceps, så rent hypotetisk – ja.

  @Emma: Jeg engasjerer meg ikke så veldig i det, kroppsidealer vil alltid være omdiskutert, individuelt, og man blir aldri enige om hvordan man skal/bør se ut – og hvorfor skal man. Dessuten er jeg ganske sikker på at fotballfruen ikke bryr seg om min mening 🙂

  @silje’s fremgang: ..og det var det! 😀

 9. Jenny

  Ah, jeg har funnet det på en litt større butikk (CC-mat, har det bare i området her tror jeg?) hvor jeg bor på lillehammer. Litt som meny, kan godt tenke meg du finner det der.

  Fant bare bilde på nederlandsk versjon på hjemmesiden dems, høhø.. Her er den ihvertfall! http://www.fondua.be/nl/wasabi.html … De har ihvertfall de med aioli osv på de fleste butikker med større utvalg. Jeg synes ihvertfall den er god!

 10. Cathrine

  heeei!

  Jeg må bare si at jeg elsker bloggen din. du er en stooor inspirasjon for meg 😉 Men hvor er sengesettet ditt fra? det var så fint 🙂

 11. Michelle

  ok Kristine, jeg vet jeg sier det ofte, men DU ser helt AMAZING ut!!!! for en kropp du har!!!! U goooo girl!!! Jeg vet det ligger mye arbeid bak, det er beundrings verdi, virkelig 😉

 12. Malin

  Er det nå jeg skal si (innrømme) at jeg levde på nuggets det året jeg jobba på McDonalds..? 🙄
  Dine såg helt nydelige ut!

 13. Liv-Tone

  Det så veldig godt ut!
  Jeg fikk heftene i posten på tirsdag, så nå skal det bakes og lages sunne middager som bare det! 😉
  ha en fin dag videre i regnet! Må vel være tomt der oppe snart nå?? hehe

 14. Siri Kathleen

  Hei 😉
  Ny leser på bloggen din 😉 Og fast leser med en gang. Jeg har endel spørsmål, men fant ikke noen email på deg, så må spørre noen av dem her 😉
  Jeg trente fitness da jeg var 16. Og elsket det… 😀 og nå etter 2 barn og 14 år vil jeg tilbake til treningen. Jeg er heldig som får helsestudio rett ved siden av meg, så jeg skal virkelig greie dette. Jeg skal først og fremst ganske mange kg ned, 17 for å være nøyaktig, men blir litt pluss minus siden jeg har funnet ut at jeg vil bygge muskler som jeg gjorde.
  Det jeg lurer på er et treningsprogram og anbefalte dietter + proteinpulver og det nødvendige der. Hadde du ville laget et program til meg (Du skal selvsagt få betalt for det) Men jeg er da interessert i kroppsbygging i tillegg til den vanlige slanke-treninga om du skjønner 😉 om ikke du har tid til dette, kan du gi meg tips om noen som kanskje kan hjelpe meg igang med dette? Du har en topp blogg forresten! 😀 om du vil svare meg på email er det siriandresen@live.no

 15. Kjersti

  Det så veldig godt ut – takk for tips. Bruker du hel parmesan som du hakker opp selv, eller bare slikt «pulver» på boks?

  Har nettopp startet med å følge bloggen din, det skal jeg fortsatte med! 🙂

 16. Kristine

  @Jenny: Oki, da tar jeg en titt neste gang jeg er på Meny eller Ultra 😀

  @Cathrine: Takk! Jeg mener at det var på Princess 🙂

  @Michelle: 😀 😀 Tusen takk snille deg!

  @Malin: :mrgreen: Da må du gå ned mac’ern memory lane med disse synes jeg – med god samvittighet!

  @Liv-Tone: Godt de kom trygt frem 😀 Det virker ikke sånn.. sukk, det er meldt regn i hele morgen og. Ja ja, pinsekos blir det uansett!

  @Siri Kathleen: Heisann! Jeg sender deg en mail i morgen jeg!

  @Mimmi: Litt forskjellige steder; på de aller fleste helsekostbutikkene, funksjonellmat.no eller http://www.iherb.com (som er billigst, bruk gjerne rabattkode VIG677)

  @Kjersti: Nei, jeg bruker det pulveret på boks 🙂
  Det var hyggelig!

Det er stengt for kommentarer.