Sashimi

Man kan ikke annet enn å være ute når det er så fint vær som nå, så det har ikke blitt noe særlig seriøs trening eller matlaging – bloggen blir med andre ord litt nedprioritert. Nå regner jeg ikke med at dere sitter inne og venter på det heller, så det er vel gjensidig :grin:

De siste dagene har vært fylt med sol, varme, familie, mye god mat, sykkeltur, piknik på Hovedøya, is og gode følelser. Akkurat sånn som det skal være.

Jeg kan om ikke annet komme med en middagsrett som er veldig enkel, sunn og god i varmen.

Salmalaks skåret i skiver med krydder og sesamfrø. Wasabi og syltet ingefær til og voilá – ferdig sashimi.

Rosastripete bikini og rosa bukse er fra Victorias Secret forresten;

Her har jeg gått og trodd at jeg ikke kunne se ut som en fjortiss lenger, men da tok jeg feil gitt.

Og Todd storkoser seg på balkongen når han kan finne litt skygge;

21 kommentarer til “Sashimi

 1. Kristian

  Igår prøvde jeg mat fra kokeboken og valget ble stekt torsk med druer. Må bare
  si at det var fantastisk godt, så denne kommer jge til å lage flere ganger.
  Gleder meg til å prøve alle de andre også. Takk :mrgreen:

 2. Thor

  Hei!
  Jeg har også testet mat fra kokeboken – Brownies! Men resultatet ble dessverre ikke noe særlig – den ble både litt bleik og fuktig… smakte ikke spes godt heller.
  Jeg skal selvsagt forsøke igjen 🙂

  Lurer på sånn ca hvor mye sukrinmelis og sukrin du pleier å bruke?
  Takk for fin blogg!

 3. Kristine

  @Kristian: Åh det var hyggelig å høre! Takk 😀

  @Thor: Jeg tror det er viktig å poengtere at dessertene fra ‘sunne fristelser’ ble laget som svært kalorifattige hverdagsdesserter, og de vil aldri smake som vanlig kaker/brownies. Forventer man samme smak, vil man bli skuffet.
  Mulighetene for å legge til ingredienser slik man vil er selvfølgelig til stede, så neste gang kan du jo øke kakaomengden om du ønsker de mørkere. Ha smør istedet for kesam om du vil at de skal bli saftigere osv. Jeg synes det viktigste er at man unngår hvitt, raffinert sukker på hverdagene.
  Et tips er å smake på ‘deigen’ før du steker, da kjenner du hvor søt du vil ha den 🙂

 4. Martine

  Jeg er ikke så glad i kokt/stekt laks, men kanskje jeg liker rå? Har hørt at salmalaksen er noe helt annet enn vanlig laks også.
  Søte, søte Todd 😀

 5. Kristine

  @Martine: Da vil du helt sikkert like det, for det smaker ikke så mye 🙂 Jeg er litt omvendt, jeg elsker laks som er tilberedt for da får den så god smak.
  Todd ♥

 6. Karianne

  Vet du om det er mulig å fryse salmalaksen eller blir den ødelagt da? Har fryst ned en bit, men vet ikke om jeg gidder å bruke tid på å tine den hvis den ikke blir god, bedre å bare kaste den i tilfelle.

  Bruker du ‘wasabi & sesame’ – krydderet fra Santa Maria eller har du noe annet krydder på?

  Du ser forresten ut som om du kunne stått på scenen i morgen, fiiin 😀

  Kos deg resten av kvelden!

 7. Hanne

  Jeg fikk faktisk servert akkurat denne retten hos «svigers» for litt siden..suuuperskeptisk siden jeg får helt noia av røkelaks, men dette var jo kanooongodt! Vi hadde lime på fisken (da blir den jo delvis kokt i syren, forsåvidt), og sesamfrø, soya og syltet ingrfær til.. Nyyydelig!

  Det skal definitivt spises igjen!

 8. Michelle

  nammy!!! Det er så fantastisk godt!!! 😛 Søte bilder av todden 😛 han er så nydelig!!! håper dere har hatt en fin fin helg med masse sol 😉

 9. Kristine

  @FrkLipgloss: Så bra! Takk for det 😀

  @lovelyliller.com: Det var faktisk min første gang, men det var ganske godt ja 😀

  @itstraining- trening og kosthold: Kan absolutt anbefales! 😀

  @Karianne: Det er jeg litt usikker på.. men jeg ville nok ikke ha spist den rå, heller stekt den etter at den er opptint.
  Jeg skal ikke skryte på meg at det var jeg som laget i stand dette, men tror det var det krydderet som ble brukt ja 😀
  Haha, jeg er 6-7 kg unna.. men i riktig lys vet du. Det er du som er i form frøken, flott er du!

  @Hanne: Dette var min jomfru-sashimi, men overraskende godt! Litt rart at det ikke smaker så mye av selve laksen men.. Lime er et godt tips, det skal jeg huske på 😀

  @Michelle: Jaa, han er godpusen. Takk i like måte!

 10. Ingrid

  Syklet du forbi vika/aker brygge på lørdag med en mann og en hund? 🙂 Så en pen jente som lignet så veldig på deg!

  Ellers vil jeg bare si at du ser fantastisk ut og er et veldig bra forbilde!

 11. Tom

  ÅH! Det så godt ut! 🙂 Jeg pleier å lage det selv innimellom, men er litt usikker på soya når det kommer til lavkarbo, har lest at det er hvetemel i den. Men litt skader vel uansett ikke! Prøv å klem en lime over også!

  I know what’s for dinner tomorrow! 🙂

 12. Ragnhild

  Hihi godt det er flere som finner tilbake til fjortisfaktene en gang i blandt 🙂 Du ser rå ut! Gleder meg til jeg har fått bygget opp kroppen nok til å se like sunn ut som deg når jeg går ned i fettprosent!

  Men er sakte men sikkert på rett vei!

 13. Katrine

  Jeg har et spørsmål angående proteinpulver.. Dersom jeg legger en shake i fryseren noen timer, slik at den blir akkurat som slush, vil proteinpulveret da miste endel av effekten?

 14. Kristine

  @Ingrid: Ja, det var nok meg 😀

  @Tom: Det er ikke mange dråpene med soya det er snakk om, så bare kos deg med det du 🙂
  Håper middagen smaker!

  @Anonym: Kjærlighetssorg er fryktelig vondt, men du må bare prøve å huske at det blir bedre med tiden. Gjør ting som løfter deg opp, ikke bli liggende nede. Fyll dagene dine med ting du liker å gjøre, vær sammen med mennesker som gjør deg glad, ha hobbyer du bruker tid på, fordyp deg gjerne i interesser, bøker m.m. For meg har det hjulpet å skrive, ikke bare her på bloggen, men også privat.

  @Iselin: Takk! 😳

  @Ragnhild: Fjortiss-Kristine dukker opp innimellom :mrgreen:
  Så bra – det er veien som er viktig, og morsom. Jeg er fortsatt på veien mot mål(ene) selv.
  Sakte men sikkert er det som blir varig 😉

  @silje’s fremgang: Absolutt, mange fine dager 🙂

  @Katrine: Nja, nei.. ikke nevneverdig vil jeg tro.

  @Mia: Ja! Skal prøve å huske lime neste gang 🙂

Det er stengt for kommentarer.