I love pink

Åh – er ikke dette været nydelig dere?

Det er helt utrolig hvor mye gladere man blir av sol og varme, og selvfølgelig hjelper det å ha fri. Jeg har vært ute i hele dag, og jeg har tilbragt dagen med storesøster og tantebarna mine. Det er ikke så ofte vi får så mye tid sammen, så det var utrolig hyggelig. Glad i deg Camilla! Og Oda da. Søstrene mine ♥

Jeg lagde moussaka til middag i dag, og det falt heldigvis i smak hos de andre. Det er så moro å lage mat, i hvert fall når jeg får laget til andre enn bare meg selv. Jeg hadde ikke kameraet med meg, men dere har jo sett det flere ganger før;

Nam!

.
Jeg hadde tenkt til å svare en av dere som lurte litt på dette med interiør og mine tips, så nå sporer jeg litt av fra trening og kosthold igjen.
Jeg liker veldig godt en blanding av landlig romantisk og shabby chic, men det er samtidig veldig mye av det jeg har som er gammelt og personlig. En god blanding av nytt og brukt, og dyrt og billig – jeg har virkelig blandet sammen litt fra mange forskjellige steder.
Jeg kjøper og setter sammen etter det jeg liker, og prøver å få det hjemmekoselig. Jeg har ikke så mange candle-light-dinners akkurat, så det er ikke noe utstillingshjem.

I stua har jeg blandet nytt og brukt. En ny sofa fra Home & Cottage, og et hjemmesnekra bord fra finn.no – der kan du finne mange skatter!

En hvit lysekrone og hvitt speil for å lysne opp, stort flossteppe fra Bohus og saueskinn fra Ikea myker opp inntrykket. På bordet har jeg gaver jeg har fått de siste par årene; kaffekopper, etasjefat m.m.

På badet bruker jeg en stige som håndklestativ, her kan du også henge smykker o.l. Jeg har kjøpt min fra Åhlens.

Om du ser det lille skapet som er overfylt av sminke og diverse i bakgrunnen/speilet så er det fra Ikea. Jeg glemte visst å lukke igjen skapdøra..
Elsker den serien; Flåren.

På kjøkkenet er det mye forskjellig. Jeg har brukt en gammel tallerkenhylle som jeg fant på finn.no som en vanlig hylle. Malte den hvit, og snudde den opp ned. Her henger blant annet kattekalender, kalender av tantebarna, heftene mine, skåler og flasker.
For å ‘glamme’ opp inntrykket valget jeg en litt utradisjonell kjøkkenlampe – fra Skeidar.

Jeg er som sagt fan av finn.no, folk selger så mye forskjellig. Såkalt skrot for enkelte er gull verdt for andre. Om man ikke finner nøyaktig det man leter etter, så får man gjort mye med et par malingsstrøk.

Vitrineskapet som jeg fant brukt var allerede malt hvitt, så jeg byttet bare ut knottene. Jeg så forresten at Teresa selger slike;

Rokokkostolen var brun, så D malte denne hvit i sin tid. Jeg beholdt originaltrekket (det er ganske fint), men nå valgte jeg å legge på stoltrekk. Greit å bytte på litt, og holde den fri for kattehår.. kremt.
Den flotte puten har storesøsteren min laget, one of a kind.

Rokokkobordet fant jeg hos en lokal møbeloppusser, som dessverre la ned kort tid etter.

De hvite gustavianske stoltrekkene som jeg har både på stolen i stua og kjøkkenet hare jeg kjøpt på jotex.no – der har de faktisk en egen serie som de kaller shabby chic.

Må ikke glemme å nevne Nille – de har enkelte ting som er kjempefine synes jeg. Jeg kjøpte en grå lykt derfra for litt siden;

De litt dyrere tingene jeg har, har jeg kjøpt i butikker som Dorothea og Brocca – og på nettsider som f.eks Lobelia.no.

Ellers har jeg som sagt en god blanding av nytt og gammelt. På konsollbordet mitt har jeg alt fra billig klokke fra Sverige og bokstaver (K og T selvfølgelig), til dyrere bilderammer (som jeg må se å få satt inn bilder i snart..)
Lisbeth Dahl har utrolig mye lekkert, både rammer, speil, accessories m.m. Jeg har en liten engel fra mormor, og et lite sølvfat fra farmor – ting som betyr mye for meg.
Jeg har dessuten tatt vare på et speil som mamma og pappa kjøpte da vi flyttet til usa like etter at jeg ble født, og dét er lenge siden det.

Sånn, det var vel det jeg hadde av tips i første omgang. Håper det var til litt inspirasjon i hvert fall.

Helt til slutt – I love pink!

Klar for en ny, solrik dag i morgen! Håper dere koser dere :cool:

 

40 kommentarer til “I love pink

 1. Anni

  wow. du har en amazing kropp – overkropp spessielt!! Men du har ikke silikon i puppene? ikke at det ser sånn ut, men kom bare til å tenke på alle disse fitness-utøverne som har fått silikoninnlegg pga. lav fett% og slikt, så lurte på om du hadde det også? 😛

 2. Fantasia

  Du har det kjempe koselig hos deg:) Hadde jeg bodd for meg selv ville nok jeg også hatt mye av det samme.
  Ser ut som at du har fått en del farge idag også, det er alltid fint!
  Ønsker deg en kjempe fin helg videre:)

  Btw: er det greit om jeg har linket til bloggen din på min blogg? Har en link på bloggen hvor jeg linker til inspirasjonssider og andre nettsider.

 3. Michelle

  ELSKER stilen på huset ditt!!! ser kjempe lyst og koselig ut ja!!! Sant at sol hjelper på humøret, men tro meg.. når du er bortskjemt som jeg er her i Mexico med 25 +++ grade hver dag, så slutter man å sitter pris på det på samme måte som hjemme.. enkelte dager føles solen og varmen sterkere på de kaldeste hviterdagene hjemme, om du forstod hva jeg mente med det.. men sant skal sies, sol er vi glad i!!! :mrgreen:

 4. Silje

  Tak for rundvisningen i dit hjem. Du har mange lækre ting og ideer til indretning.
  Óg tl slut…..Pink loves you!

 5. Cathrine

  Du har det bare SÅ nydelig hjemme Kristine!! Synes du skal ta deg en tur til meg snart og gi meg noen tips <3 ;)Elsker de duse fargene og stilen, må sies!!

 6. Thomas

  For et nydelig hjem. Må bare poengtere hvor inspirerende det har vært og følge bloggen din det siste 1.5 året.. Stå på videre 🙂 Formen ser bra ut 🙂

 7. Kristine

  Tusen takk dere!! Skulle ha invitert dere hjem på kaffe hele gjengen 😆

  @Fantasia: Tusen takk! Trives veldig godt i et lyst hjem 🙂 Selvfølgelig er det greit!

  @Elvi: Genial side – takk for link :mrgreen:

  @Oda: 😀 ♥

  @Michelle: Ja, det forstår jeg godt – varmen blir etterhvert et ork. Men sånn er det vel med alt, for mye av noe blir man enten lei, eller vant til. Akkurat nå er vi bleke nordmenn overlykkelige for litt sol 😎

  @Silje: Tusen takk! 😀

  @Anonym: Jeg har hatt mange forskjellige ‘navn’ opp igjennom årene, men det er desidert det søteste 🙂 ♥

  @Cathrine: Ja! Jeg kan ta meg en tur etter at du er ferdig med alle disse spennende turene dine på kryss og tvers i Norge 😀

  @Thomas: Så lenge ja, tusen takk for det!

 8. Hanne

  Å du er så kul 😀 Superrosa!
  Nydelig interiør, det er jo nettopp ved å blande sammen alt man selv liker man får det hjemmekoselig og personlig 🙂
  Vi har visst samme lampe, men min er svart og henger på soverommet. Der får den et litt annet preg, hihi. Lekker i hvit også, må jeg si.

 9. Kristine

  @Hanne: 😀
  Rosa er litt sommer- og aldersavhengig føler jeg, så må forte meg å bruke mens jeg kan 😆
  Et litt annet preg sikkert – men like fullt lekkert 🙂 Jeg så det hadde de i bittesmå også, det var veldig søte – men nå har jeg (dessverre) ikke plass til mer.

 10. Kristianne

  Å, så utrolig fint du har det! 😀 Jeg er veldig glad i stilen jeg selv har hjemme, nesten alt jeg har på veggene feks er enten hjemmelaget eller så har jeg hatt en finger med i spillet, men sliter med å ordne med detaljene her.. Det ser veldig uferdig ut 😛 Får bare bruke et par år på å samle ting fra loppemarked eller reiser, så blir det bra her også. Viktig å trives i hjemmet :mrgreen:

 11. Marit

  Tusen takk for et flott innlegg! 🙂 Her var det masse inspirasjon å hente. Jeg synes det er flott at du tok deg tid til å skrive et slikt innlegg, dette satt jeg stor pris på. Håper du og Todd får en aldeles strålende lørdagskveld.

 12. karoline

  Du trenger ikke å svare på dette hvis det er for personlig; men har du tatt silikon? Grunnen til at jeg spør er at det er så pent når man er så veltrent som deg men fortsatt har former 🙂 Og hvis du velger og svare, og svaret er ja; hvordan er det i forhold til mye trening? Vurderer dette selv skjønner du og da hadde det vært fint med litt informasjon hvis det i så fall er slik – uansett ser du fantastisk bra ut!! 🙂

 13. marie

  hva er egenrlig best når man ønsler å stramme opp (slik som armer og lår), tung styrketrening eller enklere vekter med flere reps? jeg har drevet en del med intervaller på styrke, at jeg har holdt på i 1 min føe jeg gjør neste øvelse. men jeg vil ikke øke volum, kun stramme musklene liksom.

 14. Annka

  Jeg sier som Oluf i the julekalender ville sagt: De’ e bærre lækkert!!! 🙂 (And oh yeeeeeeees I’m a nerd… 😉 )

 15. Anonym

  For et flott innlegg Kristine!! 😛 Mange gode ideer og tips! og du er i flott form ser jeg! :mrgreen: Ønsker deg en fin dag! 😉

 16. Camilla

  For et flott innlegg Kristine!! 😛 Mange gode ideer og tips! og du er i flott form ser jeg! :mrgreen: Ønsker deg en fin dag! 😉

 17. Anonym

  Deilig med litt interiørinnslag!!
  …og formbilde = stor inspirasjon =D
  Takk for super blogg!!!

 18. Karoline

  Hei Kristine!
  Mamma og jeg sitter og ser på alle de flotte bildene av leiligheten din. Elsker måten du kombinerer nytt og gammelt. Du har virkelig skjønt det 🙂 Det finnes så mange skatter på finn.no som du sier som blir nytt med et strøk maling, mye flottere enn mye man kan finne i butikker. Gleder meg til den dagen jeg flytter ut og kan gjøre det samme som deg. Da skal jeg virkelig ta frem disse bildene og få inspirasjon 😀

 19. Kristine

  @Karoline: Så koselig – tusen takk! Hilse mammaen din og.
  Det er kjempegøy å innrede sin egen leilighet – så bare gled deg 😀

 20. Trine

  Utrolig fin innredning i stuen 🙂 Og elsket bordet ditt! Hvordan er det laget? Blitt inspirert til å lage noe lignende selv…

  Inspirerende blogg forresten 🙂

  Trine

 21. Jeanette

  Hei 🙂 kan jeg spørre hvilken str du brukte på knottene til vitrineskapet?? og kanskje hvor du fikk tak i et sånt bilde til å ha inni?? hadde satt stooor pris på svar 🙂 kjempe inspirerende og fin blogg du har 🙂

 22. Kristine

  @Jeanette: Jeg er litt usikker på hvilken str de er, jeg kjøpte de nemlig på e-bay.
  Det vakre bildet inni fant jeg i en liten interiørbutikk i Drøbak. Tusen takk! 🙂

Det er stengt for kommentarer.