Min egen vekkerklokke

Jeg har en liten tvangsgreie jeg må gjøre hver dag, uansett om jeg skal på jobb eller har fri dagen etter. Jeg må bare stille vekkerklokka! Eller iphonen da, hvem har vekkerklokke i disse trendy tider liksom.. (eller, det har faktisk jeg – som pynt).
I hvert fall – jeg våkner som regel før den uansett, men jeg hadde blitt så utafor om jeg plutselig skulle sove så lenge at jeg gikk glipp av halve dagen. Det har ikke skjedd på nærmere 10 år, så hvorfor jeg i det hele tatt tenker på det har jeg ingen god forklaring på..

Det er uansett Todd som vanligvis vekker meg – før alarmen. Noen herlige (heldigvis sjeldne) ganger midt på natta for å fortelle meg at han har gått på do og at jeg må rydde etter han, eller grytidlig om morgenen. Han er jo vant til det på hverdagene, så det er kanskje ikke så rart.
Masete vekkerklokke kl 06:30 i dag:

Det er ikke alltid jeg er like glad for at han ‘snakker’ mye..

De skjønne øyeblikkene hvor jeg våkner før han:

Så – da kledde jeg like gjerne på meg treningsklær og tok meg en sykkeltur. Det var planen i dag uansett altså – det er ikke noe jeg har fryktelig lyst til med en gang jeg våkner.
Jeg har laget min egen sykkelrute som tar 35-40 min, og store deler av den består av flere runder på en gård med hester og små, sorte sauer. Og mange av hestene har fått føll;

Nåmmin.. den lille brune var veldig bambi på isen da han reise seg. Helt fersk med andre ord.

Nå har jeg ikke trent styrke siden lørdag så det er kanskje på tide med en tung økt igjen, men når det blir får jeg ta som det kommer – livet kommer først.

..og akkurat nå innebærer det en lang dusj og en nydelig espresso.

16 kommentarer til “Min egen vekkerklokke

 1. it's training

  Livet kommer først, den likte jeg…
  Åh, Jeg savner kattene mine når jeg ser din katt, og hestene ikke minst, når jeg så bilde av dem 😉

 2. Fantasia

  Ønsker deg en kjempe fin dag videre:) Jeg skal straks av gårde for å trene styrke på overkropp. Vært litt lite fokus på trening de siste to ukene pga eksamener, men nå er jeg i gang igjen:D

 3. Mimmi

  Det er så fint å lese og få inntrykk av at du faktisk har det bra selv om du har hatt det vanskelig i det siste og nå bor alene! Digger at du skriver så ofte nå 🙂

 4. Cathrine

  FRØKEN! Er du gal?! vekkerklokken er jo fandens oppfinnelse!!! Neida, det hadde vert godt å vert et morgendyr som deg, jeg må desverre bare innse at jeg er et nattdyr, og det er klart at den turnusjobbingen og nattevaktsstillingen hjelper jo ikke på.. jeg sover jo lett både 12 og 24 timer om jeg har sjansen… 🙄 vi MÅ snakkes på telefon igjen btw haha, og snart drar jeg jo, først stavanger så nordover 😉 forhåpentligvis har jeg noe kjekkt å fortelle når jeg kommer tilbake 😛 😀 stor klem!

 5. Benedicte

  Jeg likte også godt den kommentaren om at «livet kommer først..» Det er rett innstilling spør du meg:) Og, du ser utrolig bra ut forresten!!

 6. Hanne

  Skjønne føllet 😀
  Jeg kjenner meg igjen i «frykten» for å sove bort dagen.. Det er ikke noe moro. Jeg er i tillegg av den typen som blir helt ødelagt om jeg sover for lenge, så det er greit at den innvendige vekkerklokka funker greit også på helligdager 😆
  Nyt fridagen, kroppen forfaller heldigvis ikke selv om man utsetter en styrkeøkt en dag eller to 😀

 7. Malin

  Haha, jeg er så enig ang. kattesnakkingen. Melvin er ute om natten, om det er fint vær, og det slår aldri feil – mellom 6 og halv 7 står han utforbi inngangsdøra og mjauskriker som bare det. Og han stopper ikke før han får komme inn. Stakkars naboer 😯

  Håper du får en fin langhelg, jeg skal heller ikke på jobb igjen før på mandag. Deilig 😀

 8. Ingvild

  Hvordan klarer du å holde så bra på musklene dine, og trene så sjeldent, når du i tillegg har vært på deff?:O:O Hva er hemmeligheten din? =D Du ser jo seriøst dødsbra ut!

 9. Kristine

  @it’s training: Ja, det skjønner jeg godt. Jeg er litt redd for hester, men det er noen flotte dyr.

  @Fantasia: Håper du hadde en god økt! Ha en fin dag videre 🙂

  @Mimmi: Det går opp og ned, men vet at det ordner seg for snille piker til slutt – så jeg får bare vente tålmodig på det gode som skal skje 🙂

  @Cathrine: Men du er jo miljøskada stakkars! :mrgreen: Det er ikke rart du sover når du først får sjansen, dag som natt.
  Ja, vi må snakkes snart! Misunner deg de turene altså, i hvert fall den ene 😉 You little illusionist!

  @Benedicte: Det er bare en fin måte å si at jeg er lat på :mrgreen: Neida, jeg lever etter det. Livet (små gleder, familie, kjærlighet og nytelse) først, deretter trening og helse.

  @Hanne: Huff ja, skikkelig angst. Men det er jo egentlig en positiv ting da, får mye ut av dagen i hvert fall 😀
  Neeeida, restitusjon er fryktelig viktig vet du 😉
  Nyt dagen videre du og!

  @Malin: 😆 Det er papirtynne vegger i denne blokka, så jeg kan ikke akkurat overse mjauingen hans om nettene jeg heller. Vi snakker en høy desibel som bare blir verre og verre om jeg ikke adlyder 😉
  Ah nydelig, og nå skinner sola og – kos deg med fridagene!

  @Ingvild: Jeg synes ikke jeg trener så sjeldent da 😀 Pleier som regel å bli 3-4 styrkeøkter i uka + kardio. Musklene blir ikke mindre eller borte etter noen dagers pause, tvert imot kan det være greit å ikke overdrive.
  Og deff har jeg ikke vært på siden jeg stilte høsten 2009 – og da hoppet jeg ikke over noen styrkeøkter kan man si.
  Helt til slutt må jeg si at over 20 år med dansing har gitt meg et godt grunnlag som neppe forsvinner med det første.
  Takk!

 10. Silje

  Jeg har også en pus, en maine coon som er veldig glad for. Jeg elsker dine katteindlæg, for jeg kan relatere så meget til min egen kat. Han snakket også meget og vækker mig tidligt om morgenen, når han mener det er tid til at jeg skal op af sengen. Det er bare hyggeligt!

 11. Lillian

  Hei!

  Min katt er også fryktelig masete om morgenen – men kun når han er ute om natta. Da står han utenfor soveromsvinduet mitt og mjauer til den store gullmedaljen. Kl fem er ikke det spesielt hyggelig desverre 🙄 Prøver å dressere han til å skjønne at hvis han går ut når jeg legger meg – ja da får han værsegod å være ute til jeg står opp 🙂 Det går ikke så bra… Er han inne så er han superlat og sover leeenge 😉

  Jeg ville takke deg for middagshefte – det var kjempefint! Jeg har allerede laget retten med pesto / mozarella kylling. Den ble veldig god, og kjæresten likte det også 😀

  Jeg begynner å bli ganske flink med mat og kosthold; men sliter litt med å få frem musklene om du skjønner.. Akkurat som om det er en liten fettprosent eller tre som må bort. Jeg veier ikke akkurat mye; så hvordan skal jeg få til det? Det må jo gjøres med kosten det hjelper vel ikke hvor hardt jeg trener… trener både kondisjon og styrke. Jeg mener selv at jeg har lite fett og sukker i kosten min, men kan jo selvsagt bli bedre! Noen kjappe tips?

  Lillian

Det er stengt for kommentarer.