Svin og poteter

I dag ble det ikke noe trening – annet enn rask gange i butikker på et storsenter.
Jeg fant noen utrolig lekre sko, men jeg får ta bilder av de (og litt klær/bikini) senere, så ikke jeg sporer helt av her. Jeg får om ikke annet flekse når jeg tar bildene.

I dag ble det en nydelig middag – svinewok med potetbåter

Svin ytrefilet (fra nabolandet) stekt i olje sammen med krydder, hvitløk, rødløk, gulrot og paprika.
Potetbåter (også fra nabolandet) krydret med salt, pepper og dill inn ovnen på 225 grader i 20-25 min.

Til dessert ble det en fruktsalat

Rødt eple, grønt eple, kiwi, jordbær, blåbær med hakkede valnøtter og et dryss kanel.

Todd er lei av at mammaen hans sitter med pc’n hele kvelden..

Blogge sa du? Javel.. tough luck.

Ha en fin kveld videre!

 

13 kommentarer til “Svin og poteter

 1. Marit

  Jeg elsker at det er så hyppige bloggoppdateringer 😀 Det er et fantastisk avbrekk i eksamenslesingen og titte innom bloggen din og få litt inspirasjon. Hjelper virkelig når man sitter å leser vansklige fag her på NTNU dagen lang 🙂 Ser jo på bildene dine at du itillegg til å være en mesterkokk så er du flink med interiør. Jeg har tenkt å pusse opp leilighen min i sommer så lurte kanskje på om du kunne lage et lite ‘interiørblogginnlegg’? Vet at det ikke er helt fitnessrelater, men kanskje legge ut noen linker hvis du vet at noen fine interiørblogger, sider etc? Eller bare noen gode tips? 🙂
  Om det blir eller ei, så må jeg bare få ønske en riktig så god kveld til deg og Todd fra Trondheim!

 2. Charlotte

  Slenger meg med jentene over, gleder meg også masse til bilder! Jeg får så mye inspirasjon av å lese bloggen din, både i forhold til trening og mat 😀 Interiør og klær blir liksom prikken over i’en :mrgreen:

 3. Anni

  bare lurer på om middagsporsjonene dine alltid pleier å være på den størrelsen som på bildet? eller forsyner du deg flere ganger? 🙂 det ser så lite ut liksom:P og jeg som spiser 3 ganger så mye..!:S

 4. Lillefot

  Nommen helledussen for en nydelig «poteknekk» Todd hadde på det bildet, da… Og de ørene… må smile «i skjegget»:) Hvor gammel/ung er han?

 5. Ai.

  Kikket i katalogen til butikken «Traktøren» her om dagen, og så at de hadde en kattefjøl 😯
  En litt tjukk katt utskåret i tre.
  Tenkte på deg og Todd med det samme 😆

 6. Kristine

  @Karianne: Han skal alltid ligge oppå den, eventuelt tråkke oppå når jeg faktisk sitter med den i fanget :mrgreen:
  Klem

  @Martine: Var ikke så mye å glede seg til tror jeg 😀

  @Charlotte: Takk! 😳

  @Marit: Ja, det kan jeg gjøre. Skal tenke litt på det og se hva slags tips jeg kan komme med 🙂

  @Charlotte: Oi, takk for det! 😀

  @lovelyliller.com: Jeg spiser det hver dag, er så godt :mrgreen:

  @it’s training: Han er noe for seg selv ja 😉

  @Anni: Ja – jeg spiser ofte mer, gjerne dobbelt opp. Men da ser det ofte ikke så fint ut, prøver å få det til å se godt og innbydende ut da vet du 🙂

  @Lillefot: Vikingørene hans er blitt varemerket hans :mrgreen: Han blir hele 5 år i august.

  @Stine Marie: Deilig med frukt og bær! 😀
  Hihi, takk!

  @Ai.: Å sier du det :mrgreen: Det skal jeg huske på.

Det er stengt for kommentarer.