Jeg pakker og drar

Jeg blir lurt hver eneste morgen. Jeg begynner å tro at jeg står opp før været rekker å stå opp, for når jeg er oppe – da skinner nemlig sola! Og jeg kler meg deretter, med hvite oppbrettede bukser og en ultratynn genser. Deretter kommer jeg på jobb, sola blir borte og tunge, grå skyer kommer frem. Vinden begynner å blåse opp og det blir dritkaldt! Og så er det på med jakke inne.
Sukk, blir så værsyk..

Resten av gårsdagen var veldig hyggelig – bortsett fra å sitte og beundre min egen forlovelsesring, så lagde jeg meg mye godt å spise. Altså, forlovet til meg selv i den forstand at jeg lover å elske og å ta best mulig vare på meg selv livet ut. Høres ikke det vakkert ut kanskje? ♥

Det ble jo ikke noen gourmetretter akkurat, men det ble det som fristet mest. Jeg skal spise godt og ta det igjen i helgen tenkte jeg.

Middag ble omelett med ost og krydder


Steker rødløk og hvitløk i olje først


Visper fire egg med litt vann, tilsetter grønnsaker + ost (må ha masse ost)


Og dessuten krydder (paprika, rosa salt, pepper, oregano, gressløk)


Jeg lar den få en stekebunn før jeg setter den inn i ovnen på 220 grader i 10-12 min. Da blir den ordentlig gratinert på toppen – og da blir den best synes jeg.

Dessert ble først mokkakrem og nespresso

Og så skyr med bringebærsyltetøy, valnøtter og blåbær

Over til i dag – det ble 50 min kardio på mølla etter jobb, det blir nemlig en styrkeøkt i nye omgivelser i helgen.

Jeg skal ut på tur! Og det er ikke til hvor-som-helst, jeg skal til min absolutt norske favorittby igjen – Stavanger!
Det er dessverre meldt dårlig vær, bøttevis med regn – men det blir nok standard (interiør)butikktitting, mate svaner ved mosvatnet, tur til Preikestolen (håper!) eller i verste fall Dalsnuten, mye god mat/godis – og bare nyte den fine byen med de glade menneskene.

Det er godt mulig jeg får oppdatert mens jeg er der borte, hvis ikke vil jeg bare få ønske dere en riktig god helg!

35 kommentarer til “Jeg pakker og drar

 1. Karoline Pedersen

  Den omeletten så utrolig god ut!
  Jeg har et spørsmål angående rekkefølgen på øvelser under styrkeøkter. Burde man begynne med øvelser som isolerer en bestemt muskel, deretter ta øvelser som trener flere muskelgrupper etterpå, eller omvendt? Når jeg trener rygg og biceps, pleier jeg å ta hammer curl som isolerer bicepsen FØR jeg f.eks tar hang-ups som trener både rygg og biceps. Lurer på om det har noe å si på effektiviteten i treningen.
  Klem Karoline:)

 2. Fantasia

  Så hyggelig og fin ide, en forlovelse til seg selv. Kanskje det er det jeg skal gjøre når jeg nå straks er ferdig med studiene og får mer penger? Veldig, veldig god ide, faktisk! Takk 🙂

 3. Elisabeth

  Tusen takk for fantastisk middagshefte:):) lykke <3 god tur til Stavanger! Kose deg Max likevel om det regner:) god helg 🙂

 4. Siri

  åå, det e så godt å les at du har det så bra, det glede et bloggleserhjerte 😉 god helg til dæ å!

 5. Mariell

  Fikk middagsheftet igår, ble moussaka idag! NAM NAM!! 🙂 Genialt å bake potetene først i ovnen, den versjonen har jeg ikke sett før. Ønsker deg goood tur til Stavanger, sunshine! 🙂

 6. Kristine

  @Sunniva: Takk! God helg 😀

  @Martine: I like måte! 😀

  @Karoline Pedersen: Omelett med masse ost er så godt!
  Jeg er nok ikke rette personen å spørre, for slike detaljer tenker jeg aldri på. Jeg foretrekker å starte med de øvelsene som går på de musklene jeg ønsker å forbedre – for det er da jeg er sterkest. Altså, jeg starter som regel med chins, nedtrekk m.m før skulderpress, sidehev – nettopp fordi ryggbredde er viktigst.

  @Andrea: Så hyggelig! Tusen takk 😀

  @Fantasia: Det synes jeg du skal gjøre! Det behøver jo ikke å være en diamantring, men en symbolsk ring slik at man blir påminnet om egenkjærlighet i hverdagen ♥

  @Elisabeth: Bare hyggelig, og takk! Ja – kommer nok til å kose meg i regnet og 🙂

  @Siri: 😉 Tusen takk!

 7. Kristine

  @Mariell: Oh – det som er så godt! Tuusen takk! 😀

  @Kristina: Tusen takk! Du – jeg har faktisk planer om å besøke mine spreke venninne Cathrine som bor der en gang i løpet av sommeren 🙂

 8. Marianne

  Så herlig at du har gitt deg selv en ring for å feire deg selv,
  ble litt rørt av det hele og tenker vi alle burde hatt en takknemlighetsring for å minne oss selv daglig på alt
  vi har å være glad for 🙂

  Ha en kjempefin tur, kos deg masse og smil not regnet 🙂

 9. Kristin

  God kveld søte snuppa:):) Vil berre ynskje deg ein flott tur til ein flott by. ( Kjenner eg vil være med)

  P.S Den ringen var eit kupp!

  Godklem

 10. Anonym

  Det med ringen hørtes så utrolig flott ut, og passer meg bra! Har akkurat gjort det slutt med typen fordi jeg så og si alltid blir plassert i siste rekke. Har tatt meg en stund å forstå dette, så det med ringen skal STERKT vurderes!!! 🙂 Har fulgt bloggen din i over et år nå, og du bare fortsetter å inspirere. Her er jeg innom flere ganger hver dag. Både dette blogginnlegget, og blogginnlegget du skrev her om dagen, «fordi du fortjener det», er bare et par av mange blogginnlegg som har rørt ved meg:-) Takk skal du ha!

 11. Kristine

  @lovelyliller.com: Du får spise litt kveldsmat 😀

  @Karianne: Takk for det – i like måte!

  @Marianne: Ja ikke sant! Jeg slår et slag for egen forlovelsesring altså.
  Takk – det skal jeg gjøre.

  @Kristin: Tusen takk, god helg til deg! Klem

  @Stine-Marita Rasch: Vassen omelett er ikke noe godt, må være litt sprø 😉
  Tusen takk!

  @Anonym: Takker

  @Anonym: Det var veldig hyggelig å høre, tusen takk. Det er det som er så givende med å skrive – man treffer enkeltpersoner som føler og tenker det samme ♥

 12. Michelle

  forlovet til seg selv?? why not!!! jeg likte tankegangen din 😉 Mokkakrem mmmmm 😛 me want!!!

 13. why

  omeletten såg magisk god ut:) like at de regne eg, har ein elsk ting for regn:) (med mindre det kjem når det ikkje passer meg:P)

  Kos deg masse i stavanger, misunner deg, savner heimbyen 🙂

 14. Mia

  Ringen du kjøpte i går var kjempefin! Man fortjener å unne seg noe i blandt:) Håper du får en fin helg! Her blir det eksamenslesing..

 15. itstraining- trening og kosthold

  God tur til Stavanger! Likte foresten veldig godt det du skreiv om ringen, selv om det var ment litt for humor. Å love å elske seg selv og ta best mulig vare på seg selv er et sterkt løfte, som egentlig alle burde ta! 😀

 16. Marlene

  Nok et inspirerende innlegg fra deg. Er innom regelmessig nå. Nesten hekta. 😉 Håper du får en fin helg i Stavanger. Faktisk aldri vært der jeg. Kos deg. 🙂

 17. Malin

  Welcome to Rainytown :mrgreen:
  Hadde jeg vært hjemme, skulle jeg gjerne joina deg på både svanemating og shopping. Jeg skal krysse fingrene for at du slipper å gå opp Preikestolen i støvler 😉
  God helg!!!

 18. Hanne

  Du er så herlig 😀
  Værsyk blir jeg og, og de siste dagene har jeg også blitt lurt av finvær før skyene plutselig kommer. Blæ.
  Stavanger byr nok på regn, regn, regn, ja, men om du kommer deg til preikestolen likevel er du rimelig tøff 8) Det er forresten «Strandadagene» i den lille byen min som du kjrer gjennom for å komme til Preikestolen hvis du tar ferja fra Stavanger, hehehe, skal visst være en del tilbud og aktiviteter. Der finner du nå verdens skjønneste lille interiørbutikk med mye i samme stil som i leiligheten din 😀

  God tur!!

 19. Kristine

  @Kristin: God helg 😀

  @Michelle: Gjør det – ta steget! 😆
  Mhm, det var veldig godt.

  @why: Jeg liker også at det regner når jeg ikke har noen planer (om kveldene), men nå hadde jeg jo liksom tenkt å være litt fjellgeit da… og da passer det dårlig. Men – hyggelig blir det uansett 🙂

  @Mia: Tusen takk! Lykke til med lesinga – et ord av gangen med pauser når du trenger det 😀

  @itstraining- trening og kosthold: Skrevet med et lite glimt i øyet for å ikke høres altfor klisjé ut – men jeg mener seriøst at det er en god idé og noe alle burde gjøre 🙂
  Takk!

  @Marlene: Anbefaler virkelig at du tar turen en gang, det er en meget hyggelig og fin by! Tusen takk – god helg!

  @Malin: Oh yes :mrgreen:
  Så dumt at du stikker av gårde når jeg kommer da.. neste gang!
  Ja, jeg pakker turstøvlene – men er ikke så veldig optimistisk 🙄

  @mjuuugly: Tusen takk, og riktig god helg til deg og!

  @Hanne: 😀 ♥
  Nå måtte jeg rette opp skrivemåten på Preikestolen og skrive inn en ‘i’. Glemmer det der..
  Strandadagene – takk for tips! Det skal jeg snike meg til om vi tar turen bortover.
  Takk!!

 20. Malin

  Prekestolen er godkjent om du er fra Egenes og sier «je» istedenfor EG 😉

  Nå skinner sola for deg her 😎

 21. marie

  har kaffe noen negative effekter i sammenheng med trening, slanking etc? eller i det hele tatt?
  jeg drikker kun kaffe 2-3 dager i uka, men da ofte en ganske stor menge. jeg føler jeg går mye mer på toalettet når jeg drikker kaffe, at vannet renner rett gjennom meg :p

Det er stengt for kommentarer.