Den er tilbake

Jeg trodde nesten ikke det var sant..

Ser dere hvem som koser seg på pelspleddet mitt?

Se nøye etter..

Jeg trodde jeg hadde kommet meg unna..


..men nei!!

Helt riktig, den forbannede hjortelusa.
Dere som fulgte meg i fjor husker kanskje hvor mye jeg sleit med den, men da var jeg i hvert fall i skogen flere ganger om dagen. Hvordan denne har kommet seg inn til meg nå i øverste etasje er et mysterium.

Så nå sitter jeg her da, småparanoid og klør over hele kroppen.

Jeg fikk et bilde av dyktige Jon Klasbu i dag;

..egentlig ganske passende nå som jeg har lyst til å sage ned hele skogen utenfor her..!

I går lagde jeg noen små liksomtrøfler. De minnet meg litt om trøfler pga den litt tørre, men samtidig myke konsistensen.


Blandet kakaopulver, sukrinmelis, yaconpulver, peanøttpulver og et par dråper stevia english toffee sammen med litt yacon sirup og vann. Tok ikke så altfor mye av det våte slik at ‘deigen’ ble ganske fast og jeg fikk rullet små kuler som jeg satte noen minutter i fryseren.

Ellers fikk jeg en forsinket bursdagsgave fra min kattegale tante (det ligger i blodet);


Helt riktig det – i hvert fall nå som jeg ikke har noen andre enn Todd ♥

Forresten – selv om det blir sendt ut en automatisk mail på bestillingene dere gjør, så har jeg muligheten til å ta et uttrekk av bestillingene og da leser jeg det som eventuelt skrives i kommentarfeltet. Det er så utrolig mange hyggelige meldinger, tusen takk..

I tilfelle dere tror at det dere skriver ikke blir satt pris på, eller noen ganger treffer midt i hjerterota – det gjør det!

Ha en strålende helg!

 

17 kommentarer til “Den er tilbake

 1. Cathrine

  Hei! Må bare si at du er en utrolig inspirerende og motiverende person. Elsker bloggen din og nå har jeg bestilt meg oppskriftsheftene dine. Gleder meg som en unge til å lage mat 😀
  Det veldig godt å se ei dyktig jente som tørr å være stolt over kroppen sin og inspirere andre til å jobbe med livsstilen sin.

  God helg! 🙂

 2. Therese

  HAHA elsker humoren (ironien) du bruker i bloggen din!:D 😀 håper du fikk kvitta deg med lusa!

  PS: Nydelig bilde;)

 3. Jenny

  Aw, så søt gave! Katte»galskapen» din smitter over, akkurat nå sitter jeg og smiler over en av mine egne søte som sitter på toppen av peisen her.. Kongen på haugen, eller noe i den duren 🙂 Synes leiligheten din ser SÅ fin ut, gleder meg til å kunne dekorere min egen 😀

  Og jeg har betalt for heftet ditt, har ikke skrevet en ekstra mail om det men (håper) satser på du fikk det med deg 🙂 Isåfall, DET ER BETALT! 😆 *gleder seg veldig til å få*

  God helg!

 4. Martine

  Æsj, dumme insekt! Jeg elsker katter og mamma hater dem, så det ligger nok ikke i blodet i min familie.
  Du ser virkelig flott ut må jeg si 🙂

 5. Janne V

  Hei

  Kan ikke du skrive litt om hvilke treningsmetoder du bruker i styrketreningen din ? Myoreps og RPE? Jeg leser at du bruker å variere med antall reps og sett og øvelser, men holder deg til en 2-splitt. Kan du forklare hvordan du varierer reps og sett når man trener med myoreps og RPE.. Hvor lenge holder du deg til samme treningsprogrammet?

 6. Hellbunny

  Hjortelusflue nå?
  Men den er jo kun aktiv om høsten.
  Kom den inn til deg og er i live nå altså?
  Nå får jeg totalangst 😯

 7. Mette

  Hvor kjøper du peanøttpulver Kristine? Iherb? Håper du blir kvitt hjortelusa snart!! God helg til deg:) Klem

 8. Anna

  Huff og huff!!! Jeg har fortsatt varige psykiske men etter at jeg hadde håret full av dem når jeg var 6 år. Jeg satt i badekaret mens mamma vasket håret mitt og det svømte omtrent 40 jortelusfluer rundt i badekaret..

  Håper det er den siste som får plass i leiligheten din! 🙂

 9. Karoline

  Når man spiser altfor lite en dag,fungerer kroppen da sånn at jeg kan «ta igjen» noen av kaloriene dagen etterpå, eller burde jeg bare spise de kaloriene jeg skal for den dagen? :)Og hvor mye «skade» har skjedd?

 10. Kristine

  @Annbjørg: I like måte! 😀

  @Heidi: Aw takk! Dyktig fotograf ja 🙂

  @Nina: Hei! Mailen min er kristine@kriweb.no

  @Cathrine: Tusen takk! Jeg er ikke alltid så stolt, men jeg prøver i hvert fall å være det – livet er for kort til noe annet 🙂
  God helg!

  @Hanne: Takk! Ja 😈

  @Therese: Den ble nøye makulert for å si det sånn 😀
  Takk!

  @Jenny: Takk, ja det kan du glede deg til! Veldig deilig med sitt eget sted å bo.
  Det har jeg fått med meg vet du 😉
  God helg!

  @Martine: Godt å høre at du liker de da i hvert fall 😀
  Takk!

  @Janne V: Jeg varierer i den forstand at jeg ser an dagsformen – føler jeg meg sterk så kjører jeg tyngre med færre reps (4-6) og ønsker jeg noe lettere en dag kjører jeg flere (8-12). Noen ganger på samme dag og, f.eks få reps på strakmark og flere reps på benspark. Ikke noe mer komplisert enn det 🙂

  @Hellbunny: Ja, vet du hva.. ikke spør meg hvordan det er mulig engang. Nå lever den ikke lenger da 😈

  @Mette: Den kjøpte jeg i fjor på Netrition.com – dyr frakt..
  Takk, god helg til deg og! Klem

  @Anna: Herregud 😯 Stakkars deg!
  Ja, det håper jeg og 😀

  @Karoline: Det er det totale sett over flere dager som har noe å si, så du kan godt spise mer dagen etter en dag med lite inntak. Tror ingen skade er skjedd etter en dag 😉

 11. Synne

  Hei! Har fulgt din blogg og synes den er riktig bra
  Har du hørt om max workout og hva synes du evt. om hans program?

 12. Lillian

  Hei!
  Jeg la nettopp inn en bestilling på middagshefte – men får ingen mail? 😐
  Bestilling nr. 727

  Lillian

Det er stengt for kommentarer.