En morgen med meg

Det er flere som tror jeg jobber innen kosthold og trening, men jeg driver med noe ganske annet. Jeg skal være ærlig og si at jeg engasjerer meg såpass for emnene at jeg gjerne kunne ha jobbet innen det, spesielt kosthold.
Da jeg startet på utdannelsen min ante jeg lite om hvor annerledes livet mitt skulle bli de neste årene, og jeg hadde mest antagelig tatt litt andre valg. Men – jeg angrer ikke, og både trives og er stolt av jobben min. Hvem vet hva som vil skje videre! Det viktige for meg er å ha en livsstil, hobby og meninger som jeg brenner for.

Noen som vil bli med på en typisk morgen for meg?

– Vekkerklokka ringer kl 5 – da står jeg opp, Todd sover videre
– 10 min senere står jeg på badet, først da har Todd energi til å stirre og mase

– Jeg hiver meg i bilen tidlig og unngår kø

Snart fremme..

– Jeg jobber som dette

– Som med mange andre mannsdominerte stillinger må man være litt tøff i trynet – det jentete utseendet under her kan og vil bedra. 

– Om våren og sommeren er det fantastisk å stå opp så tidlig, sola skinner på jobb kl 6!

– Jeg finner frem vitaminer, betakaroten, vann og kaffe. Våkner til liv og gjør dagens arbeidsoppgaver.

– Som alle andre med bilder av barna, har jeg Todd på veggen

Jeg tuller altså ikke med at jeg er catlady

– Ved lunsjtider er jeg som oftest litt sulten;

Og siden jeg har overtalt meg selv om at jeg er et a-menneske og står opp før fuglene, så er fordelen at jeg drar hjem kl 14:15. Noen ganger må man ofre litt for å få det som man vil, og det går om man bestemmer seg for det.
Etter endt arbeidsdag bærer det som oftest rett til trening for å slippe den lange dørstokkmila, og videre til dagens beste måltider. Når man er oppe tidlig får man mye ut av dagen, så det blir også tid og arbeid med skriving/blogg, og noen ganger sosialt hygge 
– og slik går no dagan..

Ha en strålende dag!

29 kommentarer til “En morgen med meg

 1. Tonje

  Hei :o)

  Jeg lurer på hva du synest om LCHF-kosthold? (Low carb, high fat) Er det bra viss en skal bygge muskler?

 2. Martine

  Godt å være ferdig så tidlig, men det er vel tungt i blant å stå opp så tidlig også. Hvor mange timer søvn har du per natt da?
  Og så lurer jeg på en ting… Jeg har planer om å kjøpe proteinpulver, gjerne i sjokoladesmak, eventuelle andre smaker og uten smak. Som egner seg til både shake og i matlaging. Har du noen nettsider/butikker å anbefale? 🙂

 3. Sunniva

  Herlig! Det høres fantastisk godt ut å være ferdig på jobb klokken 14.15. 🙂 Jobber man til 16 så er jo dagen nesten over når man endelig har kommet seg hjem.

 4. Hanne

  Så morsomt innlegg!
  Det høres godt ut å være såpasse tidlig ferdig, selv om du selvfølgelig må (burde..?) komme deg tidligere i seng også da 😆
  Herlig med bildene av Todd på kontoret!

 5. Anonym

  hei, bare lurte på hvor mye du ca bruker på mat i måneden? prøver å spise sunt, men er student å blir litt dyrt til tider

 6. Anonym

  Digger bloggen din, og alle de fantastiske innleggene dine. Jeg kommenterer ikke så ofte, men er innom og leser hver dag. 😉
  Ha en solskinnrik dag. 😛 😛

 7. Helene harefrøken

  Digger bloggen din, og alle de fantastiske innleggene dine. Jeg kommenterer ikke så ofte, men er innom og leser hver dag. 😉
  Ha en solskinnrik dag. 😛 😛

 8. Marita

  Kjekt innlegg! Og nå fikk jeg verdens beste idè til årets julegavehit: Kalender med bilde av barnebarna (mine to katter) til besteforeldrene. Tusen takk! 😀

 9. Kristianne

  Herregud, at du klarer å stå opp så tidlig 😯 Jeg trenger alt fra 8-12 timer søvn, håper det endrer seg med tiden, for det er jo snakk om å sove bort nesten halve livet 🙁
  Jeg er også overrasket over yrket ditt!

 10. Siri

  Så spennende med et litt annerledes innlegg! Gøy å se deg i en litt annen situasjon også! 😀

 11. Pinglo

  For å være helt ærlig så tror jeg at selv om man har en stor interesse for trening og kosthold, betyr det ikke nødvendigvis at man av den grunn trenger å leve av det. Som folk som liker å danse, synge, male, blogge eller kjøre fjernstyrte biler betyr ikke det at disse menneskene ville vært lykkeligst som kunstnere, journalister eller i en lekebutikk 😉

  For min egen del er det et ganske skarpt skille mellom fritidsaktivitetene mine og jobb. Jeg tror det ofte kan være sunt, jeg!

 12. Ida

  Jeg har et spørsmål angående styrketrening. Hvor mange serier og repetisjoner pleier du å ta? Synes du har en kjempe fin blogg!:-)

 13. marie

  så ut som en bra start på dagen 🙂 selv går jeg på skole nå, men gleder meg skikkelig til å komme ut i arbeidslivet og med slike rutiner.. selv om jeg ikke aaner hva jeg skal arbeide med enda, hehe 😛
  du er kjempevakker forresten!! og jeg vil bare si at bloggen din har hjulpet meg masse dette året! funker alltid å gå inn her og lese litt og få litt støtte. har bladd igjennom hver mnd… HELE arkivet sikkert ! 🙂 jeg begynner å få taket på treningen og kostholdet etter et år med forsking og litt feiling(som ca alle andre?..) og nå er livet og kroppen virkelig på en bra tone:) mye takket være deg 🙂 tenkte det var greit for deg å vite hvem du gledet litt, liksom 🙂

 14. Marianne

  Koselig innlegg med innblikk i dagliglivet,

  Herlig med barnebilder på jobben 😛
  Du sender de obligatoriske julekortene med
  deg og barnet ditt også da kanskje ? :mrgreen:

 15. Cecilie

  Fint innlegg! Utsiktsbildet ditt så veldig kjent ut – tror jeg jobber et par bygg bortenfor deg 🙂 Ha en fin kveld!

 16. Kristine

  @Tonje: Det absolutt viktigste når det kommer til muskelbygging er styrketrening.
  Jeg har aldri gått på lchf så jeg kan ikke uttale meg om det, men det er nok hverken bedre eller verre enn andre måter å spise på. Gjør det du foretrekker og som passer best for deg 😉

  @Martine: Ja, det er tungt innimellom – men vi mennesker er som kjent vanedyr og kan tilpasse oss meste. Jeg sover vel i gj.snitt 7 timer.
  Jeg har kun smakt proteinpulver fra Nordic Nutrition, jeg kan anbefale deres Whey Gourmet melkesjokolade.

  @Lila: 😀

  @Sunniva: Absolutt – det (og å slippe kø) er en stor motivasjonsfaktor for å komme seg opp grytidlig.

  @Hanne: Det hender jeg går og legger meg like etter kl 21 når jeg er som trøttest 🙄
  Klart han må henge der, blir i så godt humør av å se han!

  @Camilla: Takk! Sjokkert? 😀

  @Anonym: Det har jeg ikke oversikt over 😳 Men det er i hvert fall billigere å leve sunt enn usunt, det er ikke noe i veien med f.eks coop sin karbonadedeig eller first price sine fiskevarer.

  @Anonym: Det var hyggelig, tusen takk 😀

  @Jon: Takk for det 🙂

  @Marita: Fantastisk! :mrgreen:

  @Kristianne: Det kommer selvfølgelig an på hva slags liv man lever, men det hørtes veldig mye ut.. husker jeg leste et sted at man faktisk kan bli mer trøtt og uopplagt av å sove mer enn 8 timer.

  Det var forresten en på byen (i Fredrikstad av alle steder) for flere år siden som gjettet på at jeg var glamourmodell. Han fikk en reprimande han sikkert til dags dato ikke har kommet over.

  @Siri: Synes du? Takk! 😀

  @Raymond: Helt om natten, helt om dagen

  @silje’s fremgang: 😀

  @Pinglo: Det har du faktisk rett i. Jeg skulle gjerne ha jobbet mer med skriving o.l, men samtidig er jeg veldig glad for at jeg har et skille mellom jobb, hobby og livsstil. Alt til sin tid 🙂

  @Kristin: 😉

  @Ida: Jeg tror jeg varierer på det hver eneste økt, alt ettersom hvilke øvelser jeg tar. Noen ganger 6×4, 5×5 helt opp til 12×3. Dropset og/eller supersett er jeg også glad i. Hvor tungt du trener med riktig kontakt/teknikk er nok det viktigste.

  @marie: Det er ikke bare greit, det er veldig gøy og motiverende å lese sånt. Tusen takk! 😀

  @Marianne: Jeg har tullet med det, men har faktisk aldri gjort det. Bortsett fra her på bloggen til dere da 😆

  @Cecilie: Et veldig deilig sted å jobbe nå når det er så fint vær 😀 Ha en fin kveld du og!

 17. Kristianne

  Hahaha, you go girl! Hadde det vært meg, hadde han muligens fått smake baksiden av håndflaten i et typisk mafia-bitchslap. :mrgreen: Men en velformulert reprimande kom du sikkert langt med, kan jeg tenke meg 😉

  Joda, det du sier her stemmer nok ganske godt. Jeg merket det i tenårene, at jo mer jeg sov, jo mer trengte jeg å sove. Var til utredning for diverse sykdommer, epilepsi blant annet, fordi ett år hadde jeg store problemer med hukommelsen og jeg sov i gjennomsnitt 16 t. (!) i døgnet. Det var heldigvis bare en fase jeg gikk gjennom, legen «trodde» det kunne være at kroppen ikke fikk tatt opp jern og div greier, så nå passer jeg på å ikke sove for lenge (jeg kan nemlig legge meg når som helst og bare sove til jeg blir vekket). Legger meg gjerne 12 og står opp alt mellom 8 og 12 nå for tiden, men ønsker helt klart aller helst å kunne greie meg med mindre søvn.. 😐

 18. Kristine

  @Therese: Det står på norsk (noe som ser helt rart ut) – det heter egentlig Controller. Kort fortalt; kostnadskontroll mot budsjett.
  Økonomi tenker jeg vi sier :mrgreen:

  @Kristianne: Han var så liten så jeg hadde ikke hjerte til det :mrgreen:
  Oi, det hørtes ikke noe særlig ut. Jeg har jo helt motsatt problem, har aldri lenger enn 3-4 timers sammenhengende søvn om natta. Våkner av alt mulig, gjerne et par ganger.
  Håper du ikke har ME eller noe annet skummelt.. vi får satse på at det blir bedre med tiden, jeg har troen 😀 Klem

 19. TID FOR TRENING

  Samme her, opp å slå på sola og vekke fuglene! Ferdig på jobb kl.14 – men – da må jeg hjem til jobb nr.2, nemlig familien på tre barn og en mann (to katter og snart en hund..) før jeg kan dra på trening!

Det er stengt for kommentarer.